Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
szerintem a SOC-ba sokkal jobb artifact combokat lehetett letrehozni, legalabbis az eddigi tapasztalataim ezt mutatjak, kulonben meg sokkal tobb artifact van meglatasom szerint de lehet hogy en vagyokrovidlato
A SHOC rendszerével pont az volt a baj, hogy úton-útfélen artik voltak. Itt egy pályán van kb 5-6 és kész. Sokkal többet ér 1-1 darab. Szerintem így jobb...
SOC-ban nem kellet szenvedni erte, es voltak olyan artifactok hogy ha az ember tudta hol keresni akkor osszegyujtott belole 4-et +5 bulletproof-al egy crystal -30 radiation +SEVA , tankal nem lehetne kiloni, ellenben CS-ben talatam olyan artit ami csak +3,+4,+5 radiaciot ad es semmi mast, akkor az mire van?
hispan: azér mesteren nem :wink:
egyébként a CS-hez nincs olyam Petch vagy Mod h legalább 10 relikviát kilehet rakni az övünkre.A SHOC-ban volt. :twisted:
Megmondom őszintén amikor a shoc- volt én azt sem tudtam mire kell a relikvia csak annyit ha eladtam jó lóvét kaszáltam vele amúgy meg nem is volt akkoriba netem. És relikvia használat nélkül toltam végig a gamet.
na jó a stamna növelő meg azok amiknek csak plussz értéke van.ennyi.
Hispan nem kell oda öt... (persze nem mesteren)
Hannibal King a soc legtöbb artija semmire se jó csak oylanokat tarts meg amik csak plussz értékűek.
pl életerő növelők semmik a célzás növelő is felesleges még a sugárzás az jó meg a stamna kb ennyi.
Megmondom őszintén amikor a shoc- volt én azt sem tudtam mire kell a relikvia csak annyit ha eladtam jó lóvét kaszáltam vele amúgy meg nem is volt akkoriba netem. És relikvia használat nélkül toltam végig a gamet.
Ugyanígy voltam én is... Valamiért viszont CS-ben eleve kerestem és használtam őket (biztos mert olyan kevés arti van és emiatt értékesek és hasznosak).
Sikerult kitapasztalnom 8-vegigjatszas utan hogy mejiket erdemes megtartani, de amugy kosszonom a jotanacsokat, de azt meg mindig nem ertem hogy CS-ben mire vannak azok az artik amelyek +3,4,5 radiaciot adnak es semmi mast, azzal mit lehet csinalni? vagy minek az? csak tiszta negativ tulajdonsagai vannak.es egyenlore csak ilyeneket talalok.
Amikor megkaptam a mentésed (Hispan) előtte már nagyából kapizsgáltam a relikvia hasznosságát de amivel összekombináltad(ruha+relikvia) akkor jöttem rá igazán hogy elég nagy védelmet stb nyújthatnak.
nemtom hispan valahol a te szövegedet olvastam és valami olyat írtál h a Szemétdomboon nemtudtál bejutni a Raktárépületbe és énmeg erre válsaszoltam itt[/i]
Gondoltam, hogy valami ilyenre írtad és tényleg volt ilyen gondom, de aztán rájöttem hogy néha kinyitják... Sőt a hullákba is bele szokott akadni az ajtó és akkor be sem tudják csukni