Airsoft

alap. már szétrágram az összes tesztet + kerestem hozzá külföldieket, meg olyanokat aki live használják + kerestem high-res képeket. de azért THX! meg-hajol meg-hajol

és milsim.hu-n is elég jó tesztek vannak.

Nah bocs hogy késõn szólok de kabai különítmény megint csinált kis stalker gémet szombatra..igaz mi szemptemberre tervezünk 1 nagyobbat. Majd képeket nyomok fel.

Na a végleges felszerelésem + még majd jön hozzá taktikai mellény és egyéb nyalánkság:

Fegyverek_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A kabai játékról jut eszembe van egy jó kis csaló kabán...

Szval:

Létezik egy Szalkai Tamás nevű 15-17 éves (ki tudja? :) ) állat lényecske Magyarországon, aki csalással, lopással szerzi meg az éppen neki tetsző fegyvereket. Több airsoft oldalon közzé tették ezeket az információkat, sőt már nálunk is előfordult a kis piszok próbálkozása.
Minden airsoftos figyelmét fel szeretném hívni rá, hogy SEMMILYEN körülmények között se alkudozzon, "cseréljen" vele, mert mindenkit ÁTVER!

Ezen adatok egyezésekor delete:

Név: Szalkai Tamás (nekem valamilyen Miklósnak adta ki magát)
Lakhely: Kaba/Debrecen mellett

Msn: Airsoftgun91@...

tommyking: Igen "mi" is tudunk róla. Sõt! De Engem is átvert sõt több ismerõsöm. Legutóbb kicsit ledúrvultam is nem hazudok de szinte le kellett fogniuk csapattársaimnak hogy neki ne menjek. Ma hogy volt game Kabán ugye miért ne õ is kijött. De tartotta a lépéstávolságot.

Amúgy te hova valósi vagy?

Esztergom mellett (Tát)
És majdnem és is "üzleteltem" vele. De ha engem baszott volna át, garantáltan nem lett volna aki lefog. elmentem volna érte.

tommyking neked ugye volt G36C-d (JG) mennyire volt masszív konstrukció? nyeklés-nyaklás? műanyag minőség vagy kibírna-e dinamikusabb igénybevételt, mert a JG G36K fegyóval szemezgetek, mert sajnos a SIG hez elég nehéz kiegészítőket szerezni és normális railje sincsen. kép:
AE-G608-2-JG.JPG

Strapabíró, a müanyag vastag, erős, nem fog eltörni. Nem nyiklik-nyaklik, Tekintélyes súlya is van. Bátran ajánlom.

Jéé elment a warnom :D :D :D :D

Napot!
Megvan az új fegyverem. JG SG1 projekt jegelve lett. Helyette kaptam egy másik ajánlatot nagyon olcsón. Egy barátomtól vettem ezt:
100_9920_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

JLS Scar
Amit érdemes tudni róla:
-120-as rugó
- 1500mAh 9,6v-os aksi
- belsõ alkatrészek is lettek cserélve
-kaptam hozzá még egy fantom lángrejtõt az eredeti mellé + elõmarkolatot
-az aksi elég nagy helyet foglal. Hogy hoygan lett beépítve azt nem tudom. De nem lehet kivenni. :lol:
Még egy red dotot vagy nyílt irányzékot veszek rá valamint egy hordszíjat.
Az átfújáson is gondolkodtam. De egyelõre jó ez így. Egy pózeres kép azért a reklám kedvéért:
100_9911_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:P

Vissza
Top Alul