Airsoft

Ma délután felcsillant a szemem, amikor itt Nyíregyen az egyik utcába megláttam egy ,,Airsoft szaküzlet" feliratú táblát. Gyorsan odarohantan megnézni közelebbről, de még csak annyi volt kiírva hogy hamarosan nyílik, egy oldal cím is volt kiírva (generalairsoft.hu), de nem találtam ilyen oldalt :| . Kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle.

Tibi : Nah...nekem ez még új. De majd a Nyíregyi kolegákat kikérdezem. :)

szerk.: Honlapot nem lelem, nincs semmi. :|

szerkszerk.: Majd el felejtettem:
dsc03158r.jpg

:roll: Ma találkoztam vele

Kösz Y3ti! Közben elolvastam a HSZ-eket és rájöttem h (hát perszehogy) félreolvastam.
Amit látni véltem: "Értem, de am jó kis oldalt tudnék írni mi mire jó airsoftban és mi jó benne és mi nem." Hulladék a szemem nem1 .

De ha már (és mostmár télleg) itt tartunk tud vki valamien oldalt h mi "mire jó airsoftban", úgyértem mit érdemes venni ha ien/oian harcmodort kedvelünk.
Előre is kösz!

Talán karácsony előtt még tudok valami melót csinálni,mert tervezek még egy fegyvert . Ez a kettő mozgatja a fantáziámat:
FN FNC
7gdomyxy.jpg

FN FAL
mveucq3k.jpg

Ha összejön egy kis pénz karácsony előtt akkor ezek közül tervezem valamelyiket beszerezni.
Szerk. ez a mi mire vonatkozott ? :)

Fegyvert Karácsonyra? C-c-c-c-c-c-c! dühös2
:telapo: "-Jó voltál?"
"-Aha."
"-Mit kérsz :karacsonyfa: ?"
"- lövés1 !!!"
" :ajandek: #B "

halljátok-e lenen kérdésem hogy Vintoreznek mien fegyver kellene alapnak? ak? vagy jó más is?
mert a csőtoldalékot mostanság meg tudom csinálni, és komolyabban érdekelni kezd a téma, és kíváncsiságból kérdem integrálható-e ez a fajta maszek csőtoldalék egy SVD csöve helyére?
rs-svd-02.jpg

ha lenne lehetőség, ezen dolog esetleges megvalósítására, ellenben ha nem akkor az alap ak+csőtoldalékos összeépítés is érdekel engemet... utóbbit talán meg is tudom valósítani ebben az évben...

Sajnos az van,hogy csak vintoreznek látszó tárgyat tudsz kihozni belőle vintorezt nem :) .
Y3ti linkelt be pár képet VSS ak-ról amik mondhatni jól sikerültek.
Szerk: Megvan
Y3ti":14j5wp1e mondta:
Vintorez : átalakító kit ről tudok. Illetve eg cég csinált. Rakok inkább képeket:
vintorez2fds.jpg

home made...
jtgvintorez2703dsa.jpg

JTG féle...
dast32tas.jpg

szintén...
2009072020.jpg

szintén Vintoreznek indult. És ez lett belőle. 3-as tűzcsapásos AK mutáns. :D
betavintorez21hhh.jpg

Ezt meg ebbe a topicba egy forumozó társunk rakta be Vintorezéről. DE mondhatom azt hogy ő állt a legközelebb a megvalósításhoz. És nekem így ahogy van tetszik. :)
De még pár kép:
p5180089.jpg

Ismerősöm VAL szerű fegyvere...
copyofbisonlatedsa.jpg

Bizon AS verzió...
röviden...

Szerintem kár ilyenekkel vesződni, ha igazán VSS-t akarsz szerezz egy jó CNC-s ismerőst.

Vissza
Top Alul