Airsoft

Skacok! Jár itt valaki airsoftozni, vagy csak beszéltek róla?
Mert szívesen csatlakoznék Budapest környékén egy jó csapathoz!
Jelenleg egy KLS RK-02 (AK 74) full metal fegyóm van, és nem vagyok kezdő!

Remélem legalább egy jó kis game-et összehozunk. Jó lenne Stalker társaimmal együtt küzdeni.

Ma szerencsém volt a Nowar-ban kezembe fogni a Minigun-t, hát valóban nem piskóta fegyó. Biztos nagy feeling lenne előugrani vele egy bokorból a közeledő csapatok elé! Lenne rémület rendesen :D

Y3ti.. jáccik aktívan többiek szerintem nem :)

Az nagyon jó lenne. Bár van katonai múltam, de a játéban nem számítok vén rókának! Viszont ezért szereztem be egy AK 74-es full metal fegyót, hogy legalább az ne legyen ismeretlen :) Amúgy olvastam a hivatalos MASZ szabályzatot, és érdekelne, hogy ugyan az unokaöcsém még pár hónap híján nem töltötte be a 16-ot, de szülői engedélyel és a szigorú felügyeletem alatt játszhatna-e?

Nézd elvileg szülõi engeydély se nagyon kötelezõ..igaz jó ha van az emebernél. De láttam már 12-13 évseket is játszani. Mind addig nincs balhé míg nem csinál valaki "hüjeséget" :roll:

Nyílt egy új bolt a Maros utcában, egészen friss, bemenni még nem lehetett de adtak papirost. Akit esetleg érdekel...

airsoft_maros.jpg

(Kártya túloldalán: Maros utca 8.)

Ha vettél ott, feltételezem rendes társaság :)

Részemről még várok a MetalMilitia féle P90-esre, de ha tetszik a dolog, később egy G36C-be mindenképp beruházok majd.

kösz az infót hispan1 jól néz ki a bolt. bár ezek sem nyugati (távolkeleti?) árak, de legalább ez az árkategótia is beszerezhető itthon biztos helyről.

nyugati árakról lévén szó! találtam egy elég jó kínai airsoft honlapot és elég érdekes árakkal dolgoznak. a honlap önjellemzése alapján jó minőségű kínai (már ha lehet ilyet mondani) fegyvereket árulnak. TM kompatiblis, "fémvázu", általában 300-350 fps (0,2BBvel) fegyók. elég kultúrált hangvélű a honlap. rengetegféle fegyver van, de főleg M4-AK-MP5, de találni azért szép számmal érdekes darabokat. garancia sajnos nincs, szal elég zsákbamacska jellegű a dolog, de vhogy úgy vagyok vele, hogy itthon megveszem a cyma 0.28-at ugyanúgy nogarral vagy behozatom UKből, ami sajnos megduplázza az árat. DE! a poén az hogy még így is a fennt említett fegyver ára alatt/körül vagyunk. szal :) a problémám a következő: megkérdezném az airsoftban járatosabb kollegákat (pl. Yeti :P) és az ő esetleg még járatosabb ismerőseit, hogy mi a véleményük a honlapról, a fegyverekről és a postázásról. pl. hogy rendelnének-e ők így fegyvert ha mondjuk olyan 30ezer forintjuk lenne a "bulira"? mert sajnos rá kellett jönnöm, hogy a cyma cm.023-mal nem fogom a világot megváltani, mikor egy teljes low-cap tárat mosolyogva túl lehet élni egy szál póló nélkül 2mről...
és végül íme a honlap:
http://www.crw-airsoft.com

Nah szal:

Keletifront: Nagyon korrekt egy bolt...lõszert, szemüveget s egyéb kiegészítõket többször vettünk már onnét. 8)

the_bunfi: Ismerõs a honlap de inkább ezt ajánlanám:

http://www.gunnerairsoft.com/catalog/in ... anguage=en

innét már sokan rendeltünk...aránylag sok dolog van raktáron náluk.

vagy egy másik:
www.rsov.com <- ez kicsit drágább :lol:

Y3ti utólagos engedelmeddel felvettelek msn-en, valamikor a héten vagy a jövő héten lesz végre aktíválva a netem. akkor majd ha rám tudsz szánni egy kis időt akkor lenne egy pár (ezer) kérdésem a témával kapcsolatban (főleg fegyver, felszerelés témakörben). megoldható?

nagyon köszönöm. egyébként egy Ding-dong (Jing Gong) S-550-et néztem ki. ((RSOV-PICS)) Gunner Airsofton csak ezt írták róla:
This is a complete 100% copy of TM SG550, Everything should be metal are metal, hi quality plastic body just like TM!!, smooth gearbox and good power!

Sztem elég kevés a 90mps / 295 fps érték! A gunner-en pedig 350 fps-t írnak, hát nem tudom melyik az igaz! Ha 350 fps a helyes érték, akkor ennyi pénzért elég jó vétel! A képek alapján a kidolgozás is elég jónak tűnik.

Bár ha ajánlanom kéne, egy fegyót, akkor a KLS AK74-est ajánlanám! Az egész fegyver fémből van, kivéve a markolatokat, aminél csak a takarás van ABS-ből, belül szintén fém. Akárcsak az SG550-nek behajtható kartámasza van, ami szintén fém. Pontossága kiváló! Méréseim alapján 410 fps. ára: 29.050,- a Nowar-ban

Vissza
Top Alul