Airsoft

Gondolom olcsón szeretnéd megkapni a kicsikét. Nos ha már ennyire ragaszkodsz hozzá: LINK Pöttyedt drága, de új. Ha meg használt kell az meg mikor hogy van. ITT vagy ITT esetleg ITT. Volt egy aranszínűre festett szános, de azt elvitték. Gondolom nagyon sajnálod :lol: :lol: Amúgy száncsattogtatós nem érdekel. Fogásra nagyon kellemes darabok, csak annyi hogy gondozni kell, mint az igazit, meg eszi a gázt is. De élményfaktorra meg nagyon üt.

Amúgy meg szép gyűjtemény. Egyedül a SPAS-t irigylem, de azt nagyon. És ebbe nem kevéssé játszik bele az a tudat, hogy mennyiért vetted nem is oly rég :P

the_bunfi : A DE USP-é nem nekem kell. S full gyári kéne. Egy tanáromnak kéne. :roll:

Gyüjteményért köszi. Hát SPAS igen sokan "áhítoznak" mi felénk is utánna. De könyörgöm 44-esben van zsír új 39.990Ft-ért. Gari nélkül. :roll:

hát ott van válogathat, hogy használt vagy új. 8-15 körül mozognak ezek a fajta eszközök állapottól függően. Egyébként köszi a javaslatot, lassan már BB-re nincs ca$h, nemhogy 40ks sörétesre. :P

the_bunfi : Hát biztos. Vidéki bunkó vagyok ozt tmikor 1szer arra akartam menni mert dobtár kõllet zárva vótak mert rendezvényt tartottak. Am meg tudni kell spóolni meg gazdákodni. Nekem a 6000-es flakon amit még áprilisban kaptam még van 3000db. X)

Nah.. Rátok verek.. Árpilis 1. óta kb 200bb-t lőttem el.. 1 játékon voltam.. És már hiányom van!! :lol: :cry: :lol:

Y3ti":gzhyit4h mondta:
Kis kigazítás képpen-> Ezek az én fegyvereim:
[http://img20.imageshack.us/img20/9075/1004549.jpg
Fentről lefele: Sr25 Mk13 Helgun -> JLS SCAR -> TM SPAS 12 -> JG Ak47 ß
:roll:
nídmán hogy rajol itt valaki :halom: lövés1

Bart : Dikmá kit fújt erre a szél. Nah de azért is tettem fel mert tudják meg nekem hány meg mennyi fegyverem van. S nem nagyon váltogatom õket. :roll: :lol:

Tommyking : Én tegnap 1000bébét még ráhúztam. Most még több van. Hehe! Te MSN-en ha látsz madj lépjél be. :wink:

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]
én csak erre jártam azt bekukkantottam

Te Bart, Te lőjed le Mestert, Te Yeti, Te majd rádírok ha fennleszel! :twisted:

Ha nem lennél tisztába ki vagyok, gondolj Szentendrére, gondolj a medicetekre, és gondolj arra, hogy szerettelek, mikor mindig lelőttek! :cry: :wink:

Bocsánat a kép méretéért!

A picinyem:

P1010020_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1008401610P1010022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tommyking9228":1j56qpkk mondta:
Bart13":1j56qpkk mondta:
Telitalálat! :P

Bart13":1j56qpkk mondta:
még februárban volt vagy mikor
Bizony.

Y3ti":1j56qpkk mondta:
Szentendre : Tényleg mi is volt ott?
Airsooooft. :)

KönigsTiger":1j56qpkk mondta:
mia a manot csinaltatok ti szentendren? meglatogattatok a volt orosz laktanyat?
Bezony ám! :wink:

enis majdnem mentem csak en paintballozni :D:D:D de az mar vagy 3 eve

Jg/Dboys/Ca/+egy pici Guarder. :D
Ebben a sorrendben van a legtöbb alkatrész benne. Jól megfogalmaztam tudom, de érthető, s ez a lényeg. :D :lol:

Vissza
Top Alul