Airsoft

Ha nem tudsz semmilyen forrásból információt szerezni, akkor sajnos vissza kell menni a földhivatalhoz.

Csak két kép, hogy úgy legyen már:
dsc03550u.jpg

Cyma 104-es with Samson rail system :P
dsc03551v.jpg

Gyûjtõkép... :D

Újravezetékelés+FET (lehetõleg AB-s) és T-deans csatlakozó a kábelekre. Ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor lipóõrt is raksz az akksira.

Amin mindig is jót röhögtem: "Lipo akksim van 5 játék óta nem töltöttem, és még mindig tuti." --- Három lövés után leáll vagy el sem indul, mert le van merülve a csodaakksi--- :D

azonos tipusú csatlakozók,speciális un. csepegtető töltő amely figyeli a cellánkénti töltőáramot,és ha valakinek fixa ideája akkor li-po akksikhoz tervezett zsákocska(nem nyitok vitát abbéli meggyőződésemért hogy ez utóbbi felesleges.)
javasolt:
fet-beépíttetése amely a gyári csúszósaruról veszi le a terhet,és nem égeti el előbb vagy utóbb.

kedves lihogyejev.. a p-90-es akksija az 5. játék elején merült le.. méghozzá a larp-on nálatok..

Tudom, hogy akkor merült le :D :D Viszont Bandi mindig vagánykodik, hogy mennyire jó a lipo, de majdnem mindig beég vele, hogy nincs feltöltve, mert eddig 5 játékot kibírt :D Nekem bõven elég a 9,6-os NiMH...

Bundzssíí játékostárs 1 külön dimenzió.. ő kijön,lő 2-t és hazamegy mert berottyant valamelyik kütyüje.. :?

Ja, én is liposítottam! :D
Pvtneo, amit a nagyurak írtak igaz, de nekem elég volt egy 7,4-es 2cellás LIPO (a gyári 8,4-es NiMH helyére), meg a speckó töltő ami csepptöltésre is képes.
DE!!! Mivel ÚGY imádom reklámozni, jöjjön az istenített ASÚjonc linkem:
(Itt mindent megtalálsz... kivéve azt, amit nem... de az meg nem létezik xD.)
http://www.airsoftujonc.hu/Aksi.ashx
http://www.airsoftujonc.hu/Akksi-szajbarago.ashx
http://www.ezermester.hu/articles/artic ... ticle=2130

Gondoltam, itt teszem fel a kérdésemet úgy kissebb égés, és valamennyire anoním is...
Tehát: Kezdőként mit tehetek, h élvezzem az AS játékokat, ne érezzem azt h potyára mentem ki és ne unjam szét magam?
Elméleti tanulás, gyakorlatozás esetleg?
Ma ugyanis rájöttem náhány dologra:
A CQB nem nekem való (még ha egy Zónaszerű rozsdás-szénporos brikettüzemben, vagy lebombázott volt egyetemen "játszom" is).
Nem jó arány az 5-10 halál 0 ölés.
A helyzetem siralmas (na jó ezt már tudtam...).

A legjobb AS-ozós napomon 2-3 embert találtam el, és túl soxor döglök meg.
Előre is kösz a segítséget!

Keress meg majd skype-on..
Válaszaim itt egyéni véleményemet tükrözi.
Nincsenek profik itt csak régebb óta játszók...
Az álltalad belinkelt airsoft ujonc 1 nagyon jó oldal.. csokáv szerkesztő úr lelkiismeretesen készíti.
ajánlom még a 6mm.hu-t is.
Az a beégés ha nem kérdezel és a helyzet közben jönnek rá társaid hogy alapvető dolgokat nem tudsz.

1,
Keresd a feladatokat,keresd meg azt a szerepkört a csapatban ami tetszene.(lövész,csapattámogató,doki,)
vagy ha egyedül vagy jó akkor az oldalparancsnoktól kérj feladatot.ha látja benned a tenni akarást,akkor a kezdeti kis feladatok után kapsz komolyabbakat is.Keresd azokat a játékosokat akik játékukkal,becsületességükkel,türelmükkel,észrevétlen mentoroddá válhatnak.Az enyémek egyike Yeti..
A táborban a freedom-ban jó emberek közt leszel.Loki,benes103,kicsi,brother-t.
1-1-ig jó játékosok közt lehetsz akik sem lenézni ,sem leszólni nem fognak.De ezen alapelv szerint rakjuk össze a többi frakciót is..
Én speciel 2 hónapon át csak kijártam a játékokra nézni,figyelni.Itt kezdtem el megnézegetni milyen fegyverreplikát szeretnék.akitől lehetett elkértem és alaposan megnéztem,próbálgattam.Már tudták ha azt mondtam a fegyverre mutatva hogy "megnyalogathatom",akkor tudták alapos mustra lessz.(Ezt mondtam legutóbb felcsernek is amikor a MASADA-t hozta.)Rengeteg könyvet,videót olvastam-néztem meg és át.De a régi bölcsesség is igaz. "1 hét a terepen felér 1 év tanulással."
Gyakorlatozás?Naná.. Azonnal nem tanulsz meg mindent.Fontos hogy a helyes alapmozdulatok rögzüljenek.Legalapabb:hogyan fogd meg a fegyvered.sok ember mai napig nem tud 1 szerencsétlen pisztolyt megfogni.
Ha abból indulsz ki hogy mennyi skill-el mész haza, akkor bele se fogj.Itt nem erről szól ez az egész.És ez a másik amit te találsz majd +.. taps1

Bl/lKTOP:Mióta játszol?ASÚjoncon is írják, hogy az első AS játékok általában kudracnak tűnnek mert senkit nem lő le a kedves játékos! :) Persze a hozzáállástól is függ.És püspöknek teljesen igaza van. :D

Ha kérhetem..PÜSPÖK ÚR.. vagy csak szerényen.. ATYÁM..
fogatlan fogatlan
Az igazság relatív.. ezért mondom hogy az utad magad járod be.De nem feltétlenül egyedül.

Vissza
Top Alul