Airsoft

Papír : Noh igen sok bolt már kapásból úgy árulja a TM és CA fegyvereit hogy be vannak vizsgálva és az a bizonyos koronás pecsét ott virít a fegyver oldalába marva.

nem a magyar vámosokkal volt ott a gond hanem a GCI szerb majmokkal akik kicsit játszani akarnak. vagy mittom én... de folyamatban van a visszakapása. :evil: #B :D

Hannibal King":33serp2n mondta:
nem a magyar vámosokkal volt ott a gond hanem a GCI szerb majmokkal akik kicsit játszani akarnak. vagy mittom én... de folyamatban van a visszakapása. :evil: #B :D

Nem tudom, de az egész határátkelőhely rossz. Multkor a pár ismerősömmel átmentem hozzátok, miután átmentunk a határon az egyik ismerősöm előhúzott egy üveg pálinkát. :D :D :D

Meg mentünk kirándulni a Bükkbe és tele volt a kombi táskákkal, és bele se néztek egybe se...
lehetett volna benne jó 30kg drog, cigi stb :lol:

Alex95: én szerbiai vagyok. nem értem mit akrtál mondani. de kül tényleg szar az egész rendszer sulibuszban 50 táska és még meg sem kellet áljunk.

Napot!
Hoztam az újszerzeményemrõl pár képet.
TM SPAS 12
2009.04.04.__6__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

20.000Ft-ért szerztem be. Dúrván másfél éves. De a srác 1 éve nem használta. Monjduk ez meglátszódott rajta. Por meg pókháló. Mellé még kaptam egy DE Ak47-est 800db 20as BB-ét, 2 UVEX víztiszta szemüveget, aksit, gyorstõltõt, + 2 shelt a shotihoz. Szal röviden. :roll:
De egy pózeres kép is legyen:
2009.04.04.__3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Apropó: Ma játékon élesbe is ki lett próbálva. És csak azt tudom mondani. Imádom. :D

KönigsTiger : 1 lövéssel 3 BB-é távozik a 3 réz csõbõl. 1 shell 30BB-ét tartalmaz. :roll: Tegnap 1 lövésbõl 2 embert szedtem ki. :roll:

Játék :
Airsoft játék: Örlõ(Tingli-Tangli)

Idõpont: 2009. 14. 11. (szombat) 9:00.
Gyülekezõ: 8:30
Befejezés: 16:00 körül
Regisztrációs Díj: NINCS!
Maximum létszám: 40 fõ

Helyszín: gyöngyössolymosi õrlõmûvek területe.
Koordináták(Google Earth): 47°50'50.23"N 19°55'55.16" E
Kijutás: Javított talajút a Mátra vasút (lajosházi) vonala mellett, illetve van aszfalt út is.

Szabályok:
-MASZ érvényes, kisebb módosításokkal, amit helyben, kezdés elõtt ismertetünk.
-Pirotechnika CSAK épületen kívül használható.
-Medic a létszámtól függõen lesz.
-Kötelezõ a védõszemüveg, és a kék-piros karszalag használata valamint egy fehér vagy narancssárga kendõ a találat jelzésére.
-Ajánlott védõfelszerelés a térd, könyék, és arcvédõ.
-Bb vásárlásra nem lesz lehetõség.

Játéktípusok:
- VIP
- Siege
- Team Deathmatch
- Capture The Flag

Elérhetõségek:
0670/938-8907 ( 16:00 után)
VBala03@hotmail.com

Otthon falra, dísznek kiváló, de játékra nem való ez a márkájú G36-os! :wink:

Mistvan67: nos több szempontból sem rendelném meg azt a fegyvert, amit kinéztél és főleg nem onnan. maga a honlap sem bizalomgerjesztő. azonkívül a fegyver anyaga valószínűleg hulladék és az első dinamikusabb igénybevételnél reccs. 275fps-sel meg lehet lődözni, csak szegény ellen nem érzi és így nem is nagyon lehet rajta számonkérni a találatot 10mről. ha csak dísznek kell meg elszórakozni vele, akkor sem ez a legjobb alternatíva. Ha viszont airsoftra kell a fegyver akkor javaslom kattints a következő linkre: http://www.taiwangun.com/shop,show,1373

Y3ti: bevezetted a 14. havi nyugdíjat látom :D a tm shotgunért pedig forogjál magad körül egy órácskát :P az meg hogy két szemcsit is kapsz hozzá, meg egy díszAKt... hát mit mondjak :P grat hozzá, jó kis puska, egy kihajtható válltámasz, aztán mindjárt Jurassic Park :)

Nem egész így van amit írsz... én 300fps-el tolom, nem is lesz több.

Viszont az a fegyver egy kuka, hadd ne soroljam. :wink:

the_bunfi : Noh igen. :P Te vagy a 6dik ember aki felismerte meik filmben volt még SPAS. :D Am nem rég (vagyis Gyöngyösön) volt éles bevetésen. És hát igen. Imádom :twisted: . Mint épületben mint bozótban kiváló. :D

Más : Nem sokára ( ha a munkahelyem és a pénz tárcám is úgy akarja) beruházok egy ilyenre:
2009041815f.jpg

A&K ZM 300-as. Igen ismerõs lehet . A Stalkerben is megtalálható.
Íme csak más a tus és TRs 301 néven fut. :roll:
694957484.jpg

:P

LR-300

Taiwangun-ról bejött volna 36-ba mikor akciós volt, kár hogy mást vettem, jól beszoptam ezzel a fegyverrel...

Vissza
Top Alul