A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
ha jol emlexem a sztorira amit vhol olvastam a snorkokrol akkor:
a snorkok igazabol kiserleti emberek voltak akiken a gazalarc raegett a sugarzastol aztan vhogy eletben maradtak es a ennyi. a hatukon levo veres resz pedig az volt ahol rakapcsoltak a oket a gepre mint a matrixba kb. de sztem ennek a fele nem igaz de azert gondoltam leirom

Ez kb így van... Nem organikus alkatrész, de anélkül nem élhetnek, mert azon a csövön keresztül táplálkoznak... Amúgy meg hogy az az álarc hogy kerül oda... hát ez egy olyan kérdés, amire az se tudja a választ, aki kitalálta... mármint persze van egy mese hogy odaégett, de hogy MINDEGYIKNEK ugyanolyan... na mindegy... biztos érted, mire gondolok :)

Szerintem a snork-okat a C-Öntudat projekt kreálja, bizonyos stalkerekből akik nem elég erősek egy olyan visszaküldéshez mint ami Strelokkal is történt és az álarcba van beépítve egy jelfogó-feldolgozó amin keresztül irányítják őket.

ez egy nagyon erdekes gondolat es nagyon sok lehetoseg van benne de az enyem sztem jobb :D :D :D kulonben tenylleg megkene kerdezni attol aki kitalalta

Mondom: annak sem lenne reális koncepciója, vagy ha van is, akkor az csak az egyes egyedekre áll ("készítették" őket), nem pedig egy fenntartható populációra (mert a legtöbb mutáns képes lehet szaporodni "természetes" körülmények között is, a snorkok között viszont egyrészt csak hímnemű egyedek vannak, másrészt elég nehéz organikus úton gázálarcot előállítani). De szerintem erre a problémára feleslegesen fecséreljük az időt :D

nem azert volt a forum mar a romaiaiak idejeben is h megvitassak a gondolataiaikat?
miert ne lehetne eloallitani gazalarcot?
gumi talalhato vmien szinten a szervezetbe(nem a ragogumira gondoltam)igy mar meglehet formalni
szenszuro viszont mar megint csak megoldhato lehet ugy mint a kopoltyuk lol2
nade ez mar kicsit sok szerintem is :D :D

Igy van,(ugráló majmok) de azért kivácsi lennék hogy oldották meg az álarc reinkarnációt. Szerintem ha jobban belenyúlunk a dologba akkor egy kicsit hűjén jön ki mert két ember (mutáns) nem jön napvilágra ugyan azzal a kinézettel. lol2

Akkor nagyon jó a sorozat gyártás :D fogatlan eljen

rascal":1qrhalwp mondta:
Igy van,(ugráló majmok) de azért kivácsi lennék hogy oldották meg az álarc reinkarnációt. Szerintem ha jobban belenyúlunk a dologba akkor egy kicsit hűjén jön ki mert két ember (mutáns) nem jön napvilágra ugyan azzal a kinézettel. lol2

De ha uygan azok a feltételek mellett mutálódnak akkor igen.

Figyelj a gének mindig mutálodnak ha pl van egy petélyű ikerpár az is úgy néz ki mintha tényleg 2-tojás de másképp gondolkoznak,van közös tul. de nem 1-formák agyilag a majmok meg egymást támogatják de mindik van aki kilóg a sorból ez olyan mint egy társaság ha valaki kilóg vagy szétütik vagy kinyirják a snorkoknál bocs(ugráló majmoknál nem tudom hogy megy) rájöttem csinálnak egy jó koktélt a vérükböl és együtt szippantják be. :D :D :D

Most 1 játékról van szó amiben a sugárzás okozta mtuánsokról beszélünk miért kellene törvényességbe ütköznie mert ennyi erővel azt is lehetne mondani hogy a zóna légköre miatt ugyan azzal a mutálódással jöttek létre.

[mod]A szabályzatot el kéne olvasni! Utolsó figyelmeztetés, NINCS DUPLA HSZ! - hispan[/mod]

Magával a játék nehézségi fokának állításával is mutálod a szörnyeket.. :) Kifejlődik bennük a "sokkal nagyobbat sebző" gén :D

Ma olyat láttam, amilyet eddig még sosem, mutáns ügyileg. Agropromot foglaltam el a szabadságiaknak, és annak van az a fázisa, amikor agr.-ban mérgezett egér módjára kell rohangálni és mindenhol segíteni a fickóknak visszaverni a támadást. Az egyik ilyen "odarohanok és segítek" akcióban sikerült a szolgálatos katonák hátába kerülnöm, jó kis géppityuval kezdtem írtani őket, és akkor valami fura hörgés-lihegés-szerű hangra lettem figyelmes, ami mintha a mellettem szólt volna.
Körbenéztem gyorsan a fedezékemből, hogy mi lehet az, de nem láttam semmit. A szolgálatosok közben egész közel értek hozzám (néhány méter), tüzet nyitottak, és akkor az egyik fószer elrepült úgy, mintha gránát robbant volna, szép ívesen és vagy 20 métert - ezt pedig olyan kaparós-tocsogós hang kísérte, meg a fickó sikolya... (igen, rendes halálsikolya volt a fószernek).
A harc végével nem találtam ott semmi mutánst, a térkép sem jelezte, és a holttestére sem bukkantam ilyesmi fertelemnek. Arra gondoltam, hogy vérszívó lehetett, csak lelépett vagy messzebb halt meg, de annak másfajta hangja szokott lenni. Gránát nem robbant, meg a gránátos gyiloknál nem sikoltoznak az áldozatok, csak röpködnek (kipróbáltam jópárszor :P)
Találkozott már valaki ilyesmivel?

(Sztorizgatnak az NPC-k sokszor arról, hogy mész az erdőben és huss, elragad valami, na ilyesmi feelingje volt a dolognak).

Márpedig vérszívő lesz az a mocsok, ehun ni (figyelem, spoiler!), de nem találtam őt meg sem előtte, sem utánna, szóval még mindig kóborolhat angropromban:
http://www.youtube.com/watch?v=dKl1J7UR ... re=related

azzal enis tallkoztam amikor eloszor mentem agropomba es 1 kis csoport szolgalatos kisert egeszen a bazisukig erre feluton megall az aki legelol ment es legugolt majd mondta h vmi van itt erre annyit latni h jon 1 verszivo es elkapja azt aki legelol ment erre mindenki lovi mint az allta enis engedem a fejebe az olmot mitne mondjak ott alltam az emberunk melett szoval meg melle sem lohettem de belement kb 20 skulo es semmi hanem inkabb fogja magat es elugrik de akkorat h sztem atugorta a vasuti sinekhnel levo gyarat de feltem utana menni mert az este kozepen ertem oda es tenyleg beszelnek rola a stalkerek h van vmi dolog ottan ami csak ugy elvisz.

a mod viszont nem szereti a duplahozzaszolast

EDIT: kozben kutakodtam oldalakon es azt irjak errol a lenyrol h eza mocsari verszivo ami kepes npcket tobb meterrel arrebra repiteni es elmeletileg a mocsarba lehet megtalalni szoval sztem ott van ahol van 1 kis mocsar az agropom bal oldalan szinte a yantari atjaronal es ott van 1 haz szoval szerintem abba el mert hat vmikor ok is civilizalt lenyek voltak csak aztan verszivok lettek

Vissza
Top Alul