Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Van olyan küldetés, ahol valamilyen artifact-et kell megszerezni? Van egy csomó artifact-em, amit biztosan nem fogok használni, és már szabadulnék tőlük, de addig nem merek túladni rajtuk, amíg nem tudom, hogy nem kell-e majd egy küldi során megszerezni őket.

majd később redforestben lessz az erdésznek kell megszerezni egy iránytű nevezetű cuccost ,ami biztos nincs meg neked. (legalábbis red forestben egy bányából kell majd felhozni )

Lesz olyan mellékküldi is amiben artifactot kell megszerezni. Így hirtelen ami beugrik, a Katonai Raktártelepen egy stalker egy "Láng"-ért cserébe ad egy GP-37-est és 120db AP skulót hozzá...na az nem rossz üzlet. :D Ha jól emlékszem van még egy-két artifactos küldi. (De lehet hogy keverem már a SoC-al.)

Warson":35yckvhw mondta:
Lesz olyan mellékküldi is amiben artifactot kell megszerezni. Így hirtelen ami beugrik, a Katonai Raktártelepen egy stalker egy "Láng"-ért cserébe ad egy GP-37-est és 120db AP skulót hozzá...na az nem rossz üzlet. :D Ha jól emlékszem van még egy-két artifactos küldi. (De lehet hogy keverem már a SoC-al.)

ez így van akkor ha v1.5.05 verzióval vagy a fölöttivel játszol vagy különben FT200m-et kapsz érte

hát igen csak akkor sehogy se kapsz majd a játékban GP37-est és azé is jobb mert tuningolni is tudod az FT200m-et
v1.5.05 verzióval nem tudod tuningolni :|

Yantarban valami virág vagy mi a neve amit megkell szerezni :D akinek kell annak azért kell mert randia lesz. Állítólag ettől elájulnak a nők. Amúgy csak ragyog és nincs semmi haszna.(Bár ebben nem vagyok biztos mert lehet ez ad +6kitartást) Amit Erdésznek kell megszerezni az meg az "iránytű".
De lehet ennek van ez a +6értéke.

1.a bárban lévő egyik csávótól ha megcsináltad a küldetést amit adott
2.sötétvölgy bejárata ha másodszor jársz ott akkor fogja kiadni
3.Pripyat "agyar cuccai" rejtekhely
na ezek a lelőhelyei

úú most olvasom shoc ban mama gyöngye ajaj na az volt a kedvencem :D
már nem emléxem pontosan hol de mindig megtaláltam :D:D

maszi99 nem biztos hogy kamuzik Hispan! Nekem 21 van jelenleg: D Viszont nekem nem csak a pofám jár, én
linkelem is. Van ugye az iránytű és van a lentebb említett "Láng" amit nem találok sehol, csak
a küldetésben a zsoldos f*szi adja feladatnak. Lehet találni ilyen kincset vagy ez egyedi mint az iránytű? A szintén lent említett "Skarlátvirág" az meg nem más mint a "Villanás" relikvia csak a neve más, szóval ne keressetek ilyet, "Skarlátvirág" néven [a képen jobbról a 3.]
Nem dicsekedni akarok, nem azért írom le, csak hogy tiszta legyen mindenkinek a kép.
Itt vannak a képek:
Arti:
arti1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

170 kg + a megengedett 10 kg amivel többet vihetsz:
170_kg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És egy kis segítséggel lehet az exoskeletonnal futni ami szerintem egy hasznos dolog, főleg ha upgradeled. Ha valakit érdekel írjon, segítek én is innen kaptam segítséget hozzá: )
Exorun_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.yousendit.com/download/MVNkSmIwdkd0NjhLSkE9PQ
töltsd le gamedata-ba másold be csak a config mappát, de mielőtt bemásolod írd át azt amit letöltöttél configs-ra és elméletileg működik.

Vissza
Top Alul