Airsoft

Y3ti

New Member
Csatlakozás
2008.03.20.
Üzenetek
864
Reakció pontszám
0
Hely
Zone
Webhely
www.banditsairsoft.extra.hu
Napot!
Nos azért is nyitottam egy topicot enneka témának mert van egy másik topic is ami a fegyverek címet viseli. S hát igen kicsit OFF szagú. :lol:
S hát sokan javasolták EZT a megoldást. Én meg ezzel a lehetõséggel most éltem. Nuygodtan lehet jönni krédéssel, eladással vagy játék kiírási szándékkal/szándékokkal. :wink:

igen akkor 1 kérdés mennyibe került 1 komplett felszerelés..... mindennel együtt :?:

mondjuk az mintha nem is lenne olyan drága.... de azért 1 fegyverért kiadni.... 1.200000 ropit... az kicst dúrva

link

ebay... tokio marui meg american akármi, mind fém és rendes cucc, itthon 100 fölött van mindnek az ára, ott meg féláron megvan postaköltséggel.

itthon csak az vesz ilyeneket, aki nem sajnálja a pénzt, és lusta külföldről hozatni :)

Jim: Ami nekem van viszonylag olcsón kijöttem.
Nos: (lentrõl felfele)
-osztrak bevetési bakkancs:4500ft
-Brit Natos nadrág: 500ft
- Umarex combtok: 4000ft
-Natos kulacs: 1500ft
-Brit Natos zubbony: 500ft
-Brit Natos kevlár mellény: 1000ft
-protektoros bevetési kesztyû:3500ft
- semag : 2000ft
-PASGT sisak (replika) :3800ft
-OPTIMA lövész szemüveg: 2500ft
- UVEX pórvédõszemüveg :1500ft
kép: http://www.kepfeltoltes.hu/080223/100_7 ... es.hu_.jpg

8) De ez csak az egyik ruházatom. E melett van méh Magyar Honcédséges. Orosz bevetési. És folyamatban van egy desert USA ruházat is. :wink:

Hali!

ELADÓ CUCCOM VAN! :) (ELKELT)

Akit érdekel: cyma mp5-j és egy well d90k, meg egy noname kínai mp5pdw falidísznek vagy alkatrésznek, mp5 és p90 minden tartozékával, mp5 kipróbálva, p90 nem bántva de dobozból mind kivéve, doboz kidobva, igény esetén egy rakás gagyi golyó (nem sorjás), mind-mind együtt 10000 azaz 10e huf. (az mp5 kb 7000 piacon).
Nem komoly játékra valók, de az mp5 kis-, a p90 nagy házituninggal örök életű és közelre erős, pontos.
Oka: azt hittem lesz rá időm de nincs :(
Csere is érdekel ugyanilyen állapotú cyma .30 glock vagy de m81 usp fegyókra (usp előnyben), azokkal ellennék a kertben... :) Ezek kb 10e huf ugyanúgy, de megbeszéljük ha máshogy látod a dolgot.
Érdeklődni légyszíves priviben (mert akkor e-mailt kapok róla, egyébként nem biztos hogy egy ideig benézek ebbe a topikba). Köszi!

Szerk.: ha nem tudod melyik fegyókról van szó de érdekel a vétel/csere akkor adok linket és fotót is.

2. Szerk.: a p90 ELKELT! Az mp5 továbbra is eladó, így külön sajnos 6000 huf, vele együtt a pdw-nek csúfolt valami igény szerint ingyen elvihető.

3. Szerk.: az mp5 is elkelt, bolt bezár sorry.

Hááát...nem is sok volt..szerencse hogy nem volt benne lõszer..XD..am meg egyik kedvenc jószágaim. :roll:

közvetlen megelõzõ hsz-t nem idézünk (M.3.) - hispan1

Tényleg az. PS-el kicsit még meg kéne dolgozni és egész hangulatos képet lehetne kihozni belőle :)

Vissza
Top Alul