Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Vérszívó pajtások a legjobbak, mintha valami durva horrorból ugrottak volna elő .
Megjegyzem mikor először futottam össze egy ilyen lénnyel még az ingovány területén, pöppet megállt bennem az ütő, mivel előtte csak ilyen kis vadkan féle izéket henteltem... :wink:
Végre sikerült találkozni a mocsári rémmel! A halászfalu és a szivattyútelep közt félúton szokott gangelni egy falka kutya társaságában. Az ő "trófeája" is be van most már gyűjtve!
Egy kérdés a lápi lidércről:Amikor az agropromban mész a dutyval a bázisra és a bokorból előjön valami és eldobja az egyik embert a francba annak is zöld színe van.Nem lehet, hogy az is mocsári rém volt?
Úgy tudom az mezei vérszívó, lehet amit a mocsárban láttam is az, csak elméletileg a mocsári dzsudzsesznek is ott kéne lenni, meg a színe is olyan fakó volt, gondoltam ő az.
Van az a kis mező-féleség ahol sok CS hulla van (ilyen triggerelt mert már az elején nem találsz náluk semmit) na ott szokott flangálni, meg egy falka vérebet is tart.
Lehet tényleg nem a mocsári rém az, mert pont pofára esett mikor megmurdelt, nem tudtam jól szemügyre venni, de nem olyan barnás-vöröses a színe mint az átlag vérszopónak, hanem inkább szürkészöld.
Ja és a wikián azt írják prédát keresve járja a Mocsarat, ha annyira érdekel csapj egy nagy safarit arra!
Nem is tudtam h iylne mocsári rém is van benne . Igaz h találkoztam már ott is vérzsívóval de azt hittem h a sima az igaz furcsa szinű volt meg kicsivel több keltt bele .
Nálam azt hitte h ő a vadász csak amikor lőttem ő futott el .
Kemény volt amikor a Shocban elsőnek jöttem x16ból az alagútban. Lefűrészelt vadászsotival mentem gyöngygolyóval. Amikor megláttam a kisóriást(A távolban dobozok repkedtek mindenfelé) odalőttem egyet és kifeküdt. A poén az hogy halála utána jött a hang amiben rám ordít.
Hát ez tök jó! Nemrég direkt egy ilyen mocsári rém trófea miatt tettem fel a CS-t a gépre. Elkezdtem vele szépen játszani, közben folyamatosan kutattam a dögöt. Valahol a szivattyú telep közelében jártam, amikor találkoztam vele ismét. És pont akkor fagyott le a gépem amikor összecsaptam vele. De a legjobb utána az volt hogy már többet be se tudtam lépni a játékba.
Biztos úgy megijedt a gépem hogy lefagyott a félelemtől.
Amúgy tényleg három fajtája van. (Mezei, Rejtőzködő, Mocsári)