Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
A védő küldetésekre igen a kis mellékküldetésekért, hogy "segíthetek?" stb. max ilyen 2000 Rubelt fizetnek.

uvegesmaster":3obucbfp mondta:
Axel Foley":3obucbfp mondta:
Már korábban leírtam talán 1 hete, de megteszem újra.ha végigcsinálod a Stalker küldetéseket a legvégén jutalomként kapsz:
-SEVA ruhát:
-11.000 Rubelt
-Velesz detektort(ha még nem lenne)
-és egy Buborékot!!!

Rookie":3obucbfp mondta:
Szerintem épp elég meló ez így is. Nekem mondjuk elég "izgalmas volt" a vörös erdőben, mikor a millió áramkisülés között volt 2 artifact, amiket 2 pseudo (vagy csak 1, má nem emléxem) meg egy vérszopó őriz. Főleg hogy a vérszopók itt gecibbek mint valaha

Egyébként ismerem a buborékot, de seholse találok. Ahol eddig az volt, most battery volt legutóbb! tökjó nem? :D

A védő küldetésekre gondolsz a kordonon? *spoiler* pl, hogy védd meg a hidat, foglald el a határt, öld meg a mutánsokat.*spoiler vége* küldikre?Vagy hogy Segíthetek valamiben küldik? Azok végtelenségig nyújthatók nem?
ü

és ha nem mindig adja a védőküldit, mert pl elvan foglalva híd és halottak a mutánsok..?Várjak amig nem sikonyálnak?

Jelentem ingoványba sok artit összegyűjtöttem. Végre szereztem sugárzás csökkentőt is ^^. A banditák és a kordonon lévő kereskedő(semleges bázis) veszik meg a LEGOLCSÓBBAN a relikviákat. Szido elég szépen fizet értük.

az orosz artifakt mapon a szemétdombon a bandita táborban jelöl két cuccost de nem találom őket vki sikerrel járt?

Megnéztem és tényleg jelöl 2 relikviát. Hmm kíváncsi lettem, de eddig nem jelzett a detektorom O_o

Golza":1mrslj9v mondta:
az orosz artifakt mapon a szemétdombon a bandita táborban jelöl két cuccost de nem találom őket vki sikerrel járt?

Persze ezt már én is megtaláltam, benne van 1 dobozban... :roll:

GAdam":31w1j78u mondta:
Golza":31w1j78u mondta:

jha ott bent ahol tudsz vásárolni megfordulsz és ott lesz 1 rácsos ajtó kicsit bejebb ott a doboz a 2 artival .

Ha zárva a nagy hangárajtó, be lehet valahogy jutni a banditák bázisára? Csak mert én nem találtam utat befele :S

jim67":mq3f3xly mondta:
GAdam":mq3f3xly mondta:
Golza":mq3f3xly mondta:

jha ott bent ahol tudsz vásárolni megfordulsz és ott lesz 1 rácsos ajtó kicsit bejebb ott a doboz a 2 artival .

"Az ajtó zárva van" - SEmleges vagyok velük. Ha kinyírom az összeset, nyitva lesz?

Kipróbáltam, megöltem mindenkit és előbb-utóbb kinyílik... Vagy ha ügyes vagy, beslisszansz támadás közben, mert ki-be csukják. A két relikvia meg tényleg ott van a ládában, csak eddig azt az ajtót nem lehetett kinyitni, azért nem találtam. Egy +2-es élet és egy +10 kiló súlycipelős, összesen asszem 10.000 rubel, szóval megéri a befektetett lőszer.

Tényleg sido fizeti az artikért a legtöbbet de nem messze pl 1 4000 ért 3600 míg más 3200 és szerintem 400ruért nem éri meg annyit gyalogolni vissza.

Én a relikviákat(mért nem ezt a kif használják :?: ) nemigen használtam, max a sugárzás ellenieket.
Általában eladtam őket. Mondjuk még nem vittem végig, de most vettem egy védőruhát 18000 rubel-ért(asszem ez a legjobb), minden védelme nagyon magas+2 relikviatartó és ezt nem kell megvenni(tartót), de a ruha sem fejleszthető. Mondjuk a cuccok ára egyenesen arányos a fejlesztések árával, szóval ha ezt fejleszteni lehetne, biztos olyan 5000 rubel körül lenne.

csináljűátok maxra a stalker küldiket seva plussz asszem buborék arti +6 os sugárzás védelem 12eRU :D

Vissza
Top Alul