Aranyköpések, poénok az üzenőfalról

mióta nem játszok Modern Warfare 2
-vel éjszaka nincsenek vizeletttartási problémáim
XD

Ajánlom a figyelmetekbe: http://www.bash.hu/index

Példák:

[19:31:22] <TCH> öcsémnél lefagyott a firefox
[19:31:23] <TCH> és erre írt a készítőknek
[19:31:29] <TCH> hogy "lefagyott ez a szar"
[19:31:44] <TCH> erre visszaírtak magyarul, hogy "na jó, de hogy fagyott le ez a szar?"
[19:32:06] <TCH> szal fx-nél legalább support van

:D

01:23 [gregothefirst] _@_/"
01:24 [Petrácska22] vidd innen a ronda csigádat
01:24 [gregothefirst] "\_@_

:D :D

[18] Balint: es milyen az egyetem
[18] Balint: ?
[18] apnorbert: meg nem vtam iden
[18] apnorbert: de mar beszeltem olyanokkal akik voltak
[18] apnorbert: es allitolag kb olyan mint tavaly volt

na ez is jóember lehet :D

na ez odab*sz :D :D :D

17:03 < no_screen> 3 honapos macska vkinek?
17:03 < no_screen> free
17:03 < no_screen> :)
17:04 < Steven_> :DDDDDDDD
17:04 < no_screen> ne rohogj :)
17:04 < no_screen> :)
17:05 < reflexx> no_screen: gari? allapot?
17:05 < no_screen> :) allapot alig hasznalt
17:05 < no_screen> gari azt valalok 1 evet
17:05 < no_screen> :)
17:05 < reflexx> csipas verzio?
17:05 < no_screen> csak ha teljesen tonkremegy akkor cserelem
17:05 < reflexx> :))
17:05 < no_screen> :))
17:06 < reflexx> szin?
17:06 < no_screen> szurke csikos
17:06 < reflexx> marka?
17:06 < no_screen> homemade
17:06 < reflexx> cl2-ot birja 500on? :D
17:06 < no_screen> :D
17:06 < no_screen> nem tudom addig nem huztam
17:06 < reflexx> :DD
17:06 < no_screen> :DD
17:06 < reflexx> pfujj
17:06 < no_screen> :D:D:D
17:06 < reflexx> animalsex?
17:06 < no_screen> mondom alig hasznalt
17:07 < no_screen> csak kiprobaltuk
17:07 < no_screen> :P
17:07 < reflexx> :))
17:07 < reflexx> es azota? polcon porosodik?
17:07 < no_screen> :))
17:07 < no_screen> jah
17:07 < reflexx> illetve mennyit eszik?
17:07 < reflexx> 100on?
17:08 < no_screen> gazdasagos, alig fogyaszt
17:08 < reflexx> az zsir
17:08 < no_screen> helyette sokat megy
17:08 < reflexx> es mennyi a valaszideje?
17:08 < reflexx> szal iggy cicc-re mien gyorsan reagal
17:09 < no_screen> kb 50 ms
17:09 < reflexx> uuuuu
17:09 < no_screen> de neha nagy a packet loss
17:09 < reflexx> laggos macsek nem kell
17:09 < no_screen> :D
17:09 < reflexx> packet lossol ugras kozben , azt megall levegobe
17:09 < reflexx> :)
17:09 < no_screen> :)
17:10 < reflexx> doboz, cd kabelek megvannak hozza?
17:10 < iSL> ROTFL
17:10 < no_screen> nincs oem kiszereles
17:10 < reflexx> akkor csak zacsiban adod??
17:10 < no_screen> ja antistatic zasiban
17:10 < no_screen> vakuumfoliaban
17:10 < reflexx> :))
17:10 < no_screen> :))
17:11 < reflexx> elettartam gari :))
17:12 -!- nolf_zzz [~NoLF@fibhost-19-237.fibernet.bacs-net.hu] has joined #prohardver
17:12 < reflexx> de csak akkor erdekel ha nem ilyen butitott verzio (LE)
17:12 < no_screen> nem nem butitott
17:12 < no_screen> pro
17:12 < no_screen> :)
17:12 < reflexx> procat
17:12 < no_screen> jaja
17:12 < no_screen> 10.01-es verzio
17:12 < no_screen> hozzavetolegesen
17:13 < reflexx> hirdesd meg
17:13 < no_screen> jah az lesz
17:13 < iSL> whiskas driverrel megy :D
17:13 < no_screen> :D
17:13 < no_screen> jaja
17:13 < no_screen> azlesz
17:13 < reflexx> Alig hasznal (3ho) csipatlan macska elado, garival drivcerekkel OEM kivitelben
17:13 < no_screen> na ez jo is lesz :)
17:13 < reflexx> proba utan viheto
17:14 < Steven_> ezt ell kell menteni:D
17:14 < iSL> menti a bashu
17:14 < iSL> :)
17:14 < no_screen> :)

[21] Scarecrow: áhhhh... francba a szombat estével, ilyenkor fent van fél falu ugyan azzal a netszolgáltatóval, nagyon lassú a netem :S
[22] dezodor: pedig csak péntek van

:lol:

[21] jim67: holnap hétfő----> azokat csak szeretni lehet , és a holnapi kifejezetten jónak igérkezni , aki nőnemű nos annak meg mégjobban :D
[22] RENIgade: ugye, ugye?:D
[22] Thoma: Cefetül szar a mai napom.. Olyan álmom volt, hogy soha többet... Reménytelen..
[22] RENIgade: wáow, ez izgalmasan hangzik. elmeséled, vagy nagyon privát?:D
[22] Thoma: Hááát... Lehet hogy privátban elmesélem, lehet hogy itt. De csak holnap... :)) Bár nem is tudom, hogy elmeséljem-e neked...mert, ha jól látom hölgyből vagy? ;D
[22] Dutch: Pont fel akartam tenni a kérdést, hogy vajon konvergál-e a nullához a női tagok száma a fórumon... :D
[23] zsilin: Jó lenne több női tag, úgy halottam, hogy a STALKER 2-ben női karakterek is lesznek a politikai korrektség jegyében, hogy az USA-ban be ne tiltsák :D
[23] zsilin: Jó északát mindenkinek.
[23] VinoBob: micsoda marhaság...aztán mit fognak azok ott csinálni? Hacsak nem valami női zombit tesznek bele, az meg amúgy se zavar sok vizet
[23] Blackacehun: Kereskedő, orvos, kutató, stb... használd a fantáziád
[0] Dutch: Vagy prostituált (Zónalány). Használd mégjobban a fantáziád! XD Ki tudja, nekik mennyi lyukuk lesz a testükön hála egy blowout-nak. :$ :D
[0] Dutch: Ej de csúnya gondolatam vannak így éjfél után, nőnapon. Most beállok a sarokba, hogy megbánjam amit írtam.
[0] Blackacehun: hát ez 333 fekvőtámasz büntiből
[5] zsilin: Jó Reggelt! Újabb munkás hét vár mireánk. A mezsdunarodnij zsenszkij gyeny alkalmából minden szalkerlánynak 3 db stoneflower.
[7] RENIgade: Istenem, ez a hímsovinizmus itt... aludtatok volna inkább ahelyett hogy hülyeségeket írkáltok :D
[7] RENIgade: Eh, egyébként én meg ma álmodtam elég érdekeset :S
[7] VinoBob: Nem hímsovinizmus ez, csak egyszerűen a nők nem valók azokba a szitukba. Az FPS tipikusan férfi ösztönökre épít, leginkább a vadászösztönre, az ősközössségekben a nők feladata meg nem a vadászat volt, hanem a gyűjtögetés. Talán majd lesz egyszer egy pláza
[7] VinoBob: mod is a stalkerhez és akkor majd lehet gyűjtögetni és lesz értelme alkalmazni női karaktereket. Így csak epizódszerep jutna nekik, a stalker meg nem aza "hero" game, ahol ilyen királykisasszony mentegetős scene-ek vannak, hanem egy poszt-apokaliptikus h
[7] VinoBob: orror.
[11] jim67: VinoBob: ott vót az oni nevű játék asszem abban nő volt a főszereplő .
[14] Thoma: RENIgade: Ha elmeséled az álmod, én is elmesélem! :)) (ps: Privátban... :D )
[15] RENIgade: Felőlem lehet földrengés, amíg nem dől rám a ház :)
[15] Thoma: Beeeteg! :D
[15] RENIgade: Mindig is mondták rám hogy furcsa vagyok :D bár gondolj bele, ha egy lány stalkerezik, akkor ott már eleve gondok vannak :D
[15] Thoma: Hááát, nem feltétlen :D
[15] Thoma: Ja izé, privát ment vissza. Úgy is mondhatnám, hogy rePÜlt! :D (PÜ=Privát Üzenet) :D
[15] Thoma: Kissé váltottam, egy ideig (még...vagy kitudja :D ) nem lesz piercing, inkább deszkára adom a fejem. Vélemény? :D Összetörjem magam? :D Hasonló szintre akarok jutni:
[15] Thoma: http://www.youtube.com/watch?v=VYrPfWwF ... re=related Persze 1-2 trükk kimarad. Nem tudok kézenállni :D
[15] RENIgade: Olvastam a privit, nincs ezzel semmi gond :D az enyém durvább :D a deszkázással meg semmi gond
[15] Thoma: Te csak azt hiszed, hogy nincs ezzel gond! :D
[15] Capt Axon: Jó napot mindenkinek!!! RENIgade! Boldog nőnapot!
[16] RENIgade: köszi :)
[16] Thoma: Jah jogos, ma már vagy ötödszörre felejtem el... :D Boldog Nőnapot! :))
[16] Blackacehun: Scare hogy haladsz a beadandóddal? Reni: @>-->-- Boldog Nőnapot!
[16] vic: napot :D Boldog Nőnapot !:D
[17] Scarecrow: boldog nőnapot, meg a zoltánoknak boldok névnapot
[17] Scarecrow: ja hun haladok, 3 oldalt már kiveséztem
[17] jim67: akkor halgassatok ilyet is http://www.youtube.com/watch?v=6wpPk8qk3uQ
[17] Thoma: Ez valahogy jobb: http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 :D
[17] RENIgade: http://www.youtube.com/watch?v=qeHkgKDo-aE
[17] Thoma: Ilyet hallgatsz? :D Elég merész :D
[17] Barin: http://www.youtube.com/watch?v=06Dql7EiMWE zene és merészség Tibi! :D ez a zacsi a zokniba öltözék :D:D
[17] RENIgade: Merész? Mondtam már, nem vagyok átlagos lány :D mellesleg hallgatok emellett még jazzt, csaikovszkijt, mozartot és queent is :D
[17] Thoma: Őőő... rült :D
[17] RENIgade: Úgy tűnik Thoma, nagyon foglalkoztatlak én téged :D
[18] Blackacehun: a végén még UHSF esküvői buli is lesz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
[18] Scarecrow: ne mond már hogy egy lány aki a heavy metált is szereti?
[18] Thoma: Valszeg... :D Nem sűrűn látok Stalker lányt.. :D
[18] RENIgade: Blackace: hülye :D foglalt vagyok egyébként is :D
[18] RENIgade: Scare: simán. Ugyanannyi jogom van metált hallgatni, mint neked. Hímsoviniszta *khm hímsoviniszta *khm
[18] Blackacehun: nem hülye csak happy
[18] Thoma: Ez má paródia ami itt folyik! :D Sok a magdinéni jelölt :D
[18] Scarecrow: egy lány aki heavy metálttól a csajkovszkig halgat zenét, nem tudom hogyan miként képzeljem el a stílusát. nem hogy még a kinézetét:D
[18] Scarecrow: nem rossz értelembe ak inézetet, lehet hogy egy elbüvölö csipkerózsikáról van szó aki a heavy metálba és a stalkerbe rejti el magát.
[18] Scarecrow: de persze lehet ellenkező is...
[18] RENIgade: Na nyugi gyerekek, tesztoszteronszintet mérsékelni :D
[18] RENIgade: Mellesleg szerintem nem nézik ki rosszul :C na de ENNEK SEMMI KÖZE A STALKERHEZ!
[18] Scarecrow: nem vagyok rád izgulva, ne érts félre, csak szeretnélek megérteni, kiismerni, mint itt már a többieket nagyrészt kiismertem.
[18] Tibi: Persze hogy hogynemár. De azért az esküvőre hívjatok meg :):):):)
[18] Scarecrow: elöbb thoma most én, na köszi ám.
[18] Thoma: Scarecrow leütötte a kezemről RENIgade-t... :D (Bocs, de ez nagyon kellett ide)
[18] RENIgade: na álljon már meg a menet :D mondtam már, foglalt vagyok, nincs kedvem itt ismerkedni világba' :D végén még lelkiismeretfurdalásom lesz :S
[18] Blackacehun: leaglább képet mutass magadról
[18] jim67: mi folyik itt gyöngyösön :D
[18] Thoma: Ez a beszélgetés most cefetül felpörgött.. :)) ......de mostmár lekéne állni, mert kezd zavarba jönni, és az nekünk nem jó!
[18] Thoma: Blackacehun: Minden vágyad teljesüljön: http://stalker.hardwired.hu/forum/image ... ru/108.jpg :D
[18] Blackacehun: nekem mindegy engem úgyis mindig szid valaki :D
[18] RENIgade: egyetértek Thomával, most kifáradtam, majd este :D
[18] RENIgade: mármint, majd este beszélünk, úgy értem hogy majd holnap, de inkább a picsába, elég már kérem :D
[18] Thoma: Mégiscsak nőből van, nem bírja a huza-vonát :D Ja, jut eszembe este van... ;D
[18] Thoma: Rosszul írtam. Nem a "nagyonkemény leoltós"* nőből van.
[18] Scarecrow: bedig én még bele sem jöttem. ha én egy lányra hajtok, annál én nem állok le addig amig őmeg nem szeret.
[18] Thoma: Mostmeg lemaradt a szmájli, báááázeg :D RENIgade: Aszondod este, majd azt hogy holnap.. Nem titkolt vágyad, hogy itt légy a fórumon, ne is akard az ellenkezőjét állítani :D
[18] RENIgade: nem fogok könyörögni, de elég már pls. fárasztó lassan :D
[18] RENIgade: Thoma, kuss már :D
[18] Thoma: Jelenleg elmebetegnek hatsz (ahogy jónéhányadmagammal együtt én is... :D ), de ne csüggedj! :D
[18] Thoma: Hajjajj, kezd belejönni a csaj... Na jó, télleg kussolok :D Most az egyszer igaza van (vagy nem...kussolok :D )
[18] Thoma: Bocs RENI, de ezt még benyomom, nehari :D : 2x cáfolod magad meg 5 percen belül. 1.: Elmész mára, de még mindig itt vagy, most pedig nem könyörögsz, de pls :D Wáááá... nem folytatom mert hülye leszek.. (vagy már nem..)
[18] Domesz: Kicsit későn,de minden kedves női fórumlakónak boldog nőnapot kívánok!
[18] Scarecrow: thoma ha mégis lesz esküvő, ajánlom a szigetek körül a nászutat, de elöbb plis a lagzira hívjatok meg a forúmosokat is, hátha még egy női stalker házasodik:DDDD
[18] RENIgade: köszi :)
[18] RENIgade: Na, most már tényleg elég legyen mert mérges leszek :D még azt elmagyarázhatjátok hogy miért hatok elmebetegnek :D
[18] Scarecrow: ki mondta azt hogy elmebeteg vagy??? nem vagy csak elpirultál a gép elött
[18] RENIgade: Thoma bácsi írta: "Jelenleg elmebetegnek hatsz "
[18] Thoma: Nem te hatsz, hanem Scarecrow, de rá se ránts... :D
[18] Scarecrow: hogy az isten verjen meg thoma hogy lehetsz ilyen goromba egy lánnyal nőnapon?!?
[18] RENIgade: jójójó, akkor téma lezárva, az esküvő meghatározatlan ideig felfüggesztve, majd este még összejöhetünk egy ilyen kedves beszélgetésre, de ebből elég :D
[18] Scarecrow: én emg nem vagyok őrült csak keresem a párom
[18] RENIgade: ha van valami értelmes téma, arról szívesen elbeszélgetek majd, de most már indulok is a Zoltán nevű kedves ismerősömhöz :D
[18] Thoma: Most nem vágom miért voltam goromba? Vagy te is lány vagy? :D Mert én rád céloztam mikor elmebeteget írtam... :D Jah vágom miért Reni vette magára.. Mert mikor írtam, még nem láttam az írását, és aszittem Scare után következek :D
[18] Scarecrow: jó oké
[18] Thoma: Scare, némmá, itthagy :D De ez az esküvőzés honnét jött, azt még nem vágom... :D
[18] Scarecrow: tűzet szüntess!!
[18] Scarecrow: csak valaki mentse le az aranyköpéseket az üzenőfalról, maradjon valami az utókornak is
[18] Thoma: Majd te elmented, te indítottad a hullámot... :DDD
[18] Scarecrow: én nem értek hozzá, de amugy az esküvök blackacehun kolléga bökte be:D
[18] Scarecrow: ja és hun jöhet a kommented a szerepjátékba
[18] Barin: A Zoltánok sorsa igen hánytatott mert nőnap alkalmával elfelejtkeznek arról hogy a Zoltán nevű emberek akkor ünneplik azt amit az Ágnesek január 21-én vagy amit a Rékák november 11-én :) :(:(
[18] Thoma: Vagy amit én tegnap, és dec 21-én, és dec 29-én... :D
[19] Capt Axon: :D :D :D Én már csak halgatok.
[19] Tibi: mondjuk én ma reggelig még azt se tudtam hogy ma van nőnap (upsz, elárultam magam)
[19] Thoma: Most az egyszer nem bánom, hogy vége... :D

És a lényeg
[21] zsilin: Nahát, most értem haza és mit látok? Magányos szalkerek Heartbreak hotelje lett az üzenőfal? Mégis a nő a legjobb artifact! :D
[21] Thoma: Mindig is az volt a legjobb... ;)

és a végén isaura felaszabadult vagy nem :D ?

<:D> , ha mégsem akkor bizony kidobom a tv-t az ablakomon :)

[13] Thoma: És egy fasz vagyok! =)
[14] Scarecrow: ezt eddig is tudtuk, legalábbis sejtettük, de meg is erősíted mindenkiben a tudatot...
[14] zsilin: Az a bajod hogy csináltál valamit, vagy hogy nem csináltál? :)
[14] Thoma: Hogy nem... :D
[14] Thoma: Scare: Kussoljá
:D

Vissza
Top Alul