Airsoft

zombimorzsi":1q9lvo45 mondta:
Mindegyikőtöknek szeretettel ajánlanám figyelmébe ezt az oldalt. Szerintem közel nem olyan elrugaszkodott áraik vannak,mint máshol,és van köztük gépkarabély is,ami ugye a játékban is szerepelt. Menjetek az "AIRSOFT" részre,szreintem megéri....

http://www.katonadolog.hu/index?IMRSID= ... 0fs8gdhof2

tényleg vannak rajta pici pézé is cuccosok

zombimorzsi: gondolom azért írta hogy feljetsd el mert nem a legjobb minőségű cuccok vannak ott , de hát nemlehet mindenki milliárdos hogy egy vacak puskáért kiadjon 70 lepedőt .

nem is azért írtam mert milliárdos vagyok, hanem azért mert azok az "olcsó" cuccok szarok, meg csak átcsomagolt fegyverek és így már nem is olcsó az olcsó ;)

Tehát az UMAREX,mint márka ezek szerint nem éppen megbízható lenne?
Tényleg azért kérdezem,merthogy nem vagyok -enyhén szólva-túlontúl tájékozott e téren.

Telitalálat!

Illetve, sokféle részlegben vannak olyan dolgok, hogy olcsó és jó, de ez pont nem. Ami olcsó, az általában szar, pont. Van 1-2 kivétel, de arra nem szabad alapozni.

Illetve, a boltok rápakolják a maguk kis hasznát. Külföld, ha venni akarsz valamit.. VIszont ha airsofthoz kell 1-2 kisebb alkatrész, vagy lövedék, akkor azt itthon jobb megvenni. Bár alkatrészből se mindegy.

Ha kínai számodra, nem baj, a lényeget érted, példa: Element M4-es 1 részes hopup kamra itthon, 5-6 ezer pénz. Rendelve 3000.

Elég amatőr kérdésem volna (az airsoft csúzlik nekem valahogy eddig kimaradtak...): mennyire pontosak (pl. van értelme pontlövészetet vagy szituációs célpontleküzdést gyakorolni velük?) és mekkora az átütő erejük (normál vastagpapíros lőlapot tizenméterről kilyukasztják rendesen?). Szóval jelenthetnek esetleg alternatívát az alapvetően légfegyverrel elkövethető dolgokban? Mert a sorozatlövés lehetősége az utóbbiak körében fehér hollót megszégyenítően "gyakori" jelenség, és elgondolkodtatott a dolog, hátha...

pontlövészetre nem alkalmasak, de szituációs gyakorlásra lehet használni őket, erő meg tuning kérdése.

Biztosan nem összevethető a pontosságuk vagy az áthatolóképességük,mondjuk egy szoknyás,ólom lövedékkel. Azonban nem is erre lettek szerintem kitalálva. Ezek szerintem alapvetően játékok. Ugyanakkor érdekes és jó játékok....
(Csak úgy egy szubjektív észrevétel: Meglátásom szerint ez a fajta játékszer a paint ball egyik olcsóbb és látványra is reálisabb alternatívája/MI AZ HOGY,NAGYON IS!!!/.Arról meg nem is beszélve,hogy nem mocskol össze,bár állítólag az ételfesték kimosható. Ha az tényleg ételfesték. De ugye azt meg lepik a legyek... :D )

Hú,de királyos lehet,amikor valakit tökönlőnek vele! Ezért ajánlott a szuszpenzor?

KönigsTiger : Én büszkén válalom. Ugyanis annak ellenére hogy zacsin illetve makkoson lõttek még semmi baj a hangommal ( ezt utóbbit Bart bizonyíthatja) , egyéb károsodást meg Jancsi nem szenvedett (és ezt pedig kedvesem bizonyíthatja :roll: ) . Másrészt a legelsõ elményem köbö 1 éve 5 méterrõl Galaxy PDW-vel...JuJ...és igen az fájt. Azóta párszor már találták el a "lágy részeimet" de nem tántorít el hogy tovább játszak.

Boltok : Sajnos igen vannak olyan helyek M.O.-n ahonnét nem éri meg vásárolni mind maga a minõség mind maga az ár fügvényében. Kevés internetes bolt van ahonnét még érdemes venni fegyvert. Csak javaslat airsoftgun.hu is érdemes elkerülni. :wink:

Ruhák : Hát én piszok jó bizniszeket csiáltam eddig ruhákkal....de inkább nem részletezem mert utálni fogtok...am BW lencsemintást én ha akartam volna szerezni nadrág zubbony 1000ft-ért.

"Nem tom",nekem nagyon fájintosnak tünt-meg egyébiránt is venni óhajtani van akarásom-az a fajta amerikai katonai ruházat,ami a Stargate sorozatban is a szereplőkön vala.
Még az én méreteimben sem vón több a zubbony,nadrág,kabát,öv,sapka együtt,mint egy húszas.
Persze jó lenne hozzá egy dzsungelbakancsos is,annak viszont húzós az ára,úgy 18 körül.

Köszönöm,megnéztem,de nekem a woodland vagy a síma zöld """teccett""",az meg XXL-ben nincsen. Sajnos ekkora embör vagyok.

Y3ti":29dnzqbj mondta:
ZombiMorzsi : Hát nézd nem tudom meikre gondolsz. Ha sima OD zöld gyakorlóra akkor azt megkaphatod olcsóbbért is. Dzsungel bakkancs pl M-Trap márkájú Panama talpú az enyém pl 16.000Ft-é helyett 14.000Ft-ért vittem el. Ajánlom figyelmedbe : http://combatgear.cjb.hu/index.php?cat=1 és www.nowar.hu honlapokat. :roll:

nem is olyan drága érte és még azt is hozzávesszük hogy nemcsak airsoft-ozásra jó akkor kifejezetten megéri az árát :)

Zombimorzsi : Nincs mit. De a másik variáció hogy varratsz magadnak. Valamint van egy jó cimborám õ pl asztalos és talált a munkaruházatiban XXL-es holmikat terepszínben. Ergo te is nézelõdj a lakhelyedhez közel esõ boltban. Am nem lehetetlen találni. Csapattársam is nagydarabocska neki kekete BDU-ja van , de õ nem tudom honnan vette. :roll:

Jim : Hát viszonyítás kérdése, de igaz hogy másra is lehet használni ép pl: ezt a bakkancsot túra célokra is használom meg csak úgy közútakra is. :D Másrészt sokan szeretik így az egyéb extrém sportokban a katonai nadrágokat tartóságuk , kopásállóságuk miatt.

meg akár munkához is jó , de itt nincs vita az árárt megéri az biztos

azért olyan bakancsba nem dolgoznék, sajnálnám

Éjszakai játék : Remek játékon voltam tegnapról mára esõen. Új stalekros ruhám felavattam. Aztán volt hogy bezombultam s mint a játékban mászkáltam töknek-paszulynak. :D
Képeket meg amdj hozok.

Vissza
Top Alul