Ami kimaradt a végleges játékból...

2005ös pedig :)

nekem a pda tetszik legjobban, a contacts-ba lehetett chat-elni :( ejj ez pedig okos nagyon. nem tudom miért hagyták ki.

aztán persze a pálya, van csomó érdekes hely rajta :F

2005 a video, de amit tesztelnek az 2004 szeptemberi verzió! Dúrva... A végén mondja, hogy legközelebb ellátogatunk az NPP-hez, ami már az új verzióból lesz és elmeséljük fél év alatt mit fejlődőtt a játék, ami mármár meg kell, hogy jelenjen lol2
Hogy hova redukálódott ezek után a játék, szinte felfoghatatlan fal1
mad.gif

Én tudom mi volt a gond THQ **** shit azt D.Adams meg OJ. Matthew nem tudott jáccan a stalker nevezetű tech cuccal amit küldött 2005be a GSC persze csináltak már olyat is mint Lower Easy difficulty, de majom Gyépés gyerek nem tudott vele jáccani, szal a jóságokat kukázták, hogy megvegye a sok ***** paraszt, kiknek az IQ-ja kevesebb mint 0-a, ezrt tartunk itt a játékkal. :lol: lol2 #B

Hovatartozásra vonatkozó megjegyzéseket moderáltam és megkérnék mindenkit, hogy tartózkodjon más nemzetek ócsárolásától. - pYura

LOL. Kérlek tedd valahogy szalonképessé ezt a mondatot, hovatartozás ne legyen benne :lol: :wink:

Gondolom azt akarja mondani, hogy kellett volna egy európai kiadás :D

Ő hát nem akarom ezt mondani 8) , nem kellene a "répákhoz" alkalmazkodni, GSC is kiadhatta volna simán mégnagyobb bevétellel, de segáz.

ruszkiába ők adták ki. én most a clear sky-t tőlük veszem meg, nem pedig a thq published fost, és készítek angol patchet hozzá 1-2 orosz cimborám segítségével, akik lesznek olyan szivesek és segítenek a fordításban :) Így legalább a pénz jóhelyre megy.... (thq-t kikerülvén)

dezodor":x3lntuaz mondta:
ruszkiába ők adták ki. én most a clear sky-t tőlük veszem meg, nem pedig a thq published fost, és készítek angol patchet hozzá 1-2 orosz cimborám segítségével, akik lesznek olyan szivesek és segítenek a fordításban :) Így legalább a pénz jóhelyre megy.... (thq-t kikerülvén)

azt tudom, hogy ott ők voltak, de eddig a CS-nek nincs is ugye kiadója, ha jól vagyok informálva

de NE a thq legyen mondjuk inkább a..... ubisoft az jóóóó vagy valami EURÓPAI (és a gsc az is ki tudná adni neeeem ??? ha jól emlékszem régebben is volt önállóank kiadott játékok pl codname outbreak )

ki tudják adni, (gsc world publishing...) a cossacksot is ők adták ki, de csak oroszországban, asszem. stalkert is csak oroszországban adták ki ők, minden más országban a thq. És úgy tudom thq marad a cs-re is, viszont a stalker2-höz már szntem más labelt néznek, sokan érdeklődtek, microsofttól kezdve, ubisoftig, minden nevesebb kiadó. na majd látjuk...

Magukkal tolnának ki, ha megint a THQ-val adatnák ki. Remélem még nincs szerződésük :roll:

és akkor még nem is jött szóba a CS, ami nem egyenlő a Stalker2-vel :) a Stalker 2 majd 1-2 éven belül fog jönni kb, és vatta új licenszelt motorral.

igen és lehet hogy a stalker 2 mmo lessz :D ( csak NE rpg hanem fps )

Azért legyen single része is, engem inkább az érdekelne, az mmo-ból már kinőttem, nincs annyi szabadidőm :D

Naigen... MMO mindig átmegy doridolásba, olyat nem szeretnék. Single mellett haverokkal egy COOP viszont érdkes lenne. Mondjuk külső szerver hiányában ez aligha megoldható nem1

igen, most mint kiderült ezek a képek a l13_generators pályáról valók. szal régen ezek voltak a generátorai... valaminek, lehet 1 újabb emitter nemtom. a lényeg hogy benne lesz cs-be azt hiszem.

gyüjtöttem össze képeket a kimaradt dolgokból, pályánként szétválogatva, plusz 1-2 érdekesség.

http://s266.photobucket.com/albums/ii256/zoxfeld/

Vissza
Top Alul