Álmok

Itt a legnagyobb marhaság amit valaha álmodtam:
Meghalok, lekerülök a pokolba, ott hátrakötözik a kezemet, bekötik a számat, majd az általános iskolai igazgatónő(nem volt a szívem csücske) odaáll mellém és elkezdi a szokásos hegyi beszédet amit még általánosban mondott nekem hogy:
-Fiacskám ezt hogy képzeled, én az Igazgató nő vagyok ne merj velem így beszélni hát mit képzelsz...........
A vége az hogy sétálok a pokolban, már bőgök, már véresre sírom a szememet de nem hagyja abba! És csak pofázza a dolgokat, már futottam is de utolért, már el is bújtam de megtalált, már le is ugrottam egy szakadékba de túléltem és persze megint hallgattam a dumáját, már mindent megpróbáltam és akkor ébredtem föl. Amint fölkeltem körülnéztem és megnyugtattam magam hogy nincs a közelben. De volt már olyan is hogy azt álmodtam hogy belenézek a tükörbe és onnan vigyorog rám vissza. Mondom jézusom.......

Én most ahol vagyok (budafok ) , ilyen kamerának (azér kellett mer betörtek ) a "szervere " van (nem szerverterem ) oszt megy a ventillátor(ami hűti ) , szal, azt álmodtam , hogy elaludtam a trolin és a végállomáson a sötétben ébredtem fel , azt sem tudtam hol vagyok , aztán a villanygyújtás után realizáltam, hogy nem trolin hanem ott ahol elkezdtem aludni . Ma hajnalban meg egy apach-ot vezettem és valami teherautó félét intéztem el minigunnal meg rakétavetővel, aztán képváltás volt és a roncsokat láttam (viszont hullák nem vótak.... ) (és játszani majd 2 hete nem játszottam semmit (gépen...) tv-t majd 1 hete nem néztem... igaz zenét hallgattam lefekvés előtt , jó sokat :).

Bennem van a hiba hogy én sose álmodok ilyen rambóba illő dolgokat? :( :D

Hátha tudja vki h mit jelentenek ezek amik az álmaimban voltak :D.

Az álmot nem írom le mert eléggé ködös már de sztem ez a fontos része h: vki a saját udvarunkon rémiszgetett a fején egy kecske koponya és ráhúzva egy csukja. Ilyesztő forma volt :D.

A másik az már vidámabb álom volt :D. Ott vmi vámpír féleséggé változtam ezt az álmomban mondta vmi ember és hirtelen tutam beszélni perfektül oroszul és még pár nyelven ezekre nem emlékszem :D. Utána mivle ilyes vmié változtam megnőtt egyes képességem h mik azokra nagoyn nem emlékszem már. Nah ezek utána volt egy társam akit ki kellett szabadítani ami sikerült is de mint kiderült nem is volt fogságban csak egy családnál volt akik ugy életek mint egy szekta lettek volna. Sikerült is kiszabadítani a társamat :D.

Röviden ennnyih :D.(most csak két álmom volt :D.).

áhhh de h is :D. Voltak már morbidabb és szörnyűbb álmaim is :D.

Én vasárnap azt álmodtam,hogy egy macskát raktam be a mikróba :),nem tudom miért,amikor szeretem az állatokat ( Nem sütve ) :)

Csak Domesz fiatal hozzá...én televoltam matricával meg csomót néztem :D itt egy kép róla.
alf.jpg

Én egy most egy csajjal vesztem össze álmomban csak az okát nem tudom hogy min is vesztünk össze. Amúgy mostanság pont őfelé kezdtem el érdeklődni. :?

Az jó jel!
Tudod,ha valakinek megálmodják a halálát,az soká fog élni..

Pr0D1G7":35m1z5l6 mondta:
Látszik pár évvel idősebb vagyok, nektek már nem ilyeneket adtak a TV-ben! :D

http://en.wikipedia.org/wiki/ALF_%28TV_series%29

A lényeg hogy egy földönkívüli aki egy családhoz kerül, és kedvenc eledele a macska, így azt állandóan be akarja tuszkolni a mikrohullámú sütőbe! :D:D

Én kiskoromban a Forest Gump-ot néztem nagyon sokat :D

Tegnapi álomaim :D. EGyik nem publikus :D:D.
A másikat közszemlére bocsátom :D.
Nah hát nem sokra emlékszek de arra igen h olvastam a Bibliát vagyis hasonló volt hozzá és napra pontosan megtörtének azok amik le volt írva :O. Nah ezzel nem lett volna semmi baj sem. De egyszer csak hurrikán ami elsöpör mindent ami az útjába került kivéve ahol én voltam és még két személy az egyik egy kis japán gyerek volt egy ideig :} :D. Utána vmi démoni hang szólt belőle :O :S. Nem értettem az egészet h h változott át hirtelen, és akkor elmondta h szte nem kellett volna furcsának találnom a vele való találkozást és h a könyv nálam kötött ki??. Mondtam h nem vagyis gondoltam mert mondani nem volt időm vmi történt h mi azt nem tudom pontosan de ilyen világ vége hangulat következett. Nah és pont ekkor ébredtem fel :/ vagyis inkább riadtam fel :D. De kíváncsi lettem volna a végre :O :D. az egyik nap az 24 volt ahhoz volt egy írás de h melyik hó 24 azt nem tudom már sajnos :D.

H mi van velem :D az álmok terén azt nem tudom :O. De mindig történik vmi :D.

A ma hajnali álmomban egy nyomozásban veszek én is részt majd amikor eljövök a helyszínről akkor egy kocsi húz el mellettem (én gyalog mentem). Látom mert egyenes volt az út h megcsúszott és neki ment a sóder falnak oldalt szerencsére kicsi volt fal és vezetői oldalra nem nagyon dőlt. Nem sokkal ezután egy másik kocsi repeszt el mellettem ami szintén megcsúszik de nem sodródik rá a másik kocsira csak a fara koccan neki. Ezután oda sietek a kocsihoz amire rádőlt a sóder az ember kiszállt belőle (ismerem is :D.) utána még jött egy ember támogatni mert majdnem összeesett és láttuk ha az egyik karja megsérült a csont át szúrta bőrt mert eltört és felcsúszott :S. Nah már most segítettük neki vissza tenni nagyjából de nem ez a lényeg hanem h én is ugyan azt éreztem amit a csávó :S. Ugyan azt a remegést és fájdalmat :O. Pedig nekem semmi bajom nem volt csak ő sérült meg :O

Vissza
Top Alul