KönigsTiger
New Member
mar regota terveznek ieneket, sok sok prototipus van mar. izraeliek is csinaltak amcsik is csinaltak. de h ne tunjon ugy h hadsereg maganak csinalja, fejlesztettek orvosi celra is 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
zsilin":1n7km90o mondta:Most már kíváncsi lennék, mit kapnak a magyar katonák Pol-i-kumriban?
Tibi":3gtwtarb mondta:És hogy a magyar csomag se maradjon ki a listából:
http://kundk.blog.hu/2008/08/27/magyar_ ... ercsomagok
Mondjuk már van jó néhány éves a bejegyzés, azóta változhatott a dolog.
Dutch":399p90wj mondta:A Regiment decemberi számában olvastam egy kisebb cikket arról, hogy az amerikai hadseregben, most fejlesztenek "szállítóruházatot" (gyakorlatilag Exoskeletont) a gyalogság számára, amivel 150 kg-ot tud cipelni egy ember. Titánium rudak képeznék a váz alapját és olyan terepen szeretnék alkalmazni (mint például Afganisztán vagy más hegyvidéki területeken), ahol a szállítójárműveket nem tudják bevetni.
Most vagy én vagyok lemaradva, hogy ez nekem még az újdonság erejével hatott (volt már korábban ilyen jellegű fejlesztés, próbálkozás bármelyik hadseregben?) vagy a Pentagonba is játszottak a S.T.A.L.K.E.R.-rel.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.