KönigsTiger
New Member
nekem is 32bites vistam van, egyebkent eredeti? lol2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
vazvaz":1sha0ias mondta:Honnan szedtétek le? Én torrentről, a nod32 még nem talált vírust, de megnézem én is netes keresőkkel.
Jim, az 1 óra játék az rekord, nálam még 15 percnél egyszer sem futott tovább. Főleg ott kresseli magát ösze, ahol npc-kkel vagy mutánsokkal van valami interakció, az ai miatt gondolom.
Ami tetszik az ai-ban, hogy képes hátulról és sumákolva támadni. Az állatok nem mindig támadnak, de ha igen, váratlanul és hátulról.
Előfordult olyan is, hogy egy katonát láttam, amint csavarokat dobál egy anomáliába, aztán óvatosan kikerüli az anomáliát. eljen Nem emlékszem ilyenekre a SOC-ból.
SZERK:
Ja, és észrevettétek, hogy csavardobálással ölni is lehet? Egyik kezdésnél kiléptem Szidorovicstól, és viccből kétszer megdobtam egy épp arra járó stalkert csavarral. Szegény meg jól meghalt. lol2
jim67":2qhfeh2r mondta:viszont az oroszok kiadtak egy ilyen javítást ami müxik rendesn sidorovic úrnál van több megvehető fegyó... stb vanank stalkerek .
fel is töltöttem nektek:
http://data.hu/get/1241310/gamedata.zip.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.