[mod]A szabályzatot el kéne olvasni! Utolsó figyelmeztetés, NINCS DUPLA HSZ! - hispan[/mod]
Magával a játék nehézségi fokának állításával is mutálod a szörnyeket..

Kifejlődik bennük a "sokkal nagyobbat sebző" gén
Ma olyat láttam, amilyet eddig még sosem, mutáns ügyileg. Agropromot foglaltam el a szabadságiaknak, és annak van az a fázisa, amikor agr.-ban mérgezett egér módjára kell rohangálni és mindenhol segíteni a fickóknak visszaverni a támadást. Az egyik ilyen "odarohanok és segítek" akcióban sikerült a szolgálatos katonák hátába kerülnöm, jó kis géppityuval kezdtem írtani őket, és akkor valami fura hörgés-lihegés-szerű hangra lettem figyelmes, ami mintha a mellettem szólt volna.
Körbenéztem gyorsan a fedezékemből, hogy mi lehet az, de nem láttam semmit. A szolgálatosok közben egész közel értek hozzám (néhány méter), tüzet nyitottak, és akkor az egyik fószer elrepült úgy, mintha gránát robbant volna, szép ívesen és vagy 20 métert - ezt pedig olyan kaparós-tocsogós hang kísérte, meg a fickó sikolya... (igen, rendes halálsikolya volt a fószernek).
A harc végével nem találtam ott semmi mutánst, a térkép sem jelezte, és a holttestére sem bukkantam ilyesmi fertelemnek. Arra gondoltam, hogy vérszívó lehetett, csak lelépett vagy messzebb halt meg, de annak másfajta hangja szokott lenni. Gránát nem robbant, meg a gránátos gyiloknál nem sikoltoznak az áldozatok, csak röpködnek (kipróbáltam jópárszor

)
Találkozott már valaki ilyesmivel?
(Sztorizgatnak az NPC-k sokszor arról, hogy mész az erdőben és huss, elragad valami, na ilyesmi feelingje volt a dolognak).
Márpedig vérszívő lesz az a mocsok, ehun ni (figyelem, spoiler!), de nem találtam őt meg sem előtte, sem utánna, szóval még mindig kóborolhat angropromban:
http://www.youtube.com/watch?v=dKl1J7UR ... re=related