Az elméletek változnak, nem tagadom, de mióta modern természettudományos módszerekkel dolgozik az ember (Newton óta), egyetlen alapvető fizikai térvény sem dőlt meg (pont azért, mert a megfelelő - természettudományos - módszerekkel lettek felállítva). Bizonyos radikális ötletek megdőlhetnek, de ezek meg sosem voltak alátámasztva tudományos módszerekkel.
Mondjuk pontosíthattam volna hogy mire is gondolok, nem a fizika alapvető törvényeire igazából, hanem inkább a magamfajta átlagos tudományokhoz vajmi keveset konyító emberek felfogására. A mai ember úgy tudja, hogy nem lehetséges a fénynél gyorsabb utazás, vagy egy fúziós reaktor felépítése. Sok olyan dolgot fedeznek fel, amit nekem felfogni is marha nehéz (pl. téridő húrok vagy mifenék). 50 év múlva lehet majd' mindenkinek alapvető lesz a kvantumfizika ismerete, nekem meg úgy hangzik majd mintha japánok beszélgetnének vikingül, és én leszek az őshülye, aki még azt hitte a számítógép nem értelmes "lény" hanem egy tranzisztorsűrítmény.
Amúgy a téma kérdése szerintem nem annyira tudományos, inkább amolyan romantikus ábrándozás-féle, az én válaszom az lenne amit valamelyik rövid regényben is olvastam ahol a számítógép mindig azt válaszolta egy kérdésre hogy a "megfelelő válaszhoz nem áll rendelkezésre elég információ". Ki tudja, eljutunk valaha olyan szintre, létezünk-e egyáltalán annyi ideig, és ki tudja hogy a megfejtett titkok mögött milyen újabb titkok vannak?