A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0
Én megmondom őszintén azért elég sokat gameltem a játékkal de 1-szer sem találkoztam rákokkal :D :D :D :D

én is az előttem szólókat erősítem nincs benne... de ha lessz kép akkor elhisszük :D

Egyébként szerintem vannakmég olyan rejtekhelyek, amit SENKI nemvett észre.
Főleg Csernobilban. :wink:

A vérszívóra szavaztam. Eléggé meg tudja ijeszteni az embert. A snorkokat meg egyszerűen (na jó inkább nagyon) idegesítőnek találom. Nélkülök jobban tudnám szeretni ezt a játékot...

szerintem minden mutans amelyik benne van a jatekban jo hogy benne van, nem mondom hogy nem idegesitoek, CS-ben a pseudodog a legidegesitobb szerintem, az az egyetlen mutans amelyiket nem lottem ki soha-soha egy golyobol (meg a kisorias, de azzal nem talakozni minden sarkon 2X) az osszes tobbit mar sikerult, de az en favoritom is a verszivo8)

Márrégóta foglakoztat ez a kérdés de valamirt nemtettem föl: mi az a Snork?

Valaki mar irta hogy a snork rajondok altal kitalat szorny, (sajnos nem emlexem ki volt), a snorking szo jelentese meg valami olyasmi lehet, kohoges kozben fuláklás, de nem vagyok benne biztos, a snorkel szo pedig legcsot jelent, amugy meg fogalmam sincs.

Az a bizonyos "kisóriás" az az amelyik a Vöröserdőben van a Ördögi kör (valami ilyesmi a neve)
nevű helyen tanyázik? És az a fegyvere hogy karmol, és az hogy dobbant a lábával és akkor megsérülünk. Ezaz :?:

Na és kinek mi a legkedveltebb mutánsa?

Nekem a flesh azok annyira békések pl a socba mindig féltek tőlem és csak csapatosan támadtak rám, a cs-be már rám támadnak mert itt eleve csapatba vannak de még így is a legkönnyeb mutáns sztem.

Vissza
Top Alul