Ami kimaradt a végleges játékból...

a 1145-ben a konzolban van valami olyan hogy rain start meg stop (akor ezek szerint valahogy eshet az eső ??? )

szóval akkor ez benne van aaz amk a legujjabbban asszem 1.3

lehet hogy ki fogtok röhögni de szerintem megérte várni hát.... az elején a bunkerben esik az eső jó jó a pályák azok lehet hogy úgy jobbak voltak..... de szerintem megérte a játék az is lehet ha megjelent volna flékész állapotában
akkor akkorba bukta lett volna hogy....... mindeggy itt a celar sky (elméletileg nemsokat kell már aludni :wink: ) és abban remélhetőleg lesznek ismerős részek is :D (egyébként a videó télleg jó az npp-s rész az ..... a legjobb )

Nem az a baj, hogy későn adták ki - hiszen nem is volt kiadható állapotban - hanem, hogy nem az eredeti fejlesztőcsapat fejezte be és mennyi mindent kivettek az eredeti játékhoz képest. Kész pályákat mondhatni kidobtak, csak azért, hogy "trendibb" legyen.

számomra ez a stalker amit a videó bemutat, a hanugalat a gámának ott van nem azt mondom nem jó játszani a SoC-al de ez ez mindent visz...Clearsky képen megint ezt az érzést éreztem, remélem így is lesz és másodszorra megkapjuk majd a stalker-t #B

az a kár hogy orosz valaki nem akar hozzá magyar esetleg nagol feliratot készíteni :?:

szóval ugye a videó az orosz nyelvű és én pl nem értek belőle sokat (mondjuk nem lényeges ) de valaki aki tud oroszul az esetleg lefordíthaná és csinálhatns hozzá feliratot (de ezt a feliratkészítést ne kérdezzétek mert nem tom mivel kell..... de valahogy lehetne ) ha meg nem.... akkor nézzük így eredeti oroszban .

Játékon belül feliratozni a videokat? Hát ez elég necces :? Megnézed angolul és ha érdekel az eredeti hanganyag megnézed oroszul is, úgy hogy már tudod mit mondanak előre. Video játékoknál szerintem nem olyan fontos a szinkron hiánya, mint a filmeknél, mert a karakterek mind kitaláltak.

Vissza
Top Alul