rayder
New Member
na nem olvastam el midnent mert ezt vártam.. nem nem veszem se komoylan se viccesen.. írt olyanrol ami igaz enniy elég.. te zombilátszik hogy idős vagy már mert csak állítod a tényket arra amit az iskolákban tanítottak.. Sok elméletet kapok oylan emberekbtöl akik valamik.. A hold másik oldalán laknak... monomd ok... de mivel nem voltam ott nem hiszem el de nem is monodm hogy nem hiszem... utána kell nézni... einsteinek a most hasznalt képletei is hibásak egy pár... még ő is tudta halála napján viszsamondott 1-2t aztán azt mondták a tudosók hogy MÉGIS igaza volt-.- zombi néha gondolj bele hogy mit akarnak veled elhitetni... A nagy című AVATRARnal csak nézzd meg a koncepciós rajzokat a véglegeshez képest-úgy szinezi át a nASA is a képeit.. A lényeg amire azt mondjak a Tvben hogy jó nem biztos ohgy az... Bár vicces hogy én pofázok a pár évemme. Mégis olyan dolgoakt tudtam, s nem összesküvés elméletes honalpokrol hanem élő embertöl szemben amiket már akkor mondtam hogy ok, de mutatot egy olyan bizonyítékot ami megváltoztatott. Hidd el amint megláttma a 2db Amero érmét rögtön elhittem. Bár szerencsére eddig nem sikerült létrehozni az "ELLENSÉGNEK" az Amerikai uniót. Bár egy csőd remek lenne arra hogy kanada és mexikó a munkaerejével és a nnyersanyagjaival bekerülhessen abba a GLOBALIZÁCIÓBA amiben vagyunk. A legvicesseb hogy az embereknek egy párat mé el is mondanak a hírekben de anniyra agymosotak hogy nem veszik észre. Láásd LISZABONI SZERZŐDÉS. Ahogy ők mondták:Olvasatlanul aláírtuk PFFF. Undorító amit művelnek velünk és a legtöbb ember csak les és azt csinálnak vele amit csak akrnak. Ha polgárháború kell megoldják.(majdnem az lett 2009ben itt MO-n bár ez a hírekben cigányölésként ment.. PIntér-Draskovics páros PFF. MOst nzhetsz hülyének, csak ha egy kicsit is mgpróbálsz belátni a dolgok mögé akkor az már jó