Aranyköpések, poénok az üzenőfalról

Csiga07

New Member
Csatlakozás
2009.03.09.
Üzenetek
4,756
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Poénok az üzenőfalról.(mert onnan elvész az időben...)
Volt egy nagyobb gyűjteményem is,de azt elvitte egy vírus lol2
Ha valaki vicceset olvasna az üzenőfalon,mentse ide(ha úgy gondolja :D )

21:14] zombimorzsi: Jön a Wolf 3
[0] dezodor: wolf?
[2] dezodor: volkswagen wolf

Barin:jeee Jim láttalak iwiwen :D:D
jim67:nem is vagyok fent az iwiw-en más lehetett :D
Barin:aha..:D azért volt kiírva honalpodnak a fansite meg azért szeged meg még sorolhatnám xD :D :P
jim67:biztos nem én voltam,ki mondta azt,hogy szegeden lakok?,az lehet a gonosz klónom,nem érdemes bejelölni mert nem igazol vissza
Barin:és ki akar téged bejelölni,Jim?xD
dezodor:hát a gizi meg a bözse,meg a jocó,fercsi,ágost,folyondár,kelemen,ancsa

[22] VinoBob: munkács várán van egy lik, ott nézett ki zrínyi mik
[0] VinoBob: nem tudja valaki, hogy az xdb fájlokat mivel lehet kitömni?
[2] dezodor: erdő szélén jó a kedv, ott lakik a barna medv
[2] dezodor: bardak bácsi converter.exe -je mindent kitöm :)

Barin:estét.vagyok itt 2 vendéggel...:(
rayder:ez van :D
dezodor:ez hát

23:03] VinoBob: szentem a bf egy kalap ... de hát ízlések és pofonok
[0] dezodor: én a bf vietnammal toltam sokat, de csak lanpartin :) az jó volt... a többit nem tudom
[3] dezodor: vietláb

[13] zombimorzsi: vietking-kong!
[17] dezodor: hon kong, hon nem kong

[19] VinoBob: góóóóól vezetünk!!!!
[19] VinoBob: 2-0 Komám Vlagyimír!!
[19] dezodor: lábmír
[20] Csiga07: footbéke
[20] Csiga07: Hajrá magyarok!
[20] VinoBob: Lábmír??? Az mi?
[20] Nyigu: Vinobob ha van időd nézz be a mod boxba légyszi
[20] dezodor: nyertünk :D
[20] dezodor: lábmír ... passz de ha mir az békét jelent (ahogy Csiga07 írta) akkor lábbéke !
[20] VinoBob: Nyigu: benéztem Dezo : :D
[21] dezodor: átnyújtom a békelábat
[21] VinoBob: csak nehogy valaki elszívja :D

[21] VinoBob: B+ ezeknek minden második szavuk b+ :D
[22] VinoBob: Ezaaazzz Valgyiiiii!
[22] VinoBob: Gulácsíííí!
[22] Barin: Gulácsi from Liverpool!!! :D
[23] VinoBob: Lájvaphoul

S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)
gabber 9511:na én nekem csak a kérdésem hogyha otthagyunk egy kocsit egy pályán és átmegyünk egy másikra és utána visszajövünk akkor ott lesz-e a kocsi na meg hát a benne lévő dolgok??????
dezodor:ott, ha csak el nem viszi a cica

[15] marcibacsi1: na ti kis mutánsok elmondanám h a stalker a legjobb játék az egész világon
[16] Csiga07: nem mondod...
[18] vic: köszönjük a felvilágosítást marcibacsi1 de ezt már tudjuk

3:35] Levi_21: Hogy lehet jatszani?
[13] KönigsTiger: ?????
[13] vic: hát az atól függh mivel akarsz játszani?
[14] dezodor: szalámivel
[14] Barin: gondolom a Fifa 98-cal akar játszani azért írt ide :D jóhelyet választottál Levi :D

hát ez jó ötlet volt , nekem is van hasonló de az inkább vitázás mint vicces , ha van rá igény feltehetem :)

zombimorzsi: Nagy a "kihaltság " itten.
jim67: "amott" is nagy kihaltság van .
zombimorzsi: Holott????
jim67: akárhol

:lol: (jól elbeszélgettünk )

Amikor az időjárásról kezdtünk el társalogni:

Y3ti: Estét! Félnap áramszünet....issszonyat...
jim67: hát igen aki szegeden lakik annka nincs áramszünet , sőt itt az eső sem esett annyira :D
Tibi: fenébe... most költözzek Szegedre? :D
jim67: több üres hely nincs szal erröl most szó sem lehet :D

Dezodor és a szalámi :D :D
szalhonnan.jpg

szalmitl.jpg

szalmi.jpg

szalmirt.jpg

szalmit.jpg

lol2 lol2 jó ez topik :D kár hogy én nem tartottam meg egyet sem pedig volt jó pár amin röhögtem :D
Dezo és a szalámi vicces lol2

23:38] VinoBob: ki a za ki sádám :?
[1] dezodor: nemtom, de az biztos hogy a kóla+sör keverékétől szntem odaköltöznék a wc-be 1 hétre
[1] dezodor: tölcsért csinálok a kezedbőől
[1] dezodor: lábtyűt hajtogatok ötletbőől
[1] dezodor: zsiráfot majszolok az ölembőől
[1] dezodor: fogkefét préselek a csecsembőől
[1] dezodor: részvényt kreálok a fejemből
[1] dezodor: pálinkát kapálok a kövekbőől
[1] dezodor: jó arc volt ez a kati
[1] dezodor: vagy zsuzsi? na mind1 alszok
[3] VinoBob: dezo mit szítál? dízelt ? :D
[6] Csiga07: gyógyszerre ne igyál mert bezavar
[14] Barin: de kajak errefelé borsodban az elterjedt itóka :D sokan szeretik és nem megyünk 1 hétre a wc-re :D
[16] Csocsoskodi: Ahoy Stalkerek
[17] KönigsTiger: reggelt. hat tenyleg nem 1 hetre mentek tole a wcre hanem 2re. :D

[20] KönigsTiger: egy kb 2.5 cm magas sebvaltot keresek, aki latta szoljon. jutalom jar erte
[20] KönigsTiger: utolso tartozkodasi helye az asztalomon a ragaszto mellett, ja es fekete szine van
[20] Barin: modellezel? :D
[20] Barin: túristaszalámi a legjobb :P
[21] dezodor: lábrakétával
[21] dokiazisteni: Hello! Most kezdtem a clear sky-t és elakadtam az első küldetésnél,amikor segiteni kell a helyőrségnek felmászok a faszihoz de nem történik semmi
[21] dokiazisteni: bocs az offért
[21] KönigsTiger: talalt, de meg mindig nincs meg. emelodik a jutalom. mostmar ideges vagyok :D
[21] Barin: legalább dokiazisteni tudja hogy offolt xD de még milyen off :D
[21] Warson: Én ma láttam egy ilyet valahol KönigsTiger! Elküldjem fénypostával? ;)
[21] KönigsTiger: pill kinyitom az ablakot, nehogy betorje:P
[21] Barin: már betörte valószínűleg :D
[21] KönigsTiger: a szomszedet igen.:D tanulj meg cimezni :D:D:D

[21] Barin: az a sugárzás nem árt a babának?? - nem sugárzás..ultrahang xDD ez a barátok közt egyre izébb :D
[21] VinoBob: banánok közt
[21] Barin: jut eszembe, ti ittatok már dieselt? :D
[21] zombimorzsi: Én nem tom...Azt mondták,hogy steril.lehet ,tenyésztett pldányok,nem? Mindegy,én nem ennék belőle.
[21] zombimorzsi: Japánok közt!
[21] zombimorzsi: tanárok közt,talárok közt;kabátok közt;szaglászok közt;csalárdok közt;
[21] zombimorzsi: karámok közt,
[21] VinoBob: látom beindult a fantáziád :D

18:44] Barin: 10 hozzászólásom van :O:O:O mert ugye 1010 az tízesbe átváltva tíz hozzászólás :D
[18] jim67: ügyes vagy pistike , most menj a helyedre , ez 3-as :D
[18] Barin: mé?:O ez ötös...helyesen számoltam ki.
[19] jim67: azé'me' olyan kedvem vót :D
[19] Barin: ja jóvan :D

21:46] Y3ti: http://www.youtube.com/watch?v=bOKJcMDsPSw Kis tokaji...ki lehet találni ki mondja "Há gyertek már mit álltok?"
[21] Y3ti: Nah igen én...piros sapkában...(kedves hallkan megjegyzi: Nem nem alkesz a srác.)
[21] KönigsTiger: szep:D viccesen neztetek ki
[22] dezodor: háh
[0] VinoBob: dzson rembó

Ez jó topik :)

X E [0] dezodor: mikeket... a slágerrádió.hu-n is kint van már az infau
X E [2] VinoBob: lesz majd helyette láger rádió

[17] Tibi: Megszűnik a Sláger meg a Danubius rádió??? :S
[19] Blackacehun: a Sláger sajnos igen, ma mondták a hírekben. November 18 tól valami politikai sz*r lesz helyette. Az ORTT is kezd az ASVA szinjére süllyedni. Gratulálok nekik.
[19] Csiga07: Várjuk ki a végét
[19] Dimitrij: én délben azt hallottam a rádióban hogy a Sláger és a Danubius is megszűnik....mind a kettő
[20] VinoBob: mi az az ASVA ismerős a neve de nem ugrik be
[21] jim67: ajd lehet a parlamenti üléseket élőben hallgatni , mer ugye az köztudott , hogy a 2 adó helyén olyan "cég" lessz , aki politikailag szemben áll egymással , nos a háttérben valyon melyik 2 nagy "párt" áll :D ?
[21] hispan: egyébként ki hiszi el ezeket?
[23] Csiga07: Sajnos k*rva sokan
[0] dezodor: mikeket... a slágerrádió.hu-n is kint van már az infau
[2] VinoBob: lesz majd helyette láger rádió
[8] Tibi: FM1 meg Advenio... sose hallotam róluk :/
[12] Barin: hallgassatok petőfi rádiót..azon mennek jó zenék, régen jobbak mentek de ma is akad rajta jó szép számban :) ami mindig is röhelltem a danubiust meg a slágert :)
[12] jim67: mi meg téged útálunk mer nem szereted a danubiust , a slágeren igaz hogy régebbi zenék menek , de én szeretem, a danubiuson meg a pirítós ami büntetett :D
[12] Barin: petőfi akkor is jobb
[13] jim67: barátom neked lehet , de a statisztikák azt mutatják hogy az danubius és a sláger jobb , a petőfit , csak öregemberek meg mamák ahllgatják meg te ˛˛
[14] Barin: Jim, azért az hülyeség hogy a nagymamák nagypapák meg én...a régit esetleg..de amióta megújult
[14] Barin: attól még hogy a statisztikák azt mutatják hogy jobb attól nem biztos hogy jó is xD 2 éve ugyanazokat nyomatták mint manapság
[14] hispan: hát ez vicces
[14] dezodor: petőfit sokan hallgatják, főleg 2001 óta vagy hogy, amikor megújult, csakhát a név kötelez. sokan a név hallatára valami bartók vagy kossuth rádióra gondolnak :D
[14] dezodor: lendvai fm
[14] dezodor: fidesz fm :d orbán rádió budapest
[15] zombimorzsi: Én pedig az AGYPERZSELŐ rádiót hallgatnám szívesen! Olyat nem lehet?
[15] Barin: 2006 környékén újult az meg szerintem :D last fm :D
[16] KönigsTiger: majd 2012 be Morzsi. addig varnod kell
[17] Tibi: Zóna rádió? Nem rossz ötlet. Mint ha úgy emlékeznék, hogy Csernobil 2-n lenne egy bazi nagy radar, antennának még jó lenne
[18] jim67: brájen legyen csak igazad ha te azt szereted akkor az a jó :)
[18] dezodor: most mér kell mindenkivel izélni? azé mer nem azt szereti amit te? fogadd el szerintem :)

Kár, hogy nincs meg az amikor a gyerek, mondta hogy túl félelmetes a játék neki, és hogyan bírja megcsinálni, hogy ne legyen annyira. Valaki azt mondta neki, hogy " Nőjél fel! " :D

arra emlekszem h leirtam amikor haverom jatszott vmi zombimodos shoccal, es lelotte a zombit shotaval, odament hozza kozel h megnezni mivan benne. de a zombi megmozdult haverom meg pattant a szekrol :D :D :D :D :D :D

18:10] KönigsTiger: reggelt!!!!
[19] hispan: 'estét
[20] KönigsTiger: reggelt!!!!!!
[20] dezodor: estét!!!!!!
[20] KönigsTiger: REGGELT HA MONDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[20] Y3ti: Estét! Keleten 0° körüli a hőmérséklet...vagy hidegebb. :S
[20] jim67: 'estét (ejj ez a fallout 3 még mindig tud ujjat mutatni :D ) ESTÉT ,ESTÉT :)
[20] Warson: Legalább a középső ujját...? :D
[20] jim67: ha nem is középsőt de a jobbat :D
[20] KönigsTiger: REGGELT! REGGELT!! REGGELT!!!

[20] jim67: akkor is estét :D
[20] KönigsTiger: REGGELT!!!! ha mondom mostmar kezdek ideges lenni!!!!!! :D :d

[18] KönigsTiger: estet
[20] jim67: veled meg mi történt beteg vagy :D ?
[21] vic: ezt el kell menteni:D estével köszönt nah ezt sem láttam még :D
[21] hispan: Igazodott az igényekhez :)
[21] KönigsTiger: latom vicces kedvebe van a mod:P REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[21] hispan: jaaaaj jim az hittem már tényleg kimondta :D ez nem volt szép :D:D:D
[21] KönigsTiger: es lebukott, mert nem irok ekezettel.
[21] Barin: legalabb ha vicceskedni akar jol csinalna azt
[22] hispan: tééényleg... ekkora hibát :) ékezetek XD

[18] VinoBob: miért nem módosítotok egy teszt oldalon otthon, saját gépen, és amikor már kész van akkor fel lehet tenni, és nincsenek ilyen gondok. Nem szokás on the fly ilyet csinálni.
[18] Tibi: Így sokkal érdekesebb mert nem csak a végeredményt látjuk az egészből :D
[18] jim67: ja
[18] widra: ámen
[19] Barin: megcsókolhatjátok egymást! :D
[19] jim67: te meg tudodmit... ˇ^^˘
[20] KönigsTiger: estet!!!!!!! eleg a marakodasbol!!!! szetcsapok koztetek :D
[20] jim67: ejj működik a cenzúra , :D
[20] KönigsTiger: mifele cenzura?:d
[20] KönigsTiger: nem akar muxeni a jobb oldalo shiftem .d bal oldal bezzeg muxik :D
[20] hispan: VinoBob: ezer és egy oka van annak, miért nem lehet ezt megoldani anélkül, hogy élesben menne. Nem kedem el felsorolni.
[21] zombimorzsi: Cenzné meg az ura.....dödödödödödö....
[21] KönigsTiger: meg szep hogy azu-piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitenit
[0] hispan: 'estét
[2] VinoBob: ne is kedd el már hétfő van :D
[9] widra: de miért is nem lehet megoldani ez hogy élesbe menjen én kíváncsi vagyok?
[11] hispan: widra: a gépen nem tudok php-t futtatni (tudnék, de nem tudok). Ahhoz, hogy a fórumot szimuláljam, kéne egy adatbázis, abba visszatöltve a fórum teljes eddigi adatbázisa. Végül pedig a szerveren levő összes fórum fájlt vissza kéne másolnom, amiben sok az
[11] hispan: abszolút hivatkozás is. Egyszóval megoldható lenne, de olyan halálosan felesleges és sok vesződség lenne vele, hogy így egyszerűbb.
[11] VinoBob: nem kell PHP-t futtatni, semmi köze hozzá, ez egy szimpla dizájnbeli módosítás, teszteléhez elég egy böngésző, kódoláshoz meg egy text editor
[11] hispan: köszönöm a felvilágosítást, de ez PHP. A php elemeket módosítom, a kinézetbe csak egy pár sor kerül, amik megjelölik, hogy a módosított kód hova írja ki, amit akarok. gyébként érdekes, én itt ülök, azt hittem látom, mit csinálok, de lehet mégsem én vagyok
[11] hispan: a legközelebb a dolgaimhoz.
[12] widra: hát én akkor suta vagyok ehhez is , mert egy eddig én ugy dolgoztam, hogy appserver meg notepad és kész
[12] widra: miért kellene full sql mentés php editálásához egy alap sql-ből is lehet dolgozni és kurvára nem kell a full database backup, hogy php szerkesszek
[12] widra: igen a kiiratás meg a tömbök miatt van ettől template rendszer az egész és nem kell hogy te legyél a legközelebb a dolgaidhoz, csak más is ért dolgokohoz, lehet jobban is
[12] widra: juj meg elfelejtettem, letükrözöd az oldalt attól még használhatsz alap sql-t hozzá nem kell az oldal táblája szóval ez is faszság amit írtál
[12] widra: csak a pluginek sql sorait is bemásolod, szerinted hogyan fejletszenek mások?! hát nem élesben az hót ziher, kicsit felbasztam magam...hejj
[12] VinoBob: oké, hogy a végén phpben csiálod meg, de le lehet html+css használatával tesztelni hogy miként néz ki, ez megjelenési/szerkezeti kérdés, nem pedig viselkedést, ehhez meg nem feltétel a php
[12] widra: nyugalom mi nem látjuk mi van az ő kijelzőjén :D
[12] VinoBob: ő se látja az enyém :D
[13] widra: :D

20:22] KönigsTiger: estet !!!!!
[20] Barin: na ma ki szórakozik Tigerrel?:D:D
[20] jim67: mindig az aki kérdezi :D
[21] Csiga07: Aki felteszi a kezét:Te ott! :D
[22] Warson: Én?? Neeem, csak ki kell mennem...
[22] KönigsTiger: REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sosem jon neked ossze mert mindenki tudja h soha nem irom le aszt a szot amit irogat nekem a mod!!!!!!!!
[23] Barin: Jimnek szokása a felkiáltójel elé szóközt rakni :D

[8] zsilin: Jó reggelt sztalkerek, vége van az éjnek, libasülttel védekeznek baj ellen a vének.

[20] Csiga07: Működik a Fansite,ha valakit érdekel! :)
[20] jim67: valakit ? mindenkit :D
[20] Csiga07: Igaz,igaz,boccs! :)
[20] jim67: na azért :))

[14] dezodor: united stalkerian hunger forum

[3] dezodor: alvázpálinka. na inkább alszom mer minden eszembejut...

[12] dezodor: vettem apenta bodzát.... olyan íze van mint a mosogatószernek :(

18:28] nikica: SZIJASZTOK:)
[18] jim67: gutten tag
[18] nikica: mizu erre?
[18] VinoBob: semmi küli nyikita
[19] nikica: nem vagyok nyikita teeeeeee!!!!!!!!hogyvagytok?
[19] dezodor: én köszönöm jól. most etettem meg a delfineket a kertben, ők is jól vannak. és te?
[19] nikica: köszi énis jól vagyok!milyen delfinekről beszélsz??:O a tiétek vagy .......mi?
[19] Csiga07: Csak viccel.. :) Vagynem??!!
[19] jim67: Igen van delfinük
[19] nikica: Komolyan???Biztos???Tuti???Nem vicceltek???:P
[19] Csiga07: :)
[19] hispan: manapság simán
[20] nikica: :)
[20] Tibi: bezony, kalitkában tartja
[20] nikica: ajj,na nem mondod!?
[20] KönigsTiger: :D meg balnaja is van igaz? mikor hozzak a kardszarnyudelfineket Dezo?
[20] jim67: egyébként viccet félretéve tényleg vannak delfinjeik
[20] nikica: ugy látszik h vkinek jó kedve van nagyon!!!!!!!!!!!!!
[20] Tibi: namármeg kinek?
[20] jim67: Dezodoréknak , ma voltam , és a delfinek még megvannka , igaz a kertjükben egy bazi nagy medence van dehát valamit valamiért
[20] vic: és miért nem a házban?? ott jobban mutat:D
[20] KönigsTiger: ahhoz nagyon nagy antikvarium kell am :D :D
[20] jim67: delfinbőr kanapén még nem ültem de .... :D
[20] hispan: én hangyafarmot akarok. a harcoshalakat kezdem unni...
[20] nikica: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
[21] dezodor: fókák is aranyosak ám. olyan szépen tudnak tapsolni. ha lenne 3 akkor tudnának kánonban nyomulni. pl megtanítanám nekik, hogy el tudják tapsolni a himnuszt... vagy a nevem!
[21] VinoBob: nem delfin az delfing mint az ész ventúrában
[21] jim67: Dezodoréknál már tradicionális az egzotikus állatok tartása
[21] VinoBob: a legaranyosabb dolfi a delfin. Kis hitlerbajusza van, és ha odamégy a medencéhez zighejlezik neked a halfaltokért :D

[17] jim67: ja igen és ez a pest egy áosz én legsuiveseben lebombáznám buda az más tészta , az már kiválló hely :D
[17] Tibi: Szerintem menekülj, most sok pestit haragíthattál magadra :D
[17] jim67: vonatn ülök , szal érjenek csak utol :D
[17] KönigsTiger: xD

17:47] jim67: emberek a pusztában nem érdemes netezni :D
[18] VinoBob: a pusztában hupákolni érdemes!
[19] Tibi: hupamicsodálni? Erről valamiért a gátvéder jut az eszembe :D

[15] Putiteng: Nemsoká itt vagyok, felmegyek öreganyámékhoz a kismacskákért.
[16] Tibi: cicc
[16] jim67: nemtán pörlöltet főzől , hogy macskák után rohangálsz ?
[17] Tibi: Már látom magam előtt a receptkönyvet: ,,Végy hozzá két zsenge macskát..." :D
[17] zolika 97: folyt. rakd egy nagy fazékba öket
[17] jim67: szord meg egy kis darált pálcára szúrt mókussal :D
[17] zolika 97: majd jól sózd meg:D
[17] Putiteng: Nem, nem! Bár a mútkoriakat, lehet hogy valaki megfőzte, mert a 4-ből csak 1 maradt.

"Szavazás:
Kit kedvelsz az alábbiak közül ?
Tengely
Szövetségesek"
VinoBob: "Hehh.. ez a kérdés olyan minthogy melyiket szereted jobban, a sz@rt vagy a f0st?"

Még most is röhögok :lol:

:D
21:35] tommyking9228: Ne is mondjátok... Húúúúúúúúúú... A buta táskáját a tagnak. Első voltam (elég nagy fölénnyel), erre fel a végén kilép a host, és elveszett az XP-m...
[10] tommyking9228: Wtf!? Mi az hogy a buta táskáját? Én egészen mást írtam oda! :D
[13] jim67: lehet a centúra szólt közbe, az a szó cenzúrázva van vagy akármi , de igen az kicst szemétség volt , a csíterekt a valóságban kéne megölni és elásni őket 500 m mélyre :D
[14] dezodor: cenzűra én voltam :) még mielőtt vki más keményen cenzúrázta volna. bocsi, de máskor pls ne írj olyanokat, még akkor sem ha tényleg bosszantó
[19] VinoBob: miért mit írt oda?
[23] dezodor: szalámit
:D

Vissza
Top Alul