Y3ti
New Member
- Csatlakozás
- 2008.03.20.
- Üzenetek
- 864
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Zone
- Webhely
- www.banditsairsoft.extra.hu
Beszámoló : Tegnap (jan.2.) szerveztek egy kis évnyitó játékot egy volt orosz tiszti szálláshelynél. Nem messze tõlünk ugyanis sokáig mûködött katonai bomba tér. Amit nagyon sokáig oroszok használtak. Több épület és épület együttes van még. De most csak erre kaptunk "engedélyt" a játékra. A játék eredeti sztorija meghíúsult. De azért ment rendesen a játék.
Direkte éreztem hogy Stalker suit-ot fel kéne venni. Hát most kaptam meg képeket.
Röviden. De apálya nem volt oylan nagy sõt simán bele fér a Szentkirályi latanáyba 70szer. És ez nem túlzás. Talaltunk a szállásokon kívül, kultúrális helysiéget (színház, filmvetítõ) és szaunát valamint egyéb ellátó épületeket pl. konyhát.
:roll:
Direkte éreztem hogy Stalker suit-ot fel kéne venni. Hát most kaptam meg képeket.
Röviden. De apálya nem volt oylan nagy sõt simán bele fér a Szentkirályi latanáyba 70szer. És ez nem túlzás. Talaltunk a szállásokon kívül, kultúrális helysiéget (színház, filmvetítõ) és szaunát valamint egyéb ellátó épületeket pl. konyhát.
:roll: