Airsoft

Szvsz nem tudom mi baj van azzal a fekete mellénnyel... Jó, nem csúcskategóriás cucc, de amire van/való, arra tökéletesen megteszi.

Szerk: És az most, hogy fekete, ki a kutyaf@sz@'t sem érdekli? Akinek nem tetszik, az vegyen olyat amilyen tetszik, vagy fejezze be a picsogást.

Bart13 biztos azért írta mert szeretne meghívni egy ilyen mellényre :lol: , de egyébként mi baj lene vele tényleg ?

mellény : Nekem 4 mellényem van. 1 horvát tak mellény meg 2 moll rendszerû és 1 MH-ás málha mellény. Még szeretnék beszerezni egy izraeli gyártmányú golyó/repesz álló mellényt.
Mindegyiket a funkciójának megfelelõ körülmények közt veszem fel. Röviden.
És nem nem vagyok miller keszeg aki bármit megvehet mert kivantömve pénzel. Amik vannak azokat ki is használom mindet. Csak adott "szerep" szerint váltogatom õket.

Tommy : Véleményem szerint nem rossz. :wink:

Nem fikázásból mondtam, a fekete elég könnyen kiszúrható.
Egy woodland terep horvát mellényt használok ez az 1 mellényem van :P és valószínű hogy olcsóbb volt mint az a fekete.

Bart13":2dihpz8h mondta:
Nem fikázásból mondtam, a fekete elég könnyen kiszúrható.
Egy woodland terep horvát mellényt használok ez az 1 mellényem van :P és valószínű hogy olcsóbb volt mint az a fekete.

Na, azért ez így nem teljesen igaz. Én gyakran játszottam fekete ruhában, és abban is elég jól el lehet bújni, sőt egyszer majdnem rám is léptek. Tehát az "elég könnyen kiszúrható" kategóriától messze áll.
Viszont a horvát woodland takmellény TÉNYLEG jobban rejt, és olcsóbb.

Azon alapulva, amit a Dabas S.A.S nyomatott a fekete mellény-marpat ruhában (jó, nem egy kategóriába sorolhatóak velem,) hát eléggé hót mindegy milyen ruha van rajtad, mert úgy is meg lehet szívatni mást.. :roll: :wink:

egyszerű rá vesz a fekete mellényre egy terepszínű kabátot ha nagyon aggódik 8)

Napot!

Ghost town 2 : Nos a rossz idõ és a kevés létszám ellenére egy nagyon jó kis játék sült ki belõle. A kezdeti rossz idõ hamar elillant. Aztán jött a móka. lõször engem kelett kiszabadítania a kék csapatnak mindhogy a történet szerint én voltam az egyetlen túlélõje az elõzõ nagyobb akciónak.
Melettem még meg kelett találni a "csomagot". Aztán a következõ körökben már más perspektívákat követve harcászkodtunk. A játékon bevetésre került "Kristóf" is:

dsc00319s.jpg

Pimp my bonnie (with cannabis)

dsc00323t.jpg

Mi az a festős sapi? :twisted: :wink:
Sajna a Multicam drága volt a pénztárcámnak, azért nem az lett. De még fenn áll a lehetősége...

Tommy : Festõ sapi?? lol2 Baxus! Am mit drága? 12-ért nadrág zubbony? Ehh..jó mondjuk az enyém legalább eredeti vagy mi..és csak egy ukrán bevetési ruhába fájt... :D

12-ééé?? He? Hun? 11-é vettem a Marpatot, és adjam is el? :lol: Bár eladni nem fogom, maximum majd jön mellé... :wink:

És igen, mert fáradt vagyok, ezt is elírtam mint ma már sokmindent...
*Mi az az ÖSSZEFESTÉKEZETT* sapi? :D

Ha fél évente vagy fenn, akkor mit keressek rajtad? (Vagy csak rejtett üzemmód forever)... :D

Pontosan abba a pillanatba mikor megnyomom az OFF gombot? :lol:
Elég későéjszakai madár lehetsz! :D

Vissza
Top Alul