Airsoft

tommyking : legalább téged vettelek fel legutóbb myvipen?

the_bunfi : Nem sûrûn váltogatom õket. Pl a JG ß-ámat 1 éve használom. Az M16os sok nyûgje felidegelt azért váltam meg tõle.

y3ti sok ilyen cuccod van? látom hogy pisztolytáskák jönnek mennek és én is fogok egyet venni akkor már inkább fórumismerőstől mint boltban, csak egy rohadt pisztoly kéne már :)

tommy: megnéztem már többször is, ha g17 lenne már meg is vettem volna.

y3ti: mivel én nem játszom csak szeretek kertben flakont írtani ezért én de m81 vagy cyma 0.30-ban gondolkodok, de egyelőre sajnos még a vga-m sincs meg, a pisztoly egy azutáni projekt lesz (meg közbeszól az új metallica lemez, az is 4,5 pénz +3 pénz a poló hozzá, de ilyen alkalom miatt bármikor elhalasztom a pisztolyomat :) )

amúgy köszönöm a segítséget, ha bármi kell majd hozzátok jövök először ígérem :)

MM : Igaz a pénz nagyúr. De egy gázos pisztolyal már tudsz is kezdeni valamit. :wink:

the_bunfi : Ami engem elválaszt attól amit most akrok venni az 4000ft. De sebaj. Nem sokhíja van még.

Újjítások:
Nah szal úgy öntöttem leírom mit is újjítottam be mivel elég sok pénzt és idõt öltem bele a "fejleszgetésekbe".
Ez az elsõ része. Elsõnek a legfontosabb a fegyverem.
Sokat agyaltam azon hogy átfújom. Sokan mondták hogy tegyem meg nyugodt szívvel valaki le akart róla beszélni. De aztán bekattantam és átfujattam. Eredmény:
100_0062_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2000ft-émbe került de ezz csask a festék kikeverési díja volt. A festést Soma csinálta. Gyengébbek kedvéért õ is csapattag. De elmondta hogy a festést csapattagoknak elválalja csak a festéket kell kifizetni.
Tényleg nagyon szép munka. Nincs sehol semmi karc vagy festés hiba. Egyedül csak annyi mikor összeszereltem és egy tiftet rögzítettem akkor az "erõszakos cselekménynél" (magyarul: kalapálás) pattant meg nagyon de nagyon minimálisan a festék. De szinte észrevehetetlen. A fekete alkatrészeket direkt hagytam úgy. A koptatás sokat dob rajta.

+ fegyver szépség verseny szabadon:
100_0068_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

+ Pózerkedés US Army special force:
100_0061_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Király lett nagyon! Már csak úgy 10-15 kg izmot kéne felkapni és tényleg úgy néznél ki mint egy tengerész gyalogos! :wink:

Airsoftban a CM 019 UZI az hol áll? mert elég olcsón tudok 1et... meg van még egy well d-94s is.... jók e, kb milyen messzire visznek? Ha valaki ismeri őket írjon!

Hát arra jók hogy ha fél méterről lövöd a kezed nem történik semmi :D
Akkor inkább egy Cyma Cm.030 Glock, annak a lőtávja is több, és erőssége is... :)

Vissza
Top Alul