Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Télleg a Seva ruha csak nem emlékeztem a nevére(nem is figyeltem).
Azt viszont hol lehet fejleszteni?

Az a baj az artik sugárzásával, hogy 5 hely van a SEVA ruhán. Ebből kettőt elfoglal 4+2 vagy 4+4 sugárzásvédelmi relikvia, marad 3 hely, legtöbb artinak 2 a sugárzása, így 6-os a sugárzásszint. Ez jó, mert a buborék 6-ot véd sugárzásban, így felszabadul egy arti tartó hely, de akkor meg már a feltett (sugárzó) artik sugárzása átlag 8... Szóval sehogy sem jó :( Remélem nagyjából követhető voltam :)

hispan:
Őőőőőőőő... Ja!

uvegesmaster:
Mikortól lehet fejleszteni a SEVA ruhát a Clear Sky bázison?
Mert én most ott tartok hogy elakarom foglalni a raktárt a Szemétdombon(szinte minden más kipipálva), de előtte ellátogattam a Clear Sky bázisra de ott nem fejleszthető, csak javítható.

Én a híd leengedése után néztem vissza és még mindig nem tud mit kezdeni a CS fegyvermester a SEVA ruhával! Nem hiszem, hogy valaha is fogom én azt ott fejleszteni... :(

Csináltam pár relikviás térképet hogy könnyeb legyen megtalálni
A relikviák ahol állok, a kék emberke helyén vannak.
Ja és a képen a relikviaszám ne tévesszen meg nem annyi van csak olyan képet sikerült kivágnom :wink:

http://kepfeltoltes.hu/081030/aranyhal_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081030/_jszakai_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081030/h_pihe_t_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081030/kicsavart ... es.hu_.jpg

majd ha lesz még akkor belinkelem
Jó relikvia vadászatot :!: :D

Hát sajnos mivel random adja az artikat így mindenkinek más lesz ott..

Igen?
Na erről meg nem is tudtam.
szal ha ujrakezdem a játékot akkor ezeken a helyeken teljesen másik lesz?

Azért van némi rendszer: elektromos anomáliák többnyire "kék" artikat adnak, a gravitációsok többnyire plusz súlyokat, a kémiai anomáliákban levők többnyire kémiai védelmet, a "forró pontok" többnyire vérzés ellenieket, de az igaz, hogy ezen belül ugye tudjuk, hogy mindegyik fajtából többféle is van.

B1SHOP":20ezjgr8 mondta:
Igen?
Na erről meg nem is tudtam.
szal ha ujrakezdem a játékot akkor ezeken a helyeken teljesen másik lesz?

Vagy akár ha visszatöltesz is. Példa erre a freedom bázis melletti "pff zűrzavar" .

Én találtam valahol buborékot, de már nem tudom hol. Úgy rémlik Yanatr-ban, de nem biztos.
Valaki kérdezte a compass-t, az is van :P Red Forest-ben találtam egy bányába a Camp near Caver mellett, ahol Renegade-ek voltak, és két kopogószellem(azokkal nem kell találkozni, mert egy alsó szinten vannak). Csak ki volt téve egy asztalra asszem. Ja és +6 endurance-t ad és 50000 rubel. Bocs az angol nevekért, de nem szeretek magyarítással játszani :|

'ZeBrA: azt egy küldetésen belül találtad és az erdésznek kell elvinni. Ha küldetésen kívül is találnál, nagymester lennél :)

Én megtaláltam a küldetésen kívül(ugyan ott), még mielőtt beugrottam volna a téranomáliába.

De akkor ezt a küldetés előtt tetted. Vagy az erdészes küldetés után?

Amúgy elvileg 1 hét, mire az anomáliák újra megjelenek. Namost nem tudom, hogy ez igaz-e, azt meg pláne nem, hogy egy ilyen különleges darabra áll-e?

Az Erdészel csak a téranomáliába való beugrás után lehet találkozni. Ebből kifolyólag a küldetés elött találtam meg.
Te csak azt mondtad hogy:
Ha küldetésen kívül is találnál, nagymester lennél
Nem nekem!

És én a küldetésen kívül találtam! :wink: :D

Egyébként én visszanéztem az Ingoványba ahol már vagy 2 hete jártam(játék idő szerint) és nem termelődött újra az a relikvia, amit elsőnek-másodiknak szereztem meg(Ezeket még a játék szerinti 1-2. napon szereztem.)

Aranyhalat ébn sehol nem találtam pedig a hadiraktáraknál is minden artit felvettem de egyik se az volt.

Murder3 aranyhalat a vörös erdőben próbálj keresni és is ott találtam 2-3 darabot

Változó, hogy ol van aranyhal, mert nem mindig ugyanazt adják az anomáliák (szerencsére).

aranyhalat a vörös erdőben biztos hogy van ott ahol a pseudoginat volt a körben bent nekem mindig ott volt és haverjaimnak is ott volt. De lehet neked nem lesz ott. amúgy a vörös erdőbe ezen a helyn kívül 2-t találhatsz. Ja és ha nem kell mind sidorovich 16 ezret is megad érte

Vissza
Top Alul