Alpha-Beta verziók

Az, legalábbis azt hiszi magáról ;)

Remélem nem értetted félre, nem a vista száll el ötpercenként hanem ez a stalker béta. Vistánál stabilabb Windows nincs, de ez egy másik topic

no emberek lejott :D :D :D

Sempai a masodik irasodba nem vagyok teljesen biztos ugyanis nekem imad hulyilni a vistam, peldaul poenbol megnyitja az outlookot, vagy a talcat esetleg a vezerlopultot. nem csinalok semmit a gepen ott hagyom tobb oran keresztul hozza se nyulok erre ezeket csinalja :D :D :D :D

miból gondolod hogy a Vista nyitja meg :roll:

Most játszottam vele egy órát, és már értem, miért hagyták ki belőle azokat a pályákat amiket nem tettek bele, vagy nem volt elég idő arra, hogy kitöltsék az űrt a pályán, és legyen értelme berakni, vagy annyira bugos volt, hogy nem tehették bele. Pl deadcityben nekem 10 próbálkozásból eddig egyszer sem futott tovább 2 percnél.

Akinek 32 bites rendszere van, az állítsa be a /3GB-s kapcsolót, hogy a win 2GBnél több ramot is kioszthasson egy folymatnak, ezzel el lehet kerülni a memória elfogyása miatti cras-t. Ami feltűnü, hogy a SoC-al és a CS-al ellentétben rohadt jól használ a motor több magot is, viszont egy magra korlátozva az affinitást jóval stabilabb, gondolom ezért szűkítetek a párhuzamosság fokán is a finalban.

és egy Core2Duo E8500-nál hogy állítom be hogy csak az egyik magot használja? Tiltsam le eszközkezelőben az egyik magot? Mennyivel lesz így stabilabb a cucc?

feladatkezelő/folymatok jobb klikk affinitás beállítása, és kiveszed az egyik pipát.

Biztos lehet bacht fileból is, csa nem tudom hogyan, nincs kedvem gugliban keresgetni, de ha valaki tudja majd úgyis leírja(remélem)

Csak kiváncsiságból megnézettem virustotalon egy file-t amit a comodo bejelzett a bétából:

link

na nem jó a link a secure port miatt ez az egy látta backdoornak

VBA32 3.12.10.1 2009.02.26 suspected of Backdoor.XiaoBird.23 (paranoid heuristics)

comodo_8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Esetleg valaki feltölthetné, hogy ha fertőzött, akkor nálam fertőződött e meg, vagy már alapból úgy volt fennt a szerveren.

nálam a nod 32 nem talált semmit , és haver gépén a kaspersky sem , szal ez nem igazi riasztás lehetett , viszont nálam nem kelett prcimgot kikapcsolani (e4600) , működött szépen kordonban eltöltöttem majd 1 órát , garbagen , meg a hangár előtt ott egy pkm :P

harminc valahány keresőből as virustotalon is csak 1 talált valamit, de volt olyan file, amit ott nem találtak fertőzöttnek, később viszont kiderült, hogy az volt. Itt már 2 is azt mondja. Detto ugyanilyen kiterjesztésű file-ok voltak a SoC sdk-ban, amiből párra bejelzett a Comodo, de ignoráltam, hogy tudjam használni rendesen, aztán utána nem bootolt az Xp, fél napba került helyreállítani és leírtani mindent, a win7 meg jelenleg is romokban van, bootolni bootol, visoznt ha bejutottam, nem lehet vele semmit csinálni, fél óra mire megnyit egy ablakot, és kikapcsolni is csak hardveresen lehet.

Honnan szedtétek le? Én torrentről, a nod32 még nem talált vírust, de megnézem én is netes keresőkkel.

Jim, az 1 óra játék az rekord, nálam még 15 percnél egyszer sem futott tovább. Főleg ott kresseli magát ösze, ahol npc-kkel vagy mutánsokkal van valami interakció, az ai miatt gondolom.
Ami tetszik az ai-ban, hogy képes hátulról és sumákolva támadni. Az állatok nem mindig támadnak, de ha igen, váratlanul és hátulról.
Előfordult olyan is, hogy egy katonát láttam, amint csavarokat dobál egy anomáliába, aztán óvatosan kikerüli az anomáliát. eljen Nem emlékszem ilyenekre a SOC-ból.

SZERK:
Ja, és észrevettétek, hogy csavardobálással ölni is lehet? Egyik kezdésnél kiléptem Szidorovicstól, és viccből kétszer megdobtam egy épp arra járó stalkert csavarral. Szegény meg jól meghalt. lol2

nem, viszont távcsövet se találtam. Viszont nagyon üresek taskok nélkül a pályák, még a bugokat el lehetne viselni, de hgoy ilyen khalt a zóna az max túrista fíling átérzésére jó. Szerintetek mennyi lenne a költsége időben annak, hogy valahogyan egy minimális szintű feladatszálat beletegyenek a bétába?

vazvaz":1sha0ias mondta:
Honnan szedtétek le? Én torrentről, a nod32 még nem talált vírust, de megnézem én is netes keresőkkel.

Jim, az 1 óra játék az rekord, nálam még 15 percnél egyszer sem futott tovább. Főleg ott kresseli magát ösze, ahol npc-kkel vagy mutánsokkal van valami interakció, az ai miatt gondolom.
Ami tetszik az ai-ban, hogy képes hátulról és sumákolva támadni. Az állatok nem mindig támadnak, de ha igen, váratlanul és hátulról.
Előfordult olyan is, hogy egy katonát láttam, amint csavarokat dobál egy anomáliába, aztán óvatosan kikerüli az anomáliát. eljen Nem emlékszem ilyenekre a SOC-ból.

SZERK:
Ja, és észrevettétek, hogy csavardobálással ölni is lehet? Egyik kezdésnél kiléptem Szidorovicstól, és viccből kétszer megdobtam egy épp arra járó stalkert csavarral. Szegény meg jól meghalt. lol2

igen a lestat nevű bat-ot indítottam és az működött is normálisan , azért csináltam másolatot belőle meg az itx-ből is , viszont az oroszok kiadtak egy ilyen javítást ami müxik rendesn sidorovic úrnál van több megvehető fegyó... stb vanank stalkerek .
fel is töltöttem nektek:

http://data.hu/get/1241310/gamedata.zip.html

azt mondja meg nekem valaki hogy mentést hogy leht visszatölteni ?

a konzolba beírod hogy load <mentés neve>

a mentés meg save <mentés neve>

Másik módszer quicksave-hoz:

Ha F5 vagy F6-al gyorsmentesz, akkor létrejön egy quicksave.sav. Ha viszont ezt megpróbálod betölteni F7-el, a játék kilép.
De ha a quicksave.sav-ot átnevezed all.sav-ra, akkor a következő játékindításnál ezt be fogja tölteni.

nha megint jött pár cucc az oroszoktól , majd megpróbálom összerakni aztán megint felrakni valami jobb helyre (viszont amit az előbb feltettem az nálam valamiért szaggat :S )

Vissza
Top Alul