Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ezt mondanád azoknak is akik éppen hogy túlélték ezt az egész borzalmat? Ha te is zsidó vagy fogyatékos lennél akkor is ez lenne a véleményed? Szerintem ezt gondold még át párszor.KönigsTiger":2yu4k2ed mondta:legyszives ne ocsarold a nacikat, egyetlen hibajuk volt: nem fejeztek be azt amit elkezdtek.
Tibi":14n5blfj mondta:Ezt mondanád azoknak is akik éppen hogy túlélték ezt az egész borzalmat? Ha te is zsidó vagy fogyatékos lennél akkor is ez lenne a véleményed? Szerintem ezt gondold még át párszor.KönigsTiger":14n5blfj mondta:legyszives ne ocsarold a nacikat, egyetlen hibajuk volt: nem fejeztek be azt amit elkezdtek.
pemi":3af5i6is mondta:OFF Königstiger, 7 millió ember lemészárlása, legyenek azok akármien nemzetiségüek, vagy etnikumok, A VILÁG LEGNAGYOBB BŰNE!
Igen az Izraeliek is követnek el borzasztó dolgokat, manapság, de nem ilyeneket!
Előre bocs, de aki olyat ír, mint amit te írtál, azt én nem tartom normálisnak.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.