Airsoft

Y3ti: jah ez a commando verzió, de nekem ez túl "rövid"... ezért válaszottam az 550-et mert behajott tussal is 75 centi, kihajtottal meg 1m! és nem mellékesen 30k postával együtt és ami a "legfontosabb" teccik. valami olyasmit kerestem ami teljesítményre és kidolgozottságra jó és nem m4/ak/mp5 bermuda háromszögbe esik...

matrix01: linket tudsz róla adni, mert nem találom nowaron, mert ha ennyi akkor meggondolandó... főleg 410fps-el...

the_bunfi: Sajnos nem tudok linket adni, mert nincs fent még a Nowar oldalon, elég új típusról van szó! De annyit mondhatok, hogy én vettem meg múlt héten az utsó 2 darabot! :D De menj el a boltba és kérdezz rá mikor lesz legközelebb, vagy válassz a kinálatból! Nagyon sok olyan fegyverük van, ami nincs is fent az oldalon!

Üdv: Matrix

ja kéne. de sajnos nem vagyok pesti. kőszeg meg elég messze van. de majd sort kerítek rá lehet. pl. olyan sig amit én keresek nincs? vagy rendelnek JG-t, hogyha kérem?

Elég segítőkészek, úgyhogy sztem minden megoldható!

valaki nem tudja honnan lehetne magyar honban szerezni nem marui rugós pisztolyt? hfc uhc ilyesmit.

szánakasztós usp meg glock a mániám (szereléksínes glock, a tm-en nincs...)

Nowar, 44 bazis vagy airsoftgun oldalain nézz körül!

hát remélem. mert a mostani fegyóval sincs semmi bajom, de hogy 2mről nem mindegyik lövés viszi át a kifüggesztett A4-es lapot 0,16os BBvel, az már idegesít. közelharcra esetleg jó, mert nem "üt" akkorát, de a mostani fegyóval nem akarok úgy járni (SIG). meg szerintem rendelés előtt még beszélünk, ahogy megbeszéltük. amúgy a rövidcsövű SIG milyen volt? fps, minőség, ár?

No sikerült lebonyolítani MetalMilitia-val a bizniszt, szóval a mai nap azzal ment el, hogy tanultam ZH-ra és teleszórtam a kertet műanyag golyókkal (p90) :) Jah és szétszedtem a nem működő MP5-öst és valóban be volt akadva az elsütő és sajnos az akksi is tropa... De most legalább a fegyver jó :)

Megcsináltam az MP5-öst (nem az akku rossz, csak néha úgy áll le a motor, hogy zárlatos, ilyenkor szétszedem és lendítek egyet rajta és jó. hosszútávon majd motort cserélek benne).

Ellenben a P90-esem belülről nem így néz ki:
http://veszprem.softair.hu/welld90f.html

Volt benne egy 10 cm-es fém cső, aztán műanyag, ráadásul az elsütőszerkezet sem egyezik meg a képen látottal (ami egyébként az MP5-ösben is van). Kicseréltem a csövet (végig réz lett), ennek ellenére sokkal gyengébb, mint az MP5-ös :( Tömítések rendben, adagolás is jó, de még 1 A4-es lapot sem ütnek át a töltények... Nem értem, miért (MP5-ös kartondobozokat is átlő).

Hmm ez érdekes. Azt hittem csak egyfélét gyártanak ebből az olcsó mp5-ből.
Lefotóztad a belsejét?

Szerk.: grat az mp5-höz. Tudtam hogy jó lesz még az valamire :)

Nem fotóztam még le, de majd megteszem. Egyébként ez pont az a verzió, amiről a moddolós cikk írja, hogy máshol ezt elemezték. Ami abban a cikkben van, az tulajdonképpen egy MP5-ös P90-es külsőbe építve...

Próbálkoztam az MP5-ösön csűduplázással is, de valamiért a hoszabb csőből csak kipotyognak a golyók, a rövidebből meg száguldanak... Még erre sem jöttem rá, de majd megoldom :)

the_bunfi: ezt nem értem.

Lefotóztam a P90-est:
well_p90_20080609.jpg

Alatta a réz cső, ami az eredeti "rendszer" helyére került, de nem segített.

the_bunfi: a kérdést én sem értem..de 30golyót lõtt ki a gránát. :roll:

hispan: hááát...hááát... :?

Eladó : Van pár cyma ak74es külsõ alkatrészem (lásd.: tus pisztolymarkolat, tokfedél.stb) ha érdekel valakit szóljon. :lol:

a videó címe volt hogy Yeti with m203 grenade launcher. és simán kinéztem belőled, hogy a "valódi" 40mm-es gránátot kilövő változat volt a kezedben. az esernyős poénnal meg egy képre gondoltam, ahol valami törmelékdombon keresztülhatolás közben fedezéknek egy ernyőt használsz... de vhogy most sehogysem találom azt a képet.

más: egy jobbkezes fegyveren (pl. JG m16a4) át lehet helyezni a tűzváltókart a másik oldalra, hogy legalább részben balkezes legyen?

hispan1":2rq4rbqy mondta:
the_bunfi: ezt nem értem.

Lefotóztam a P90-est:
well_p90_20080609.jpg

Alatta a réz cső, ami az eredeti "rendszer" helyére került, de nem segített.

Hispan 1 szerintem fogd meg azt a fegyvert aztán vidd be valami szaküzletbe..aztán ott majd megmondják hogy mi a baj :wink:

the_bunfi:

http://www.youtube.com/watch?v=EScEN-RrhAY <- ebben a vidben benne van ha meglesz ezen a gépen is majd beteszem...am meg csak újrahasznosítottam...BIo...XD

am kösz hoyg ien "állatnak" nézel...XD...jó igaz néha tényleg kivinnék egy 9mm-est a sok "hegylakó" miatt...XD

Hispan:
úgy az egész bajod miatt..mert nem tok így hirtelenjébe választ adni..inkább meg kéne néznem utánna tudnáék valamit mondani... :roll: ..de igen jobb ha elviszed valakihez.

Vissza
Top Alul