Airsoft

a custom project merrefelé hajaz? keletre vagy nyugatra?
LR300 :P ejj nálad nincsen gazdaági válság ejjj! egyébként meg nagyon masszív kis darab. ismerősnek is ilyen van, irigylem is érte :D

meg volt egy kis játék a múlt hétvégén Pápa-Tapolcafőn
dsc049030.jpg

Tommy : Ha meglesz képet! :D

Bunfi : Nyugati...nyugati szé fú mostanság.... :P :twisted: lol2 Majd ha kész lesz dobok képet.... :D Am szép "nagy" társaság. Hány fõ volt?

jaja. fotózásnál nagyon össze kellett melegedni, voltunk szerintem kb. 80-100 között. stoner bácsi valamelyik nevetségesen jó megbízhatóságú matchboxa az alap vagy esetleg valami német? esetleg a holland vonalon haladsz tovább? (ember győzze követni a fegyverváltásaidat, mint más fehérneműt)

Értem én nem sûrûn váltogatok fegyvereket. De tényleg. Egyébként Ami vonalon haladok. Kis lövész pufka. Speckó cuccokkal. Ha készlesz dobok képet. :roll: Mondom!

Ha meg lesz, lesz kép is.. :wink:
Viszont én vagyok az, aki váltogatja a fegyvereit úton-útfélen :D

Tommyking : Nekem 3és fél éves páyla futásom is alatt kronológiai sorrednben volt 7 gagyi springes vackom volt egy aránylag jobb csájníz shotim ,BE XM8 , Well R6-os , JG 47ß-a (megvan még) KJW Ruger , Cyma Ak74, JG M16A4 , JLS SCAR (még meg van) , DE USP , CA SR15 ,
D-boys M4CQB (megvan még ), DE Ak 47 , TM SPAS 12(megvan még).....eddig... :D

Nos : Régi vágyam volt egy SPR. Nos mivel eddig mindig elkerült úgymond a szerencse hogy egy ilyenhez jussak, elhatározásra jutottam. Építek egy saját lövészpuskát.
Nos hosszú idõ után végre sikerült megvalósítani. Igaz még nem teljes mert még a Bi pod hiányzik róla de íme:
1004128.jpg

Neve: SR25 Mk13 "Helgun"
Mérete: Lángrejtõvel 103cm , hangtompítóval 110cm.
Súlya : köbö 2,5-3 kg között van
Felépítése/tartalma : Balról -> jobbra haladva : fantom lángrejtõ (csájníz) -> TM elõlsõ irányzék + elülsõ csõ-> TM gyári M16 elõagy -> "precíziós csõ" (elvileg :roll: ) -> Boyi M4 fém test ->ACOG Red-dot (csájníz) -> Belsõ guarder Sp120-as rugó -> Boyi gyári belsõ részek
(motor , fogaskerekek ) ->Boyi crane stock -> Boyi 1100mAh "nindzsáku" aksi.
még 1 kép:
1004130.jpg

:roll:
Hantompítóval még "aranyosabb":
1004131.jpg

Amúgy ami még jó benne az autentikus kopások, másfelõl az hogy végre a hatalmas elõagy nem lögyök össze-vissza. Harci bevetése majd hétvégén kerül sorra. Háát lesz ami lesz. Nekem viszon így is tetszik.

szerk.: Tudomásom szerint ilyet még elõttem senki sem épített, ez idáig.

Ezt ne vedd sértésnek, vagy bárminemű hergelésnek, inkább építőjellegű kritikának.

2 dolog szúrta meg a szemem:
1.: Ekkora fegyveren a crane stock bután néz ki, bár ha élőbe látnám, még lehet tetszene is. szvsz
2.: A handguardnak rettentően műanyagos beütése van /Jó-jó tudom, az éles is az/, viszont ez fénylik, csillog, tipikusan kopogós műanyag feeling. /Az én fix tusom is az, gyűlölöm is mint a bűnt/

Tommy : Semmi gond. :D Igazából vártam a kritikákat. Elõször is:
Az adta az elsõ "lökést" mikor rádöbentem hogy ugymond "para" fegyvert bármilyen hosszú fegyverbõl lehet csinálni. És ami erre rádöbentet, az ez a fegyver:
pufkawwwkdsaltes.jpg

Ezt egy softair-es topicba találtam. Aztán mivel crane stock volt rendelkezésre ezért elkezdtem keresgélni. És ezeket találtam:
0c9a5d7a321305259ea190d.jpg

13662sr25kdsa.jpg

k4933465rangecandsadsa.jpg

dscf2159.jpg

Fent említettek voltak azok amik úgy elnyerték teccésem. De azért is crane stock-ot választottam mert 1részt mutatós , másodrészt praktikus mint akumlátor tárolás mint szállítás esetében.
Másodszor : Igen tudok róla. Gondolkodom az átfújásán. Valami matt "uaz" zöld vagy OG zöld színre. De egyenlõre álcázható is. :D

Nah am leporoltam a Stalker ruhám s kiemntem játszani egyett. Nem sokráa többet fogok ilyenben nyomulni. :D Nah de lényeg gyûjtögettem a fegyverfogdosóspózer fotós gyüjteményembe. Íme az egyik:
200905061.jpg

Az AK Magyar megfelelõje azaz AMD 65-ös. Még elülsõ amrkolatot kap és a megfelelõ tust. De így is szép. Házi építésû. De nagyon jó. Mentem vele pár kört ma. Pompás. :lol:
A másik amitõl elõször vigyorogtam majd lefagyott a mosoly az arcomról s csak annyit feleltem:
"Ba***i ez lõ" . S tényleg. De a mûrõl egy kép:
20090506.jpg

Kisebb mint a bóti forgalomban lévõ Ak pistol. Aranyos. Kis CQB vepön. Kisebb változtatásokkal még én is elfogadnám. :D :twisted:

Vissza
Top Alul