Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Nekem a vörös erdőbe asszem már csak 1 oylan hely van ahol nem vettem fel a relikviát és eddig egy aranyhalat se találtam de már mind1 kijéátszottam csak azért kellet volna h az rp-74-et is eltudjam vinni limanskba igaz felesleges lettt volna de akkor is meg a hozzá lévő 5000 bulletot.

[mod]A szabályzatot el kéne olvasni végre. Nincs dupla HSZ! - hispan[/mod]

Amúgy elnézést hogy ide írom :oops:

Nekem gyerekjáték lesz megtalálni a Compass-ot. Megvan egy térképen jelölve. :P

gtc376
attól mert a térképen az van neked rajta még nem biztos hogy az is lesz ott :roll:

amúgy meg el olvashatnád a szabályzatot

Minekutána az iránytű feladat és a feladatok meg vannak jelölve a térképen, nem értem a dolgot :) Kinek nem volt könnyű?

Sziasztok!
Eredeti játékkal szerintem határozottan jobb (relikvia szemszögböl is)!
Eddig 20 fajta relikviát gyűjtöttem (szinte mindböl több darabom van)!
Ha van rá igény mindnek tudom linkelni a fotóját (mentettem)!!
Van még sok extra csemegém (fegyver, öltözet), de ennek nem itt a helye!
Vörös erdőnél járok csak egyenlöre (nem mentem át rajt)!
Sokan problémáznak, hogy nem tudnak átvinni mindent Limanszk-ba.
160-180 kg a jelenlegi teherbírásom (remélem elég lesz)!
Mindent (mentett fotókkal) alá tudok támasztani! Nem kamu!!!
Hozzáteszem stratéga vagyok, jóformán ez az első lövöldözös játékom!
Ha az ember nem kapkod, ki lehet aknázni a játék lehetőségeit (ez bőségszaru a javából)!!!
Hispan, segítség elfogadok (javaslatot), esetleg külön fórumot!
Érdeklődve várom a hatást!

erdekes de nekem kicsit soknak tunik aza 160-180kg bar lehet h ha ruhan is arra fejlesztesz meg beraksz par +20kg relit akk lehet sikerul

Én nem találom ott! A bal hátsó sarokban van egy acéllap és egy matrac és a mögött egy rés, ott kellene lennie? Mert nekem nem hozza ki, hiába nyomom a használ (F) gombot, nem adja ki. Már végső elkeseredésemben egy gránátot is bedobtam mögé de semmi.
Más. A kísérő nem kísér át Kordonba, sőt az a kísérő sehová sem. Mondom neki h hova akarok menni és aztán csak állunk és szemezünk és néha 1-2 társa is bekapcsolódik, de ennyi :(

hispan":1afi06qh mondta:
Grifid":1afi06qh mondta:
A leg fejlettebb detektor megtalálása a mocsárban.

Van egy mellék küldetés a "falu romjai" feletti területre. Szerezd vissza a PDA-t.
A holttest mellett húzódik a drótkerités. Elindulsz a kerités mellett ÉK-i irányba, egy helyen hiányos és bemehetsz egy "titkos" területre. Menj a leszakadt hídhoz. a hid alatt fordulj keletnek és hajolj meg háromszor . Ja mégsem. A bal oldalon a vasúti kocsi alatt találsz egy járatot. A bal hátsó sarokban ott lesz a detektor. (folyamatosan nyomd a "használ" gombot és látni fogod. Kapsz egy Gravit is ha felvetted és használod az oduban.

Valahogy nekem ez nem megy. Egy detektort kaptam a Stalkerek főnökétől (a vasúti híd alattit, ami még a mocsárban van nem sikerül kiszedni) és szereztem SEVA ruhát sza elvileg fel vagyok készülve, de nem sikerül kiszedni az anomáliából semmit, pedig egy párszor belehaltam a próbálkozásba :cry:
Dobálom bele a csavart ahogy írjátok de mégsem. Nem mindegy hova dobod a csavart vagy hogy mikor? Kérlek segítsen valaki!

uvegesmaster":kw596tev mondta:
Mivel elég sokan nemtudják, hogyan és hol....
Gyűjtsük össze a tudnivalókat róluk
Kezdeném.
1. Vásárolj/ Szerezz egy jó detektort
2. Mennyj közel egy anomáliához és várj a detektor jelzésére
3. Egyik kezedbe legyen a detektor, másikba egy csavar
4. Jöjj rá, hogy melyik az a szakasz ahol maga az anomália van( csavar dobásával)
5. Várd meg míg megjelenik az articraft és vedd fel
6. Hagyd el az anomáliát biztonságban
7. Ments ^^

lehetőleg ne a kezdetleges detektorokkal próbáljátok.
de azzal is nagyon könnyű a léyneg sokáig maradj az anomáliába.

ÉS az nem gond h közben megpusztulok? :lol:
De nem találom azt a full detectort, pedig már annyian leírtátok h h kell keresni, már a youtubon is megnéztem de nekem nincs ott. Pedig a 07es patch van fenn. Más ötletem nincs. Most újratelepítettem, leszedtem rá a patch-t most remélem összejön.
Köszi!

Murder3":2ged5del mondta:
lehetőleg ne a kezdetleges detektorokkal próbáljátok.
de azzal is nagyon könnyű a léyneg sokáig maradj az anomáliába.

ott van csak jol megkell nzeni. biztos h ott van nekem is megvolt 7es peccsel cask gugolj le meg nyomd meg a siftet ha neked aza melygugolas es kozbe oldalazz a fal fele es vilagits a lampaddal es nyomogasd az f-et.
a csavar dobalas csak arra van h megtalaltad az anomaliat a relikviat mar a detektor mutatja

1.5.04-es peccsel is ott van már!

Nem mondom, elég nehéz kiszedni. A lényeg az, hogy nem kell közel menni hozzá! Az irányszög a lényeg, amiből megpróbálod kiszedni. Oldalról, és nem felülfől kell nekiállni, a fal mellett, kicsit távolabb a matractól (ahonnan már távcsővel meg is lehet pillantani). Az F gombot nem kell eszeveszetten nyomkodni, csak mikor kiírja, hogy tárgy felvétele...

Ha az a detektor meglesz, onnantól a relikviavadászat gyerekjáték. Sárga (első generációs) detektorral nekem sem sikerült egyetlen arti-t sem találnom. Olvass csak vissza, napokig szenvedtem én is.

Vissza
Top Alul