A skandináv kultúra háza

Nabukodonozor

New Member
Csatlakozás
2009.11.14.
Üzenetek
1,784
Reakció pontszám
0
Hely
Jantar-tó
Üdv ! Úgy gondolom,hogy egy olyan gazdag és szép kultúrájú térség mint Skandinávia megérdemel egy topikot. Itt beszélgetghettek mindenről ami ott fennt északon van.
A Balti államokat is ide értem.

(Ez a topik nem Tigris barátunk miatt készült. Olyan indíttatásból mint a "Greetings from Russia"-topik.)

scandinavia_map.jpg

Megkurtítottam a topic címét, végülis még egy skandináv sem írt a fórumba - Tibi

mer írt valaki onnan :D ? nem írt senki anó az a topiik máshol volt , egy ruszki írt , azért lett átthozva/áttnevezve , de sok sikert hozzá :)

Ferenc József föld is errefelé van nem tudja valaki, hogy miért róla nevezték el?

A Ferenc József-föld pár ezer kilóval messzebb van, kissé északkeletebre.
Az 1800-as évek vége felé fedezte fel egy osztrák-magyar expedíció, akik tiszteletből I. Ferenc Józsefről nevezték el.

Ja jólvan, sejtettem hogy valami ilyesmi, de nem tudtam semmi konktrétunmot, köszönöm.

a renszarvashusi, ozhusi, javorszarvashusi. husgolyo(bar azt lehet kapni az IKEA-ba) ceklasali ami nagoyn finom. vodkak irdatlan mennyisegbe. es meg sok-sok finomsag :D

DE egy lakberendezesi bolt de van etterme es sved kajakat arulo reszlege is. nagyanyam vett multkor husgolyot meg hasonlokat szoval biztosan vannak kajaik ott is :D

Vissza
Top Alul