A nap évfordulója

Matthew James Bellamy a brit Muse zenekar énekese, gitárosa, dalszerzője, (zsenije) ma 31 éves. Boldog Születésnapot. Happy Birthday!
Matthew_Bellamy___K_of_Cydonia_by_heartbreakdi.jpg

Csak 4 napja volt a partraszállás Normandiában,még sehol sem voltak!

Tragédia ! De egy S.A.S. egységet nem tudtak volna bejuttatni ? Azért kérdezgetem ,mert egy településre való embert kivégezni hidegvérrel,csak szörnyetegek tudnak !
Rohadt nácik !

legyszives ne ocsarold a nacikat, egyetlen hibajuk volt: nem fejeztek be azt amit elkezdtek. a varosrol meg annyit h egy hiba folyaman "irtottak" ki a varost. voltak tulelok, nem furcsa????

Hogy lehet hiba folyamán civileket írtani ? Ne haragudj KönigsTiger ,nekem is vannak német rokonaim,de ez embertelen ! Egy ideológia miatt meghalni ? 1 ember is túl sok !

1980 junius 11-én született Szuper Levenet jégkorongozó

emberek áljatok már le ezzel a nácizással , gondoljatok már bele milyen tetteket hajtottak végre azok a ************ , szóval akinek más véleménye van az gyorsan gondolkodjon el :evil: :!:

KönigsTiger":2yu4k2ed mondta:
legyszives ne ocsarold a nacikat, egyetlen hibajuk volt: nem fejeztek be azt amit elkezdtek.
Ezt mondanád azoknak is akik éppen hogy túlélték ezt az egész borzalmat? Ha te is zsidó vagy fogyatékos lennél akkor is ez lenne a véleményed? Szerintem ezt gondold még át párszor.

1842. június 11 született Carl von Linde német mérnök, feltaláló.
Nevéhez fűződik a mai modern hűtéstechnika alapjainak lefektetése.
Egyszerűen szomjas volt, és gyűlölte a meleg sört. :D

linde.jpg

Tibi":14n5blfj mondta:
KönigsTiger":14n5blfj mondta:
legyszives ne ocsarold a nacikat, egyetlen hibajuk volt: nem fejeztek be azt amit elkezdtek.
Ezt mondanád azoknak is akik éppen hogy túlélték ezt az egész borzalmat? Ha te is zsidó vagy fogyatékos lennél akkor is ez lenne a véleményed? Szerintem ezt gondold még át párszor.

parszor mar atgondoltam de nemelyik fogyatekos szivesebben meghalna mint h elne egy oan eletet, sok "szellemileg"-"testileg" fogyatekost ismerek, Edesanyam dolgozott veluk tobb mint 15 evig. senkinek nem kivanok oan eletet. viszont a zsidosag mint kiderult nem normalisak. tudjatok egyaltalan h miket csinalnak???? vallasuknak neha aldozni kell meghozza keresztenyt. hat azert nemtom h erre mit lehet mondani...

OFF Königstiger, 7 millió ember lemészárlása, legyenek azok akármien nemzetiségüek, vagy etnikumok, A VILÁG LEGNAGYOBB BŰNE!
Igen az Izraeliek is követnek el borzasztó dolgokat, manapság, de nem ilyeneket!
Előre bocs, de aki olyat ír, mint amit te írtál, azt én nem tartom normálisnak.

Uraim!Uraim!
Beszéljünk inkább Carl von Linde úrról,aki hidegen akarta inni mindennapi betevő sörét és és ezért feltalálta a hűtőgépet! taps1
A jó Isten áldja meg!
És mondja valaki,hogy az italozás nem hasznos dolog! :D

Ó a sört azt szeretem ! Paulaner ! Finom müncheni sör ! :D

Meg a Whisky-t sok jéggel és citrommal ! :D

A hűtő egy csodálatos gép ! Ez nemvitás ! Megér egy kört ! Egészségünkre !!!

pemi":3af5i6is mondta:
OFF Königstiger, 7 millió ember lemészárlása, legyenek azok akármien nemzetiségüek, vagy etnikumok, A VILÁG LEGNAGYOBB BŰNE!
Igen az Izraeliek is követnek el borzasztó dolgokat, manapság, de nem ilyeneket!
Előre bocs, de aki olyat ír, mint amit te írtál, azt én nem tartom normálisnak.

ha te vkit nem tartasz normalisnak akkor lehet h teged se tartanak normalisnak.
annak a "7"(allitolag csak 6) ember legyilkolasa kozott oanokat oltek meg akikkel gond van, vegyuk a ciganyokat, gond van veluk? igen, akkor problemamegoldasnak remek lett volna megolni oket. zsidok: osszeomlasztottak a tozsdet?gyilkolnak ok nelkul?bevettettek a foszfor bombat gazaban??? igen akkor megerdemelnek h meghaljanak. fogyatekosokat mar egyszer leirtam. gyerekre meg ott van a vicc ami igazabol igazsag is:
-meddig aranyos a cigany kis gyerek?
-amig nem eri fel a zsebedet.

A világ 6 milliárd emberéból kb. 1 milliárdal vannak gondok. Akkor szerinted őket is le kéne mészárolni, vagy mi?

1999 junius 12-én megérkeznek az első kfor egységek koszovóba

Vissza
Top Alul