Airsoft

gerg0002":1hdpdyhr mondta:
még akad egy kérdésem, van valakinek tapasztalata A&K féle SVD-vel?:D

Most szerzek tapasztalatokat nemrég óta van.

A lényeg: a gyári konfig nem elégséges. Nekem Beszerző tuningolta, saját gyártású hengerfejet tett bele, rögzítette több csavaral a külső csövet a tokhoz, és ami a legfontosabb 2 helyen megfúrta a hopkamrát, igy két csavarral állítom a hopupot. Beállítani igen macerás de megéri. Gumi ha jól tudom madbull shark.Vettem bele preccsövet Prometheus 500mm-es volt csak Beszerző bemarta ahol kell és úgy rakta be.

A végeredmény egész jó lett igen használható eddig egy játékon voltam vele, volt találat bőven. Tudni kell, hogy igen hosszú fegyver meg kell tanulni mozogni vele alacsonyabb kollégáknak elég nagy kihívás lehet egy SVD-hez nem árt ha van egy medve :). Felhúzni sem kényelmes de aki eléggé őrült az megszokja. :D

Mint tegnap kiderült, az én AKS-74M-emből lazán építhetek valami SVD féleséget, a belseje már egy ideje Sniper kategória :D

Azt szeretném kérdezni az itteni veterán airsoftozós uraktól, hogy egy alap airsoft felszerelés kb mit tartalmaz.
Csak azért, hogy össze tudjam szedni. A fegyveren kívül.

Az elsõ és legfontosabb a szem illetve arcvédelem!
Utána ruházat: Ajánlott használt ruha (flektarnt vagy DPM-et már kapsz 3-4000-ért is).
Bakancs (ha van otthon valami ilyesmi az jó :) )
Fegyvertáska a szállításhoz-

Késõbb jöhet a taktikai mellény, egyéb tárak-kiegészítõk, másodfegyver... stb.

Hát, nem a pénz izgat, csak nem akarom, hogy mikor végre 16 vagyok, akko kiderül, hogy nem jó a fölszerelésem. Addig meg még van idő gyűjteni. Azt tudom, hogy az arcvédelem alap. Bár nem tudom, hogy elég-e egy szemüveg (persze jó, airsoftos védőszemüveg) vagy érdemesebb maszkot venni a teljes arcvédelem miatt. A ruhán még nem problémázok, mert a játékokban a dress kód miatt úgyis mindig más kell. Most egy oldalon nézelődöm, az airsoft depón, de ha tudtok jobbat akkor szívesen várom a javaslatokat. A bakancs lessz az első dolgom :).
A fegyvert úgyis meg tudom szerezni, mert a rokonomnak vannak fegyverei.
Kérlek, szólj ha kihagytam valamit. :) :)

Bakancsnál érdemes odafigyelni és válogatni. Tekintve hogy sokat gyalogolsz, nem mindegy, hogy mi van a lábadon. Használat után pedig letisztítani, lekenni. Jól karbantartott bakancs meghálálja a gondoskodást, hosszabb élettartamú lesz.

ezzel egyet értek, ha vigyázol a bakancsra, az is vigyáz rád... így jelképesen.. nem törik le benne a lábad.
valamint lenne egy kérdésem honnan a nyavalyából lehet szerezni a képen balra látható fickón lévő szemvédő eszközt, hasonló vna otthon nekem, csak az hálós... maga a felső rész érdekelni tipp? link?
stalker_38.jpg

Bár nem vok veterán, sokat nézelődök, járok nyitott szemmel.
szvsz: az ASdepónál nem tok jobbat. A bankancsból munkavédelmiset ajánlok (nekem az van, drága vót de... MARHAJÓ), bizti jobb mint 1 "acélbetkós" divatbakancs.
Itt egy link amit mindig emlegetek, a neve ne tévesszen meg, a tapasztaltaknak is jól jöhet.
http://www.airsoftujonc.hu/Clothing.ashx

Ha veszel bakancsot (mondjuk munkavédelmit...) lehet jó lenne bele egy zselés talpbetét is. Mások nagyon áldják. Lassan én is kipróbálom :D

Egyszer elmentem egy cipőboltba, mert már nagyon széjjel volt a gyári talpbetét. Mondom, túrázok meg airsoftozok, szóval eléggé megterhelem a bakeszt. Adtak egy talpbetétet, fehér volt, és kicsit birkaszőrjellegű, kellemes tapintású. Azt mondják ez király, merthogy tartós meg miegymás. Oké, mondom, pont ilyen kell nekem.
Nagyjából 2 hónap alatt pozdorjává bomlott.

Tibibá":2y0hl3o7 mondta:
Ha veszel bakancsot (mondjuk munkavédelmit...) lehet jó lenne bele egy zselés talpbetét is. Mások nagyon áldják. Lassan én is kipróbálom :D

Csak pozitívat tudok róla mondani,megéri az ezer forintot.

Első ránézésre valami M14 hibrid. Bárki is csinálta, szép munka... bár én jómagam félek az ilyenektől, mint a tűztől. Kalasnyikov 4ever! :D

Vissza
Top Alul