Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Compass (magyarul asszem iránytű) nevű artit talált már valaki?

Nem-nem azok nem az én képeim :D Bárcsak azok lennének. A képek alatt ott a forrás, egy külföldi valaki találta őket.

Egyébként azt meg akartam kérdezni már rég: mikor termelődik újra anomáliában egy arti? Csak mert miután kiszedek egyet, többnyire már nem találok az adott anomáliában semmit :S (jó, mondjuk eddig nem sokat néztem vissza).

Uhh ez nem is rossz. Kössz szépen.
De ezeket elis mondják még a mocsárba ^^...
basszus ha jól láttam a videóbol az a cucc pont sugárzást viszi le..fuckXD

hiába húzom a sevát 80-ra sugárzásügyben, ha 2 artifact fent van és össz 4et lehúznak, már max-ra ugrik a fertőzöttségem, ha nincs valami másik artifact ami ellensúlyozza.

Ez valami vicc? :O

Hol lehet a medusánál erősebb sugárzásvédőt szerezni akkor?

Nekem jobb itt mint a socban viszont nem tetszik egy kicsit több küzdelem kellene az artik megtalálásához+csak egyéni artikat lehetne találni tehát em lenne az hogy random arti.

Plussz gyengék sok haszontalan sokkal jobbak kellenének és csak kemény meló árán lehetne hozzájuk jutni.

u.i a socban is csak olyan artim volt ami csak +értékkel rendelkezett meg kettő olyan aminek ugyan volt mínusza de az állóképességem olyan lett hogy 60 kg nál nem tudtam kifáradni.

Szerintem épp elég meló ez így is. Nekem mondjuk elég "izgalmas volt" a vörös erdőben, mikor a millió áramkisülés között volt 2 artifact, amiket 2 pseudo (vagy csak 1, má nem emléxem) meg egy vérszopó őriz. Főleg hogy a vérszopók itt gecibbek mint valaha

Egyébként ismerem a buborékot, de seholse találok. Ahol eddig az volt, most battery volt legutóbb! tökjó nem? :D

jó csak néha rakás mindent elhasználok az arti miatt utánna meg kiderül hogy egy szar amivel semmire se megyek ja a vérszopókat amúgy is rüheltem de itt nevetséges hogy kb csak centikről lehet kilölni

Már korábban leírtam talán 1 hete, de megteszem újra.ha végigcsinálod a Stalker küldetéseket a legvégén jutalomként kapsz:
-SEVA ruhát:
-11.000 Rubelt
-Velesz detektort(ha még nem lenne)
-és egy Buborékot!!!

Rookie":19gt67in mondta:
Szerintem épp elég meló ez így is. Nekem mondjuk elég "izgalmas volt" a vörös erdőben, mikor a millió áramkisülés között volt 2 artifact, amiket 2 pseudo (vagy csak 1, má nem emléxem) meg egy vérszopó őriz. Főleg hogy a vérszopók itt gecibbek mint valaha

Egyébként ismerem a buborékot, de seholse találok. Ahol eddig az volt, most battery volt legutóbb! tökjó nem? :D

Sorry hispan arra már nem emlékszem pontosan lehet, hogy akkor már köztük voltam,de nem gáz Stalkernek lenni,a Szabadságiak megtűrnek a Szolgálattal haverok vagytok a fosztogatók engem meg nem érdekelnek:D

Axel Foley":17njh9bu mondta:
Már korábban leírtam talán 1 hete, de megteszem újra.ha végigcsinálod a Stalker küldetéseket a legvégén jutalomként kapsz:
-SEVA ruhát:
-11.000 Rubelt
-Velesz detektort(ha még nem lenne)
-és egy Buborékot!!!

Rookie":17njh9bu mondta:

A védő küldetésekre gondolsz a kordonon? *spoiler* pl, hogy védd meg a hidat, foglald el a határt, öld meg a mutánsokat.*spoiler vége* küldikre?Vagy hogy Segíthetek valamiben küldik? Azok végtelenségig nyújthatók nem?
ü

Vissza
Top Alul