Ami kimaradt a végleges játékból...

jim67":39ay0ig5 mondta:
hát de valahogy meg lehet oldani nem ???
Ez nem egy BS player, ahova benyomsz egy srt-t és van felirat lol2 újra kéne renderelni az egészet felirattal, az meg rengeteg hely.

de esetleg külön megcsinálni a feliratot aztán..... (havernak van pár bemutató
ami valahogy így cvan megoldva )

mekérdezme aztán ha van valami amivel meghelet csinálni akkor post-olom

mér nem simán meg lehet csinálni az egészet, lefordítani, időzíteni nem kell ahhoz beégetett sub elég ha külön file.ba van az is qrva sok meló ám

Widra":2j8zpgc8 mondta:
mér nem simán meg lehet csinálni az egészet, lefordítani, időzíteni nem kell ahhoz beégetett sub elég ha külön file.ba van az is qrva sok meló ám

Igen? És milyen formátumban fogja neked megnyitni a játék a subodat?

Igen... játékon belül a renderek... Mert játékon KÍVÜL meg lehet találni akárhány nyelven akár subbal is :W

Hogy a pibe lehet kicsomagolni a Firt_Quest_OLD_Movie -t? Nekem a 7zip nem viszi, folyton hibát ugat. (Ja, és nem mellékesen hogy a francba lehet a 7zip-et angolra állítani? Mert ha nem helyi menüből hívom meg a tömörítőt, hanem elindítom a programot, akkor egy kukkot nem értek mit ír ki, gőzöm nincs milyen nyelven károg...)

én TC vel totalcommanderrel csináltm egyesítettem a crc hibánál meg ok-ot nyomtam azt készen is volt

Csak nyomj egy jobb egérgombot a 7z-es fájlra és decompress... :?

ha vkinek van ereje hozzá feltolhatja zipelve is :D aztán majd töröljük emezt. eddig sokan lerántották, és vicces, mer külföldről is szedték és gyors volt. azt vártam volna hogy extra is olyan fos mitn a többi, hogy csak belföldön műxik, de nem. kellemes csalódás :)

ezek közül nekem pár mintha meglenne ilyen újságmellékletről

Vissza
Top Alul