Airsoft

Reális, egyik csapattársamnak egyszer ki kellett nyomni a BB-t a sebbõl, mint egy pattanást. Ugyanitt volt, hogy a találat majdnem leverte a szemüveget a fejérõl, a szemöldökét találta el, és vérzett, mint a leszúrt malac... (Ritka az ilyen eset, 3 év alatt minden hétvégén játszunk, és 1-2 eset volt csak ami fájós. Inkább tökönlövés az ami naaagyon szar és elõfordul. Nekem is volt, Püsinek is [volt amikor én okoztam :? ], hétvégén is sikerült egyet összehoznom egyik kollégán...)

(A karon, nyakon található vérzõ sebek 1. nagy fps-tõl vagy 2. közelrõl 1-2 méteres körbõl lõve keletkezhettek, általában kultúrált játékon nem fordulnak elõ.)

@ Bi/iktop:

Ezek a sérülések abból erednek, hogy vagy nem hordtak maszkot, vagy közelről kapták a találatokat.
CQBban szokott előfordulni, de nálunk erősebb szabályok élnek, és nincs ennyi gond, vagy jól eltusoljuk.

Rálövési táv min. 20 méter (kivétel pisztolyféleségekkel), tehát nem kapod be torkolati energiával a Bogyeszkát.

Lihogyejev /Tibi/ - MilkHouse CQB-n volt egy srác, aki túl sokat kukucskolt, és átrendezték az arcát, rá gondolsz?

Jah, egy jóféle protektoros kesztyűt nem árt felhúzni...
Meg egy maszkot szerezni/kreálni.

Köszi srácok! A múlt héten kézfejen lőttek 2-3m-ről, assze m gázos pisztollyal, hát nem volt kellemes, pedig téli kesztyűben voltam.
Általában félujjas, szakadt, kötött kesztyűben vagyok mert úgy még meg is tom fogni a BB-ket, a többi kesztyű nekem "nem áll kézre".

én szimpla bőrkesztyűt használok, aminek a jobb kezemen levágtam három ujjvéget a hüvely, a mutató és a középső ujjamnak :D

DanteSpartan mondta:
Lihogyejev /Tibi/ - MilkHouse CQB-n volt egy srác, aki túl sokat kukucskolt, és átrendezték az arcát, rá gondolsz?

Speciel Töki volt mindkét eset, a kinyomós Kalocsán, a szemüveg leverõs meg itthon... :lol:

Nekem volt már olyan eset, hogy 30 cm-rõl kaptam GBB Glockból az ujjacskámra... Pár hétig elég dagadt volt az izület. Múlt hétvégén is ellõtték az ujjam, azelõtt is. Szerencsére 350 körüli fegyverrel a másik erõsebb volt, de volt 50 m-es lõtáv. Ilyen a popszakma... :lol:

Én most váltottam kesztyűt, Fullos motoros bőrből rövid ujjatlan bőrkesztyűre.
Naoszt. 480-al .28 lőttem magam ujjon úgy, hogy a kompenzátoron volt az ujjam. veakadt az elsütőbillentyű :D Fájt, de csak fél percig rezonált a kezem mint a hangvilla. NA EZT ÜBERELJÉTEK!!! :D
Egyébként nem maradt nyoma, nem vagyok én szarból :))

Sztolár Töki?:D

püspök:
nem vagyok egy figyelmes ember, de erre azért odafigyeltem :D

bizakodjunk..

kedves dante öribari..te ismét bizonyítottad..te lészen a vezérautista..gratula..

Y3ti":1yln53p8 mondta:
Ha kell sérüléses képeket tudok mutatni én is...nem 1-et.

Am csak egy jó tanács, gáz vagy nem gáz szuszpenzort érdemes beszerezni. ;)

Az sajna nem igazán nyerõ, mozogni még csak-csak, de lefeküdni valahová vele az kizárt...

szuszpenzor : Fogadjunk? :D Már több mint 2 hónapja használom (nem röhög ) és nem nagyon gátolt sõt.. Inkább ez mint késõbb ne legyen gyerek vagy egyéb egészségügyi gond. ;)

Fogadjunk :D 4 hónapja használok heti 2 alkalommal küzdõsportra, acél felépítésût... :D

Na akkor felpaprikázottan megint hozzátok fordulok tanácsért, vagyis a Stalker közösséghez. Talán mi még segítünk egymásnak...
Az egyszerűség kedvéért tegyük fel h ("csupán") airsoft játékot szeretnék szervezni (a valóság csak kicsit bonyolultabb). A lényeg h magánterületen szeretnénk replikákkal szaladozni, CQB, effélék...
Tehát, a kérdés: Hogy a bús fenébe tudhatom meg h a kinézett, Zónára emlékeztető földterületnek ki a tulajdonosa, és hogy érhetem el (tulaj: tel, e-mail, fax-om)?
Próbáltam már: tudakozó (nem tud semmit), városüzemeltetés (hitegető gyökerek), fődhivatal (pénzért megmondanák - de csak személyesen – h ki a tulaj, de mást nem = nesze semi fo-me jól).
Pl.-nak okáért ott van egy elhagyatott vidámpark (tyű!!!), egy labilis AS-os már szervezett oda játékot, tőle többet nem kérek semmit!...
…de iszonyat jó lenne bejutni,… legálisan… de ugye honnan tudhatom kitől mennyiért merre meddig ésatöbbi… ahhoz h ott játszhassunk ugye kell tul engedély, az tuti h még bérleti díjat is kell fizetni, elvégre mi nem a vasat akarjuk elhordani (bezzeg az sikerülne…).
Na jó már így is hosszú a HSZ, aki segít annak előre is hálás köszi.

Vissza
Top Alul