Airsoft

Y3ti":3jijcveq mondta:
Bart : Igen Pendra féle. Egy Hajdúsági srác vette meg. De csak azért is lesz vele teljes pózeres képem. Am szentem még elviselhető a G36-os úgy. Tár adaptert Felcser is akart a sajátjára. De a SCAR H hogyan tetszik? :roll:
Jujj de ügyi vagyok :lol:
Nekem nem tetszik ez a Tus meg táradapter G36-hoz.
Nem néz ki szarul de nekem nagy bumszli az egész így.

ízlések. hát ja. én például esztergagébbe tenném a kezét annak, aki megcsinálta a cranes verziót...

Nah jó inkább más de eladás, tudom nem ide kéne de már mind1. : Itt legalább vannak airsoftosok még. Szóval van nekem egy KWC Sig Sauer P226. Eladó! GBB-és. Ergo gázos. 10.000Ft-ért. Akit érdekel az PM-vagy yetiwebster@gmail.com e-mailon érdeklõdhet.

Üdv. Azt szeretném kérdezni , hogy ha szemüveget veszek milyen fajtát vegyek ? Mert hallotam olyanokat , hogy a "sima" szemüvegek mögé be lehet lőni , de én meg nem akarok oyan nagy bümszli szemüveget amibe ha mozgok kicsit máris bepárásodik.
A választ előe is kösz.

[mod]Előző hozzászólást ne idéz - Tibi[/mod]

Minden szemüveg párásodik, lehet csökkenti a párásodást de, nem fogod teljesen megszüntetni.

Szemüveg : Sima munkavédelmi 1200Ft Zekler márkájú. És az hülyeség hogy mõgé belõttek max lelövika fejedrõl. Am meg sima szemüveg ha párásodik vagy búvár módszer (köpj bele majd töröld el ) vagy folyton mozgásbna kell lenni. Ennyi.

Scarecrow : Szentem Nowaron vagy Keleti fronton találsz.

Én meg egy Sperian XC-t használok. Van UVEX márkából is ilyen, a nevén kívül ugyanaz, csak 2-3x-os áron.

Tegnapi kis játék:
Új "szerelem". DE lehet végleges.
DSCF8561dsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:P

Scarecrow: már egyszer leírta h tanul jelenleg és szeret fényképezkedni a fegyverekkel és két fegyója van most :D

Videó még tegnapról :
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/l6uc_6zbr9A&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/l6uc_6zbr9A&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Jim : Köszönöm. :D Ha minden jól megy jövõhéten már az enyém lesz. :D

hüje szokásom : Nah igen, sokan értik félre. Nem nem vagyok dúzsgazdag , de már több min 2 misit beleöltem ebben a hobbi-ba vagy sportba vagy nem tudom amit én csinálok minek lehet nevezni. Röviden.

Vissza
Top Alul