Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Ez nálam mostanában sokszor van, mert már eleve ellenségek. Odamegyek, bevágják az ajtót és próbálnak még a kintiek befutni. Azokat ott megölöm, és mikor legközelebb kinyílik az ajtó, a hullák az útba esnek.

OFF térjünk vissza a topik témájához.

Az lenne a jó ha mind a kettő rendszer egybe lenne.
Mármint hogy találnál úgy is artit mint a socban és úgy is mint a CS-ben amit a detektoros módszerrel találnál az lenne a jobb relikvia amit a socossal az meg gyengébb lenne.

Erről kinek mi a véleménye?

de minek az artimappal megtudod nezni mi hol van felszedsz 5 neked megfelelo artit rarakod a szevara, szevasz nem is kell tobbet artivadaszatra menned, hacsak nem abbol akarsz meggazdagodni (ami nem is olyan rossz otlet)

Murder3":1wgczg7p mondta:
Az lenne a jó ha mind a kettő rendszer egybe lenne.
Mármint hogy találnál úgy is artit mint a socban és úgy is mint a CS-ben amit a detektoros módszerrel találnál az lenne a jobb relikvia amit a socossal az meg gyengébb lenne.

ha ez a rendszer lenne akkor lehetne 4X annyi is. Én erre mondtam.
Mert amit csak simán találnál azok gyengék lennének amit meg anomáliában találnál azok erősek lennének.

Szerintem ebben pont az a jó, hogy kevesebb az arti. A megszerzésük is sokkal "reálisabb", ha lehet ilyet mondani. Én kitartanék a CS rendszer mellett.

Ebből a szempontból jobb. De a bénáknak (lúzereknek akik nemtalálnak semmit) lehetne egy olyan módot csinálni amit Murder3 mondott. :lol:

Én meg inkább azzon vagyok hogy több arti lenne benne és nagyon kül. értékekkel legyenek meg én jobban örülnék neki ha jobban rpg-senítenék a játékot és sokal több szerepet kapnának a fegyók meg artik ruhák és kaják statisztikái és sok küldetés lenne benne stb.

igen de ha lenne benne több cucc akkor érdekesebb lenne és ezek nem felétlen a legjobb és leghasznosabb lenne mind hanem sok kis csapda lenne például már a megfelelő felszerelés kiválasztása közben is meghát akkor szerteágazóbbra lehente minden részét a játéknak csinálni.

gtc376":l86ggy67 mondta:
Ebből a szempontból jobb. De a bénáknak (lúzereknek akik nemtalálnak semmit) lehetne egy olyan módot csinálni amit Murder3 mondott. :lol:
Akkor tényleg nagyon lúzer lehet valaki lövés1 fal1 ha nem talál semmit mind a két játékba találtam mindig még bele is botoltam párba. Ráadásul a csernobil történetbe akkora lúzer voltam hogy megtaláltam a relikviát de akkoriba nem tudtam hogy mire jó csak annyi hogy eladtam azt jó pénz kerestem vele. :D lol2

hát elég gáz ha SOC-ban nem talál vki relikviát, mikor vannak olyan helyek ahol felbukik benne az ember és betöti az orrát :D

"Intézd el a vadkanok táborát" nah ott a dobozban rögtön van egy Medúza. Egyébként nekem a SHOC-ba volt olyan hogy Szido lejáratának a bejárata elött, mindig termett egy relikvia. :D
De szerintem szakadjunk el a SHOC-tól. Ez a CS Singlapplayer téma.

Vissza
Top Alul