Airsoft

TM VSR-10 az olcsóbb verzió, valahogy megfogott ez a puska ugy rögtön tudtam hogy nekem ez kell és mostmár csak egy vízum kell hogy meg tudjam venni, de még nem tom hol vegyem, szegeden kellene valahol. egyik ismerősöm, tud vami helyet, de elfelejtettem a nevet. kül mit ajanlotok?

Tm Vsr-10 Gspec a mesterlővészpuskák legek legje...
Abból lehet kihozni a legpontosabb fegyvert az airsoftban... :roll:

Y3ti: hogy hol vásároljak(áruház-bolt/szeged/hunagry)?
amugy meg még nem késő nincs még megvéve, nekem ez teszik a legjobban. a józanész érvek engem is más belátásra bírhatnak, sokat nézelödtem, nekem ez tünt a legjobbnak, árügyileg is.

egyenlöre még esélyünk sincs komolyabb játékokon részt venni mivel csak 2 en vagyunk a környéken akik játszanának és fegyvert is vennének, és hogy mégis játszunk azt atláltuk ki hogy ellenség a kapukbanossat játszunk kin az erdőben és vadászunk egymásra:D

nem vettem/ük még meg, csak dumáltuk hogy veszünk.
Ha már veszek fegyót akkor játszani is akarok vele de 2-en nem tudunk olyan szinten jót játszani min mondjuk 16-20 ember. S valszeg egymásra fogunk lövoldözni, és nincs kedvem 30 bb-t "kiszedni" a s *** böl.
kül Novart miért zárják be?

Y3ti: lehet, nem tudom, nem csak rajtam múlik h mit vesyünk mert ugyanolyan fegyó kell, az egyenlőség kedvéért.

hannibal én a helyedben semmiképp nem vennék snipert de a lelked rajta... talán nem lesz belőle softair.hu kínál topicban TM VSR profilváltás miatt eladó. bohóckodni sok. ÁASZ játékra nem engednek be vele. maszoson meg túl könnyű vele kezdőként hibázni és tuning nélkül kilocsolnak az AEG-ek. de te tudod...

hát nem snipa lett. TM Colt m4a1 lett végül, de idegrohamot kaptam a határon, elvették tölünk és azt mondták hogy vmi papirokat kell elintézniük hogy behozhassuk az országba, igy járt a haverom is az első ijjával és ahhoz sem kell fegyvertartasi. ugyhogy a tré lormanymunkásokat ismerve, majd 1-1,5 hónap mulva visszakapjuk. lol2 :cry: :?

Hannibal elvileg kel a fegyverhez egy fecni amin tanúsítva van hogy bevizsgált, engedély nélkül tarthatő légfegyverről van szó. Régen nem genyóztak vele, de törvényileg ha nincs bevizsgálva+papír hozzá, akkor a rendőrbácsi elveheti tőled bevizsgáltatásra sajnos...
Mondjuk más kérdés hogy a kínai piacokon árult kisebb és gagyibb kivitelű, de szemkilövésre ugyanolyan alkalmas BB fegyverekkel (amiket előszeretettel vesznek gyerekeknek IQ-betyár szülők) miért nem szórakoznak...

Mondjuk más kérdés hogy a kínai piacokon árult kisebb és gagyibb kivitelű, de szemkilövésre ugyanolyan alkalmas BB fegyverekkel (amiket előszeretettel vesznek gyerekeknek IQ-betyár szülők) miért nem szórakoznak...
mondjuk azert mert az játék... bahh lol2

Végülis játék jah csak rohadtul nem kölykök kezébe való...mondjuk nem feltétlen gondolok itt a kisebb méretű uzikra meg m16-osokra, hanem a különböző rugós fegyverekre, amiket megkapsz Tokio Maruiban is és kínai játékban is...azt is veszik a (hülyébb) szülők, jó lesz a kölyöknek...
mondjuk ha valaki betű szerint ismeri a törvényt az meg tudná mondani, hogy tulajdonképpen hogyan választja el a "játékot" a "rendes" airsofttól.

azokon a kinai sz@rokon is fel van tüntetve h nem szabad 12 éven aluliaknak hasznalni, de a kutya se nézi hogy kinek a kezében van olyan, falusi unnepekkor a 3-15 éves korosztályok minden 3-dik tagja egy kinai példánnyal rohangál a városban s már senki meg nem nézi őket, az sem tünne fel ha mondjuk én egy igazival sétálnék a vállamon.

hat tenyleg sokan maszkaltak vele, emlexem amikor meg kinaira kimentunk neha vmi olyan rucit venni ami egyebkent otszamjegyu a rendesboltba akor latni lehetett jonehany 5-6!!!!! eves gyereket szoke anyucikaval meg 13-14 eves kolkoket akik akkora !!!gepagyukkal! rohangaltak a piacrol kifele h azt hittem tamadnak a kinaiak(mert h azok is picik :D ). egyebkent az elso BB-s fegyom nekem is a kinairol valo de az vmiert jobban birta a tobbinel, egy beretta volt kemeny 4 evig tudtam vele lovoldozni pedig muanyag volt :D :D

az a baj hogy ahogy banderas is mondta tökéletessen alkalmas a szemek kilövésére, de a kinaiban is alehet talalni jobb/minőségibb árút. csak az amit párszaz pénzért árulnak csak szemét azaz szemétre való.

Vissza
Top Alul