Ami kimaradt a végleges játékból...

Aha és a pályákat miért kellet lecsonkítani? :? Hogy az átlaguser is végig tudja játszani? #B

"autókkal át lehet menni az anomáliákon, amit azért tettünk be hogy lelassítson, ezért az autókat is kivesszük." meg akkor már pálya kétharmadát fal1

Hé.
A járműveket azért vették ki mert ha csökkentik az anomáliák és tárgyak számát egy kicsit üres lenne a játéktér. Pl.:ha cordonban kiveszik azt a katonai ellenőrző pontot akkor autóval átlehet menni de a kevés tárgy miatt gyalogosan elég rosz. Hisz ha nincs fedezék szétlőnek.
De néha régebben én is hiányoltam a járműveket.

Na de a clear sky ezt talán orvosolja.
:cry: :cry: De nem lehet elmenni Pripyatba :cry: :cry: :cry:

CS-ben nem lehet majd elmenni Pripyatba? Azt hittem még csak várunk erre a válaszra (lásd havi hírek topic). Ez már tuti?

semmi sem tuti. annyi a biztos, hogy pripyat bennelesz. és lesz földalatti rész, de remélem a földfeletti részt is megkapjuk, nem csak a földalattit. -> ez itt a kérdés.

Okés, a Pripyat underground az tudom, hogy már korán kiderült, de én személy szerint nem elégednék meg csak annyi Pripyattal. :)

ottt lessz limansk városa is amit szerintem pripyat helyett lehet bejárni (meg szerintem ez erősen death city szagú dolog ) :D

nah ez igaz erröl még télleg nem volt :wink:

limansk az nem pripyat helyén lesz, ez 1 másik város, viszont képeket nem kaptunk még. volt 1-2 grafika még nyáron 1 kisvárosról, de nem tudom hogy az lenne-e ez.

én is arra gondoltam hogy másik pálya (esetlegesen death city)

dead city helyett lesz, ez is tény, már csak az a kérdés hogy hogyan fog kinézni, és a pda mapra is kíváncsi vagyok :D

Én eddig úgy tudtam, hogy Limansk=régi Deadcity. Mindenesetre, ha Pripyat helyettesítésének szánják a készítők, akkor semmivel sem kapunk többet, mint a SOC idején, mármint bejárható várost tekintve.

azt el lehet felejteni, nem tudom hol hallottátok, de semmilyen hivatalos tény nem támasztja alá, hogy limansk pripyat helyén lenne, vagy akármilyen földrajzi kapcsolatban állna 1mással a 2 hely. meg nem is logikus :)

szerintem arra gondolt hogy limansk lessz a régi death city átdolgozott verziója
és ezt kapjuk kárpótlásként hogy nem lehet majd bejárni pripyatot
vagy nem ??? mindeggy ha megjelenik meglátjuk :)

dezodor":18t003v1 mondta:
azt el lehet felejteni, nem tudom hol hallottátok, de semmilyen hivatalos tény nem támasztja alá, hogy limansk pripyat helyén lenne, vagy akármilyen földrajzi kapcsolatban állna 1mással a 2 hely. meg nem is logikus :)
Én csak itt hallottam jim67 úrtól, és kedves dezodor, sztem ő sem úgy gondolta, hogy fizikailag a helyén lesz, hanem HELYETTE, mint város.

nah de a lényeg, hogy nem kell ilyeneken fantáziálni hogy mivan ha...

-----------------

FENTVAN az elveszettnek hitt videó

http://stalker_download.extra.hu/letolt ... =oldmovie/

a videó neve: of_first_quest.avi

15perc stalker 2005 nyaráról (igromires ezt is) Az első questet láthatjuk, ugyanúgy sid-től jövünk ki, csak kicsit más a pálya... nem értem, ha már akkor is volt sztorilájn, akkor mér nem voltak jók azok a pályák... sokkal szebbek voltak :F

EDIT: extrának köszönhetően ez a letöltés sem műxik, úgy mint a stalkerfiles.... nem értem miért ilyenek. valami ki lesz találva sürgősen.

Még a video elején tartok: "ez a tavaly szeptemberi játékból van" fogatlan ááá lol2

Vissza
Top Alul