Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Tiger neked lehet ennyi, mert értesz hozzá, de van aki nem, és annak valószínű "hatalmas": )

Jó az artifakt képed Mavarick, látom van még mit összegyûjtenem, csak sajnos újra kell kezdenem, mert a Kordonban megszakad a fõküldetés.

[mod]Legyél szíves alap színnel írni és ne narancssárgával - Tibi[/mod]

Még az a "Láng" kéne, tuti hogy van valahol, de már mindent átnéztem.

Hali! meg tudnátok mondani hol találom a eye,firefly,flame,és a soul nevű relikviákat mely terüteleken találhatóak?

a "szem" az jantar nál ahogy szaharov elküld az eltünt stalkerek megkeresésére ott van egy anomáli csomopont flame= láng az meg küldi kapcsán kapod a katonai raktártelepnél, ha leadod a lángot akkor egy ft200m-et kapsz még az erőmü elött. a többi azt nem tom szerintem változó.

Soul-t kapsz azt hiszem a Limanszki híd leeresztésénél a zsoldosok parancsnokától amiért kihoztad őket a téranomáliából. Beszélj vele. Lehet nem azt fog adni, nekem azt dobott.
Ha nem találod a hídnál, akkor elballagott, nyomj mapet, és nézd meg a pontokat amik az embereket
jelzik, egy kis táborban lesz, 2 vagy 3 társával Vörös erdőben.

Az, hogy az anomáliákban lesz artifakt, az biztos, de hogy mennyi és milyen, abban már
esetenként kissebb eltérések lehetnek. Talán függ attól, hogy mikor ér a delikvens oda,
vagy a pecstõl.

Az anomáliák fajtájuktól függően "készítenek" artifactokat. Pl.: egy elektromos nem ad neked medúzát.

Én csak "Héj" találtam kettőt lángot nem. Meg valahol itt olvastam, hogy 2 iránytű van. Mintha Hispan írta volna. De mondjátok meg ha rosszul tudom. Ha meg nem, akkor legyetek olyan kedvesek, és áruljátok el, hogy hol találom a másikat?

Nincs több iránytű, én nem találtam, Putiteng mi az a héj? Tuti hogy Clear Skyról beszélsz?
Nekem minden artim megvolt kivéve a lángot meg az iránytűt, de lehet nem voltam elég alapos...
Scarecrow én is ezt kérdezem, de szerintem az sincs több :?

Csak 1 db van az iránytűből. Lángból viszont 2 helyen kapsz de az is küldiben van, az egyiket vissza kell juttatni persze nem kötelező :D de akkor lemondasz egy GP 37-ről és némi lőszerről. A másikat pedig Limansznál a hídnál történő incidens során kapod meg ha segítesz a ÍClear Sky-nak persze gondolom annak a stalkernek is életben kell lennie akitől kapnád. (szerintem)
Biztos, hogy van még Láng máshol is de az már az anomáliákban lesz. Nekem mindig volt de, hogy pontosan hol találtam őket azt már nem tudom, különben is ezek random dolgok.

Ras, biztos hogy Limansknál Lángot kapsz? És az is hogy Clear Skyos ürgével kell beszélni? Nem a kiszabadított zsoldosokkal? Csak mert nekem ott az egyik zsoldos adott artit de az a "Lélek" volt...
Meg ott a hídnál könnyű összekeverni az embereket, van ott minden <:D>
De ha találtál anomáliában is, akkor én is fogok, Kösz

az irányítű nekem kétszer volt meg:) Bementme érte egyszer még a küldi előtt de akkor is valami mellék küldi volt úgy emlékszek ohgy bemenjek:)

És ha küldetés előtt felveszed, akkor ott lesz még egyszer mikor aktuális lesz a küldetés?
Valaki írt már hasonlót, ha jól emlékszem, de neki se sikerült.

Hát nekem nen jött össze az iránytû kétszeri megszerzése, direkt még feladat elõtt mentem
érte, azután amikor az erdész kiadta feladatnak a megszerzését, hát pontosan ki is jelölte
a helyét, ahová menni kéne, oda ahol vagyok :) Azóta pedig semmi sincs a bányabejáratban.
És Szentjánosbogarat sem találtam, pedig már minden feladatnak rég vége, csak jövök, megyek,
intézkedek.

Pedig van ott egy szentjánosbogár az iránytűnél, ha nincs kedved magadtól megtalálni én leírom pontosan hol.

Vissza
Top Alul