Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
ezt a dolgot , sok játékban lehetett látni , pl flatout 2 , meg asszem valamelyik ford racing-ben is volt . ejj lenne enyém a terület 7 billió forint azért nem kis összeg , eladnám a dolgokat és megvennék MINDENT itthon
Egészen pontosan MÉH-telep. Utána is nézek,mit jelent pontosan ez a betűszó.
Utána néztem,szóval a vége tiszta,azaz "és hulladék" a "M" betűt viszont nem tudom visszafejteni.
Melléktermék és Hulladákhasznosító Vállalat (volt a neve, amíg meg nem szünt. Azért a kisdiákok évente
kétszer most is becsöngetnek újságpapirért, csak ma már nem az úttörõ táborra gyûjtenek, hanem a
nyári táborra. Vagy iskolafelújításra )
Bocsi. Természetesen hulladékhasznosító.
Scarecrow: Ha még csak 1 ember szobrát lopták volna el, de most már mindenkiét megpróbálják.
Én az ilyeneknek alapból a maximumot adnám a letöltendõbõl.
A volt iskolám mellszobrát is hasonló népség lopta el, de aztán megtalálták (feldarabolva, de beolvasztották és csináltattak belőle egy újat ugyanazzal a művésszel aki az eredetit is csinálta).
Remélem, most már az új BTK alapján teljes kártérítést szabnak ki az ilyen elvetemült gazemberekre,
majd akkor a többi meggondolja, ha az eszmei értéket is ki kell fizetnie (pl.: 14 millát), mert itt már csak
az APEH-tõl félnek.
A Regiment decemberi számában olvastam egy kisebb cikket arról, hogy az amerikai hadseregben, most fejlesztenek "szállítóruházatot" (gyakorlatilag Exoskeletont) a gyalogság számára, amivel 150 kg-ot tud cipelni egy ember. Titánium rudak képeznék a váz alapját és olyan terepen szeretnék alkalmazni (mint például Afganisztán vagy más hegyvidéki területeken), ahol a szállítójárműveket nem tudják bevetni.
Most vagy én vagyok lemaradva, hogy ez nekem még az újdonság erejével hatott (volt már korábban ilyen jellegű fejlesztés, próbálkozás bármelyik hadseregben?) vagy a Pentagonba is játszottak a S.T.A.L.K.E.R.-rel.