Airsoft

MMMMMMMM M14 EBR talán a legszebb...
De azt hallottam airsoftban nem jó.
Domesz légyszíves írj egy áttekintést, csak kiváncsi vagyok hogy muzérol 1 ilyen gyönyörűség.

Na megint olvastam valamit. Alapból tudom, hogy 16 az alsó korhatár, és 16-18 között kell szülői engedély. NADE! Most olyat olvastam, hogy kell felügyelet is. Ez most tényleg igaz, mert ha igen akko vérszemet kapok. :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: lol2 lol2 lol2

Felügyelet=nagykorú játékos felügyelete, szóval mindenképp kell legalább egy felnőtt játékos is.

Üdv !

KART M14 EBR

Szombaton lesz csak játék de eddig azt el tudom mondani,hogy nehéz ( 5 Kg) ,viszont nagyon kényelmes és pontos fegyver, ja és több rajta a sín mint a Budapest keletiben :D

Na várjatok. Most komolyan kell felnőtt? A szülői engedély nem probléma, de ezt nem értem. Ebben arra gondolnak, hogy valaki ott lohol a nyomomban, vagy elég, ha mondjuk a közelemben van felnőtt játékos is. Nem tudom, hogy ki mit gondol, de én nem tudo elképzelni, gogy bármelyik rokonom ott lohol teljes airsoftfelszerelésben a hátam mögött. Akkor ennek mi értelme. Igazán nem a MASZ szabájzat íróival akarok vitatkozni, de ezt hogy képzelték? Akkor már annak lenne értelme, ha 18 alatt nem lehetne játtszani egyáltalán. Ti nem gondoljátok hogy ez fura?

te habarcs! felnőttek vagyis 18 éven felüliek lesznek a táboron. lesznek idén is, utána is, meg azután is értem itt: Y3ti-t, Berkutot, Püspököt, Felcsert, tajtit, stb... ők a felnőttek, mi meg akik a szülőit hozzuk aláírva amennyiben 16 elmúltál, jelen esetemben 17 és fél leszek a tábor idején. és még a helyszínen aláírni a saját felelősségedre papírt! ennyi meg egy üveg bambi!

Aha nem csak én hallottam fura dolgokat... :D
Domesz, úgy érted még nem voltál játékon véle?

Súly : Nem egyszer randalíroztam 10-12 órákat M249 MK2-essel.... Nah attól igazi izomlázat kapsz. XD

EBR : Nah igen böszme nehéz, de gyárilag is jó a lõtáv.

Hűha, nem szeretnék így járni! Szerintetek ez reális?
image-AE02_4CEE0FA3.jpg

Ha lehet, nyugtassatok meg, h ne ronditsam össze a gatyám!

ezeknek a sérüléseknek a fele elkerülhető lett volna, ha egy normális maszkot vesz fel az illető...

Vissza
Top Alul