Airsoft

Y3ti":1x17tvkz mondta:
100_0062_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

még 1 kép....JLS SCAR

én nem értek annyira az airsoft hoz de az biztos hogy ez a "csúzli" biztos jó szolgálatot tezs

Jim : Noh igen...a gyári aksi kicsrélve egy nagyobb aksira s belsõ 120-as rugó+ acél fogaskerekek + másik rugó vezetõ sokat dob alatba. Másik a szín ami igaz optikai de sokat segít a fegyverelõzõ szinéhez képest. Ekõzõ szín:
100_9920_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Több Stalker játék ötlettel találkoztam. Volt külföldi és belföldi játék terv. S ezekbõl javát levonva elkezdtem egy saját játéktervet összehozni. A teljes játék ki írás majd a késõbbiek folyamán lesz elérhetõ. De egyenlõre felteszem azt a lehetõséget hogy lehet úgy is játékosnak jelentkezni hogy fegyver nélkül. A következõ helyekre, "rakciókba " lehet jelentkezni fegyver nélkül snork, zombi. A tövábbi frakciók kidolgozás alatt. Nos egyenlõre ennyi. Kérdéseket lehet feltenni.

121876527570dsad_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:lol:

Nos : Most vasárnap játszottunk egy kis stalekeres (Banditák <-vs-> katonák) játékot. Sorsolásos alapon Bandita lettem. Nem gáz. Több feladatot eszeltünk ki mint pl.. egy bandita vezér kiszabadítása, vagy épület megtakarítása s megtartása. Találtunk egy ideális tanya épület csoportot. ( http://www.youtube.com/watch?v=_O5QPXNw6ek <- itt és itt-> http://www.youtube.com/watch?v=NGezy_WM ... re=related :P )
Nah de több pörgõs kört siekrült lezavarni. Folytatás várható. Egyenlõre pár kép:
DSC01017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CQB M4-es

DSC01022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

csájníz gázos sósgun.
Nah röviden ennyi. :D

Napot!
Rég raktam be képet már atopicba ezért most itt egy pár kis csipegetni való.
el_lh_t_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ukrán bevetési. Még van mit csiszolni az öltözéken de nem sokára teljes lesz a felszerelés.És még valami:
kicsispenazyeti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Specnaz rulz! 8)

Eladó!

CA SR16
sr16ks5.jpg

Autentikus kopásokkal ellátva.

Belsõ: (Majdnem full Guarder tunning)
- acél hengerfej
- króm teli henger
- alu csapágyazott dugattyúfej
- acél csapágyazott rugóvezetõ
- SP 120 rugó
- TM EG-1000 motor
- 6.05-ös belsõ csõ
- Guarder hop up gumi

Külsõ:
- 2db handguard grip
- vertikális markolat
- szereléksín (M szériás hordfogantyúhoz)
- tár clips
- 2db Mid cap tár

Irányár: 50 000 Ft (alkuképes, csere nem érdekel)
Posta lehetséges.

Érd: e-mail : yetiwebster@freemail.hu vagy tel.: 06-30-481-7242

Kemény ahhoz képest nem is olyan drága persze ha műkidik is. :D

Nem nem érdekel csak hüjültem meg amit pm-be irtam az is hüleség

rascal : Most látoma PM-et. Hát és komoyl a hirdetés. Én komoylan csinálom azt amit csinálok. Akár 45-ért is elviheted. Amúgy. De tudok egy listát belinkelni amit tudok vagy olyat aki tud szerezni cuccost. Érdekel?

megjött! hosszú volt az út, de már csak a sytema gumi aplikálására vár :) még távolsági a kapcsolat (70km). de 2 hét és az enyém :)
kettoac3.jpg

egyiu0.jpg

Nah.. Engem is látni..

Teccik-teccik az a g36c.. vót' nekem is.. esetleg nem vennél nekem is egy systema hopgumit? :D
Most nem tellik rája :D

Ja igen.. tegnapi nap volt Stalkeres játék Hatvan-Nagygombos -nál.. és én nem voltam ott :( .. Nembaj lessz még éjszakai Stalkeres játék is, majd arra megyek, szép kis bloodsucker stílusú maszkba :D

Napot!

the_bunfi : Használd egészséggel.

tommyking9228 : Én nme tudtam elmenni. De tudtam róla. Szombaton Nagykállóban voltam játékon.Itt is van egy kép ami ott készült. Fenyves erdõ ,nagyon jó volt.
2009.01.17.__5__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:lol:

De hogy Stalekros vonatkoztatásban maradjunk. Íme pár kép:
dast32tas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

JTG Vintorez

Egy kedves barátom ruházott be 2 finomságra:
DSC00012_wwsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Custom RPK és D-Boys Kalash AK74SU

És legutóbbi keleti blokkos játékon.
az_osztag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez mind én vagyok...XD

the_bunfi":2osy9lwb mondta:
megjött! hosszú volt az út, de már csak a sytema gumi aplikálására vár :) még távolsági a kapcsolat (70km). de 2 hét és az enyém :)
kettoac3.jpg

egyiu0.jpg

és mennyi volt az ára ?

Jim67: A képet légyszi ne idézd, mert lehúzza a gépemet, meg lehet másét is :D Nem bántásnak szánom, csak 1 tipp
Yeti: gyönyörűséges :D jöttök 14-én a Gabesz féle tázlári tingli-tanglira.. még Lelkiismeretes is ottlesz lehet :twisted: És igen, 14-én szombaton lesz, nem vasárnap, változott az időpont.

Üdvözletem :wink:

jim67":3csfg17v mondta:
the_bunfi":3csfg17v mondta:
http://img502.imageshack.us/img502/3492/kettoob4.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/4924/egyjk7.jpg

és mennyi volt az ára ?

gunerről lett hozatva, és hála a forint gyengülésének 27,5K lett a vége, de már van benne egy új rugóvezető és majd megjön a systema gumi akkor az és máris 30K felett járunk :) sőt már 37K, mert a csapat kisérleti LiPo projektjébe is beszáltam és rendeltem egy 7,4V 1800mAh 25C aksit. most olyan 355-365 között lő a mérések szerint, de sajnos nem konzekvensen valahol még ereszt, mert a ennyi volt eddig is, és azóta kapott rugóvezetőt, aminek kéne valamennyi emelkedést hoznia, de majd kialakul :)

Yeti: sokat köszönhetem a fotóshopnak :):):):) szép képek. de nézem a Vintorezt és eléggé és nem túl bizalomgerjesztően néz ki a tus... meg mekkora aksi fér bele, nem túl nagy az biztos. de alapvetően nem lenne rossz :) elfogadnám, mert nagy kedven eme orosz gyöngyszem nálam :)

Vissza
Top Alul