Airsoft

Ne bántsátok már a gyereket, épp megjött az esze hogy jó kis acél AMD-t akar! :D

Egykis rejtvény a téli napokra:
((úgy néz ki nem tudok képeket beilleszteni - megin - a linken, az oldan közepétől lefelé az "Összehasonlítások" szó alatt)) A kérdés: hol a terepruhás fickó?
http://www.airsoftujonc.hu/terepmintak3.ashx (innen)
Nálam a Schneetarn arat!!!
Domesz, zsír az avatarod, szedted vhonnan vagy saját gyártmány?

Ezt bírom hogy egyből összekötik a pécsi lövöldözéssel... Futballszurkolók erre használják a "csicska hazug média" kifejezést...Jó hogy nem azt mondják második Charles Wittman akart lenni a srác. Azt meg aláírom hogy nagy baromság de hogy erre is ráhúzzák hogy garázdaság - mint annyi mindenre - és két évet is kaphatnak azt már egyenesen pofátlanságnak tartom!

Nem ez a lényeg - bár az a bolt a Tactical fegyverbolt, és rendőrségi viszonteladó+ volt rendőrök a tulajok :D csodálkozok hogy nem osztottak jobban :D - de érted ott virnyákol a dékán nő is... Kapna egy büdös nagy fegyelmit meg kirúgnák a koliból, hidd el cikibb lenne neki hogy ezután végig meg van bélyegezve a tanulmányai alatt. Garázdaság helyett meg vagy 100 000+ pénzbírság hogy abból is tanuljon, de egy ilyen "erős" csínyért 2 év... Majd szólok ha megtudok valamit mi lett a sráccal mert a mostohanővérem férje ezekben a percekben is bent ül a fegyelmi bizottság ülésén, ott tanít a karon.

A következo témában szeretném kérni a visszajelzéseteket. Ahogy mindannyian e fórumon én is nagy rajongója vagyok a számítógépes STALKER játéknak, és sokat gondolkodtam azon, hogy lehetne Airsoftra átültetni. Volt is egy sikeres játék Nagygomboson aminek a tapasztalatait fel is használtam. Arra jutottam, hogy írok egy STALKER plugint MASZ-ra épülve, amit meg is tettem. Írtam hozzá három játékkiírást Pestimrére konkrét példaként.

Arra kérlek benneteket, hogy mondjátok meg szerintetek megvalósítható-e ilyen formában vagy sem. Tervem az hogy megjelentetem a játékötletek témában a Softair fórumon, de szeretném a Ti véleményeteket is megkérdezni. Célom ezzel az, hogy legyen egy egységes STALKER szabályrendszer, egy STALKER-es játékosállomány akik ismerik és betartják azt, és legyenek játékszervezok akik STALKER játékot szerveznek.

Minden visszajelzést szívesen fogadok és elore is köszönöm annak aki idot szán a linkelt dokumentumok olvasására!

(Én nagyon nem rendelkezem játékszervezoi ambícióval, így ha bármelyik játékszervezo erre alapozva csinálna STALKER játékot anak nagyon örülnék.)

Link a Puginra:

https://docs.google.com/viewer?a=v&...E0ODYtNGYyYTc1YmNmMTI4&hl=hu&authkey=COGlgasM

Link példa játék kiírásokra, hogy lássátok miként menne ez a gyakorlatban.

https://docs.google.com/viewer?a=v&...E3NTEtOTA1NDcwY2M1ZTNk&hl=hu&authkey=CJTIu_gF

a biztonsági résznél már találtam Problémákat... a stalker tábornál is 500FPSel dolgozgatunk... mert a sznájperek ebbe a kategóriába férnek bele...
Másrészt a Csuklya kötelező viselete is hagy némi kivetni valót... Miért kötelező???

Zombikat illetően, egyedüli kóborlás nem ajánlott... másrészt akármelyik részt is nézzük 5-8 fős zombi csoportok vannak, mert hát nem okosak, szarul céloznak viszont csoportosak, és így veszélyesek..

de ez csak egy magán vélemény...

350 FPs csak az AEG-ekre vonatkozik.

Mivel a plugin a MASZ-ra épül a mesterlövész és a DMR fegyverekre rálövési távolság van megszabva. A DMR/sniper fegyverekre a MASZ érvényes nincs 350 FPS korlát de pároson/rajon belül korlátozottan használható.

A szörnyek/zombik tömörülése egy határon felül játék romboló, ez volt az egyetlen komolyabb probléma a két évvel ezelőtti hatvani játékon.

jómagam is 500 feletti dmr-t fogok hozni..betartva a rálövési távolságokat,2-odlagos fegyver használata mellett..a táborban kevés az épőület viszont nagyok a távolságok.. és 1 zombit vagy 1 banditát jobb messziről eliminálni.. lövés1

Nem a MASZ szerint fogunk játszani? Ott DMR <=500FPS a springes <=600FPS. Ez a pluginban is megengedett de korlátosan. (Stalker teamben 1 embernél)

Egy észrevétel: Püsi játékain kultúrált emberek szoktak megjelenni, ezért a MASZ pfs limitek betûszerinti betartása nem szokott követelmény lenni. Mielõtt felhördül valaki, Püsivel több száz játkot játszottunk végig, és meglepõ módon csak Martin Hesslert emlegetjük máig egy incidens kapcsán.

Artur: A szabályzatos doksi valamiért nem elérhetõ...

Próbáld lsz még egyszer én rákattintottam a linkre és gond nélkül megjelent.

Akkor szvsz:
Ez a dresscode, számomra betathatatlannak tűnik, egyrészt: igen, a csuklya, másrészt: fejlámpa (szétlőhetik!).
"Rajon belül szigorúan egységes ruházat!" Szerinted, ezt ki fogja megvalósítani, max Dollár Papa.
Legfeljebb 3as Stalker csoport és „Mellény nem viselhető!”( a zombiknak) HÁÁ MÉÉ???
Mi az hogy: „Lőszer korlátozás van.”?
"mid/low/realcap tárak játszanak." Nekem 2 midcapom és egy hicapom van --> érdekes lenne... nem jó! (5 perc alatt kilövöm a két tárat aztán meg 5-10 percig töltöm őket…)
"Stalker csapat egyszerre csak egy relikviát vihet" hát legaláb egy fő 1 artefact kéne.
„jó zombi játékosok nélkül az egész játék sikere kétséges.” nem hinném, Stalkerek, freedom, duty, katonaság, banditák, ezek közül néhány=lehet jó játék.
A vérszopó, snork zombivá változtat? Nemmá!!!

Mindent egybevetve, jó 5let a plugin, de sok részlete nem tetszik (fentebb...).
u.i.: Szegény Strelok.

Artur: Majd otthon megpróbálom megint, lehet a melós hozzáférés nem engedi.

Vissza
Top Alul