Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Ez nálam mostanában sokszor van, mert már eleve ellenségek. Odamegyek, bevágják az ajtót és próbálnak még a kintiek befutni. Azokat ott megölöm, és mikor legközelebb kinyílik az ajtó, a hullák az útba esnek.
Az lenne a jó ha mind a kettő rendszer egybe lenne.
Mármint hogy találnál úgy is artit mint a socban és úgy is mint a CS-ben amit a detektoros módszerrel találnál az lenne a jobb relikvia amit a socossal az meg gyengébb lenne.
de minek az artimappal megtudod nezni mi hol van felszedsz 5 neked megfelelo artit rarakod a szevara, szevasz nem is kell tobbet artivadaszatra menned, hacsak nem abbol akarsz meggazdagodni (ami nem is olyan rossz otlet)
Az lenne a jó ha mind a kettő rendszer egybe lenne.
Mármint hogy találnál úgy is artit mint a socban és úgy is mint a CS-ben amit a detektoros módszerrel találnál az lenne a jobb relikvia amit a socossal az meg gyengébb lenne.
ha ez a rendszer lenne akkor lehetne 4X annyi is. Én erre mondtam.
Mert amit csak simán találnál azok gyengék lennének amit meg anomáliában találnál azok erősek lennének.
Szerintem ebben pont az a jó, hogy kevesebb az arti. A megszerzésük is sokkal "reálisabb", ha lehet ilyet mondani. Én kitartanék a CS rendszer mellett.
Én meg inkább azzon vagyok hogy több arti lenne benne és nagyon kül. értékekkel legyenek meg én jobban örülnék neki ha jobban rpg-senítenék a játékot és sokal több szerepet kapnának a fegyók meg artik ruhák és kaják statisztikái és sok küldetés lenne benne stb.
igen de ha lenne benne több cucc akkor érdekesebb lenne és ezek nem felétlen a legjobb és leghasznosabb lenne mind hanem sok kis csapda lenne például már a megfelelő felszerelés kiválasztása közben is meghát akkor szerteágazóbbra lehente minden részét a játéknak csinálni.
Akkor tényleg nagyon lúzer lehet valaki lövés1 fal1 ha nem talál semmit mind a két játékba találtam mindig még bele is botoltam párba. Ráadásul a csernobil történetbe akkora lúzer voltam hogy megtaláltam a relikviát de akkoriba nem tudtam hogy mire jó csak annyi hogy eladtam azt jó pénz kerestem vele. lol2
"Intézd el a vadkanok táborát" nah ott a dobozban rögtön van egy Medúza. Egyébként nekem a SHOC-ba volt olyan hogy Szido lejáratának a bejárata elött, mindig termett egy relikvia.
De szerintem szakadjunk el a SHOC-tól. Ez a CS Singlapplayer téma.