Airsoft

Ha tényleg te építetted,akkor minden elismerésem a tied. Nagyon szép munka! eljen

Tommyking : Tényleg jó lett. De hát az én kicsikém aranyosabb. Ma épp megmutatta mien is az ha kimutatja a fogafehérjéjét illetve megmutatja milyen messzire is lövi a BB-ét. :roll:
Rohamlövészkedtem egy sort. Épületbe be crane stock be , épületbõl ki crane ki. :roll:

Jah hogy ne fodjak kia szörnyetegekbõl. Unatkoztam:
20090324.jpg

Ez az a cyma amit most vettél a pisztollyal?
ACOG meg új nekem

Bart : Igen az de van rajta tár clips is. Csak az a képen nem látszik. De van ACOG-om is. Már jó ideje. A Helgun-on is az volt amit másik fórumba feltettem képeket.

tényleg most hogy mondod láttam már az ACOG-ot XD
látom a clipset is ezen a képen,mennyit tol?
kicsit mintha ferde lenne az első irányzéka

AK + ACOG. hát érdekes, de nem csúnya, sőt. Az MH-s verzió is ilyen lesz, csak az picit drágább lesz (kb annyi, mintha zsír új 5,56-os fegyverekkel szerelnék fel a honvédeket pl. SCAR, LR300 vagy G36)

Bart : Full alap mit vársz? :roll:

KönigsTiger : Végre valaki aki észreveszi mibõl kaptam az ötltet. :lol:

the_bunfi : Nah igen elég hülyén jött ki megint az egész. Inkább vettünk volna pár darab nyugati fegyvert ezzel is felzárkozni a nyugat felé. Neeem. Nem azt mondom zavarjuk ki a seregbõl az AK-át csak tarthatnánk több nyugati fegyvert állományban.

Más : Új cuccok :
Az egyik amit már régóta vadásztam erre cserekereskedelem útján hozzájutottam:
200905267.jpg

ACU mole mellény...
200905265vegyesbe.jpg

Rajtam...csak polifóm(bélés) hiánya van... :roll:
Másik: Ejtõernyõs, mesterlövész hacuka:
200905268s.jpg

és "rajtam"...
200905262.jpg

:roll:
200905261n.jpg

Keleti blokk powa!
És nem hiányozhat errõla fórumról:
200905264.jpg

Stalker feeling...

Hát milyen keleti blokkos vagy te? US ARMY ACU? De gondolom muszáj volt, mert hogy néznél ki floraban M16-al a kezedben. A képek meg nagyon komolyak, főleg a cigarettás. A gagyi akciófilmekben ilyenkor szoktak fejest kapni a gonosz táborőrök :lol:

the_bunfi : Olyan kelet -nyugat közép mániás vagyok. XD Am igen...a ZS kategóriás filmekben biztos... :roll:

Bart : 270-280 FPS körül... :roll:

én BW mániás vagyok. vagyis lennék mert sajna nem tellik rá. mint ahogy a flóra mintára és a FM/FW AKS-74U-ra sem dboy kivitelben, jó kis fémtárakkal. de majd egyszer. Addig is próbálok egy aimpointot újítani, egy G&P-t.

Bw ruha az egyik legolcsóbb cucc. Komplett, full-full-full felszerelést adott el ismerősöm 13-ér.
Fullfém Aksu se drága, egy átlag fegyver ára van. Fém tár meg nem ajutentikus. :D Bakelit tár már annál inkább.

Alapvetően mindegyik olcsó, ha utángyártott szart veszel vagy fullra leharcolt leselejtezettet. Ami komoly és KSK az 140 Euro a zubbony+nadrág. Én szeretem a fémet és mivel kompatibilis nem mindegy? :D

Az jó,hogy leírod,felejtsétek el. Azonban az meg még jobb volna,ha le is írnád,miért mondod ezt.ha másért nem,mondjuk az én kedvemért. Kérlek.
Ugyanis nem értem,baj van azzal a net-üzlettel,rosszak a termékek,megbízhatatlan a kiszállítás?
Tényleg,írd már le,mert én pld. tényleg akartam onnann rendelni,de így erős kétségek közt hányódom!

Vissza
Top Alul