Airsoft

Zini : Nem véletlen az Angol puskát..vagyis ezt:
dsc09142162727fdsdf.jpg

A képen én vagyok.. :)

Pr0D1G7 : Tévedés. Airsoftban nem rossz, sõt már majdnem jó. ;)

A súlya miatt biztos jól agyon lehet verni vele a másikat ha kifogy a skúló! :D

Ha erszoft' akkor én most jó ideje egy LCT AKS-74u-ra csorgatom a nyálam, bár a kis mérete nem igazán megy a 195 centimhez.

A SPAS nekem is adná, főleg ez a tus nélküli változat, csak kiábrándító a kis súlya, én ha vennék egyszer tuti pótolnék sok mindent rajta jó kis home made acél alkatrésszel! :D

Amire én gondolok hogy az AS verzió (2050 gramm) kevesebb mint a fele az eredetiének (4400 gramm).

Y3ti":2fe9wjls mondta:
Pr0D1G7 : Értem, de am jó kis oldalt tudnék írni mi mindenre jó airsoftban és mi jó benne és mi nem. :)
"Halljuk! Halljuk!"
Y3ti, légyszives ird le, marhára kiváncsi vok, szeretnék tájékozódni!
És, ha nem titok a ASos SPAS12 lelőhelyét is mellékeld
(milyen régóta szeretnék olyannal lövöldözni, mióta 1. kijátszottam a HL2-t fogatlan )

őőőőő: http://airsoft.nowar.hu/index.php?page= ... &Itemid=26
ezen kiakadtam:D

am lenne 1 kérdésem, ha már L85ről van szó lenne kérdésem hogy azt honnan lehet szerezni, mert semerre nem találtam...
de lenne egy kérdésem is ami igazából összehasonlítás lenne:
Y3ti neked mennyi tapasztalatod van a Steyr aug a1 el kapcsolatban, de meiket érni meg az IL-t vagy az Augot érné megvenni ha már fegyver vétel...

Yeti: az az L85-ös gyönyörű szép de azt hallottam airsoftnak nem jó túl sok baj van vele. Bár én nagyoin sokáig ilyet szerettem vna de ha minden jól megy a következő Tázlári campen már a G36-mal virítok. :D

Bl/lKTOP : Nos hát...ott kezdeném hogy nagyon egyedi konstrukció a belseje. Hozzá tartozó alkatrészt meg nagyon nehéz szerezni hozzá. Majdnem hogy lehetetlen. Nem különösebben hogy a gyári aksija nem bírja a telet. Csak nyáron (vagy amikor meleg van ) használható. Szép és jó hogy bllóv blekkes de (állítólag) jobban húzza az aksit. Épületen belül illetve azon kívül nagyon jó. Bizonyos M szériás tárakat nem szeret, vagy ha bele megy akkor is lötyög. De CA tárak zömét beveszi. A hop-up gyárilag is jó, de érdemes kicserélni. Az külseje könnyen szétszedhetõ. A felsõ hordfogantyú levehetõ. Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

Scar: Hát...attól függ. JG vagy CA. CA-át is láttam már megsülni, megfõni, ripityre menni. A JG olcsó és használhatóbb is. De vétel után érdemes átnézetni. De mire vagy kíváncsi?

átlagban is nagy kedvencem az Aug mind kinézetre mind hogy alapvetően távcsöve, és vertikális markolata van, de az esztétika nem lényeges a "harcokban"
nem tudom miféle tapasztalatod van az Augról hogy mennyire megbízható/nem megbízható...
itt egy link amit nézek ez nagyon csábít:
http://www.keletifront.com/shop/product ... ts_id=5849

Zini : Mármint mi van nekem? :)

SPAS12 : Az országban talán össz vissz TM SPAS12-es vagy 10db. És lehet sokat is mondtam.
DE most hétvégén...áhh...takarítás ...CQB...ezerrel...iszonyat..leírhatatlan.

Scarecrow: Nah...ez megéri. :) ;)

Eladó!<- Már csak volt...

Vissza
Top Alul